Oud & Nieuw feest 21:00 tot 02:00 uur

Oud & Nieuw in Preston Palace. 'The place to be' om 2018 perfect af te sluiten en 2019 mega feestelijk te beginnen. Happy New Year!

Informatie

Zoveel te doen

Met top entertainment van Stageline en een gezellige sfeer is een onvergetelijk verblijf gegarandeerd! Bezoek één of meerdere bijzondere thema-cafeetjes in onze barstraat of vertoon uw zangkunsten in het karaoke café. Dans de sterren van de hemel of klets gezellig bij onder het genot van een hapje en drankje. Daag uw vrienden en vriendinnen uit aan één van de biljarttafels of op de betoverende bowlingbanen.

Genieten

Er is spetterend entertainment geduurde de hele avond van Stageline, fantastisch vuurwerk en natuurlijk champagne! Uiteraard blijft u tussendoor genieten van de royale buffetten en gezelligheid. Eigenlijk te veel om op te noemen en allemaal all-in! Preston Palace, voor iedereen dé locatie om gezellig all-inclusive uit te gaan. Dat moet u beleefd hebben!

Partyband Stageline

De klassiekers, rock, top 40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem via stadion-rock naar Hollandse meezingers, tot DANCE . . .Stageline speelt ze allemaal! Stageline is niet voor niets de VETSTE band, vooral omdat het publiek altijd krijgt wat ze wil, en dat keer drie!

Aankomst: 21:00 uur
Vertrek: 02:00 uur

Tarieven & Korting

Sylvester kinderkorting

Kinderen t/m 2 jaar gratis
Kinderen 3 t/m 10 jaar 50% korting

Dit arrangement kunt u online reserveren of telefonisch contact opnemen met onze afdeling reserveringen.Telefoonnummer 0546-542121.


Hulp nodig?

Bel onze afdeling reserveringen 0546 - 542121

All-in p.p. v.a. € 59,50