Dag uit kerst 13:00 tot 18:00 uur

Ho ho ho! Beleef een 'Merry Christmas' voor de hele familie bij Preston Palace. De kerstman verwelkomt u voor een knusse kerstdag in het sprankelende uitgaanscentrum waar van álles te beleven is voor jong en oud. All-in, let the sleighbells ring!

Algemene informatie

Veelzijdig en verrassend

Het uitgaanscentrum biedt volop mogelijkheden tot ontspanning. Van een kop koffie of thee met een gebakje naar keuze in de Koffiecorner, tot een drankje op één van de gezellige binnen- of buitenterrassen.

Spelfaciliteiten

Er zijn veel spelfaciliteiten zoals; midgetgolf, bowlen, snookeren en biljarten. Relax in het subtropisch zwemparadijs of beleef een spannende tijd in de unieke indoor-kermis. Voor de kleine gasten is de spelotheek geopend. Kinderen hebben de dag van hun leven in deze ruimte met springkussens en klim- en klauterattributen. Poffertjes en patatjes horen er natuurlijk bij!

All inclusive

U betaalt één tarief voor een compleet kerst dagarrangement. Het eten, de drankjes, de spelmogelijkheden, het subtropisch zwemparadijs en de indoor-kermis zijn bij de prijs inbegrepen! Om optimaal, onbeperkt en onbezorgd van uw kerst te genieten.

Aankomst: 13:00 uur
Vertrek:     18:00 uur

 

Tarieven & Korting

Voordelig all-in kerst kindertarief/korting:
Kinderen t/m 2 jaar: gratis!

Kinderen 3 t/m 15 (!) jaar slechts € 25,00 per kind

Dit arrangement kunt u online reserveren of telefonisch contact opnemen met onze afdeling reserveringen.Telefoonnummer 0546-542121.


Hulp nodig?

Bel onze afdeling reserveringen 0546 - 542121

All-in p.p. v.a. € 59,50