Avond uit kerst 20:00 tot 01:00 uur

'All I want for Christmas' is naar Preston Palace! Beleef samen een heerlijke all-inclusive 'Christmas Night' met warme en koude kerstbuffetten, volop entertainment, knusse kerst kroegjes en veel meer winterse gezelligheid!

Informatie

Zoveel te doen

Met top entertainment en een gezellige sfeer is een onvergetelijk verblijf gegarandeerd! Bezoek één of meerdere bijzondere thema-cafeetjes in onze barstraat of vertoon uw zangkunsten in het karaoke café. 
Beproef uw behendigheid op één van de vele speelautomaten, waar van alles te winnen is. Tussendoor gezellig kletsen onder het genot van een hapje en drankje op het centraal terras of in de tropische binnentuin. Daag uw vrienden en vriendinnen uit aan één van de biljarttafels of op de unieke bowlingbanen.

Genieten

Er is een indoor-kermis, iedere avond live muziek en/of een drive-in show en een subtropisch zwemparadijs. En natuurlijk blijft u tussendoor genieten van de heerlijke buffetten. Eigenlijk te veel om op te noemen en allemaal all-in!

Preston Palace, voor iedereen dé locatie om gezellig all-inclusive uit te gaan. Dat moet u beleefd hebben!

Aankomst: 20:00 uur
Vertrek: 01:00 uur

 

Tarieven & Korting

Voordelig all-in kerst kindertarief/korting:
Kinderen t/m 2 jaar: gratis!

Kinderen 3 t/m 15 (!) jaar slechts € 25,00 per kind

Dit arrangement kunt u online reserveren of telefonisch contact opnemen met onze afdeling reserveringen.Telefoonnummer 0546-542121.


Hulp nodig?

Bel onze afdeling reserveringen 0546 - 542121

All-in p.p. v.a. € 59,50