Activiteiten

Nergens anders vindt u zo'n zoveel verrassende activiteiten onder één dak. Van een complete kermis tot een potje biljarten, er is zoveel te doen! 

Bowlen

Gooi een strike in een oude mijngang en laat de bowlingballen terugkomen in een mijnkar. Vreemd? Nee, dat is bowlen in Preston Palace! In een authentieke Mijnwerkersstad liggen 6 bowlingbanen verscholen. Spannend!

Biljart, snooker en pool

Maakt u de carambole of speelt u liever de tafel leeg met een potje snooker? Aan u de keus!

Midgetgolf

Het midgetgolf parcours is omgebouwd tot een Twents landschap en uw stick is uitgerust met een oer Hollands klompje. Midgetgolfen wordt een typisch Twentse belevenis!

Spelotheek

De spelotheek is vet cool! Er is een super springkussen, een kekke klim- en klauterruimte, leuke vloer- en wandspellen, wipkipjes, een blokkenhuis, een animatie/knutselruimte en een buitenspeeltuin. Op bepaalde tijden worden er poffertjes en/of patatjes bereidt en is er animatie.

Indoor-kermis

Ooit een hotel meegemaakt met een kermis? Preston Palace heeft 't! Mega spektakel, een spannende indoor-kermis met zeven spectaculaire attracties en diverse automaten. Beleeft 't ook!

Subtropisch Zwemparadijs

Het prachtige subtropisch zwemparadijs heeft veel faciliteiten, zoals een verkwikkende sauna, dampend stoombad, bruisende whirlpools en aangename zonnehemels. Voor de kleinste gasten is er een verwarmd kinderbad. Er zijn handige kinderboxen en een babyverschoonruimte. Koffie, thee, fris, ijs en fruit zijn inbegrepen.

Automatenhal

Grijpers, flipperkasten, robot voetbal, video game, foto play en meer. Waag een gokje bij de automaten in de speelhal (tegen betaling).

Bioscoop

Als onze gast maakt u exclusief gebruik van onze huisbioscoop. Leun achterover in uw stoel en gaat u er eens lekker voor zitten. Tijdens de filmvoorstelling serveren we drankjes en geniet u van een prachtige film. Een ‘bioscoopje pakken’ wordt zo een heel bijzondere ervaring!

Verrassende mogelijkheden

Preston Palace is een veelzijdig en verrassend all-in resort met talloze mogelijkheden. Er is een subtropisch zwemparadijs, een indoor-kermis, een spelotheek voor de kinderen, een uitgaanscentrum met diverse faciliteiten voor spel en ontspanning, een feestzaal met elke avond live muziek, een vergadercentrum en een bioscoop. Ook zijn er diverse restaurants, barretjes en een koffiecorner, waar een ruim aanbod aan culinaire heerlijkheden geserveerd wordt.

Service

Komt u er niet uit? 
Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden op onze pagina
veelgestelde vragen?

Of wilt u ons persoonlijk spreken?
Dan vindt u hieronder de manieren waarop u ons 7 dagen
per week kunt bereiken.

Contact

Telefoonnummer Customer service: 0546-542 121 
E-mail Customer service: info@prestonpalace.nl 
Facebook Customer service: facebook.com/prestonpalace

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier.

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs
Dag uit Bistro de Luxe

Dag uit Bistro de Luxe

All-in vanaf € 59,50 Bekijken
Zwemparadijs en familierestaurant de Piri Piri

Zwemparadijs en familierestaurant de Piri Piri

All-in vanaf € 32,50 Bekijken
Zwemparadijs en Indoor-kermis

Zwemparadijs en Indoor-kermis

All-in vanaf € 19,50 Bekijken