Hoe ziet een verblijf in Preston Palace er nu uit vanwege corona?

Preston Palace is vanaf 30 september 2020 geopend met een aangepast all-inclusive aanbod volgens de aangescherpte RIVM-richtlijnen:  Uw verblijf is uiteraard all-in, maar met nóg meer eetgelegenheden, meer entertainment, meer service op maat en alle ruimte voor meer all-inclusive beleving. 

Om 22:00 uur sluit het uitgaanscentrum en verblijft u op uw hotelkamer. 

Na het beantwoorden van de gezondheidsvragen bij het inchecken, kan het plannen beginnen. Door middel van de GastenApp kunt u uw ideale vakantie samenstellen door uw favoriete faciliteiten te reserveren. Van een tafel in één van de restaurants tot zwemmen in de tropische jungle of botsen in de botsauto's. 

De (spel)faciliteiten zijn op basis van beschikbaarheid en de mogelijkheden en duur zijn als volgt:

  • 1 x per verblijf 45 minuten bowlen (op basis van beschikbaarheid).
  • 1 x per dag naar de bioscoop (op basis van beschikbaarheid).
  • 1 x per dag 45 minuten snooker of biljart (op basis van beschikbaarheid).
  • 1 x per dag een entertainment activiteit (op basis van beschikbaarheid).
  • 2 x per dag 1 uur naar het subtropisc zwemparadijs.
  • 2 x per dag 1 uur naar de indoor kermis.
  • Onbeperkt midgetgolfen.
  • Onbeperkt animatie.

Buffetten zijn tegenwoordig een 'no go', maar daarvoor is een oplossing: er zijn extra restaurants gebouwd waarbij de buffetten servicelocaties zijn geworden waarbij het assortiment uitgebreid wordt gepresenteerd en uitgegeven. Naast de bestaande restaurants, zijn er extra restaurants ontwikkeld en er zijn nieuwe servicelocaties geopend om uw favoriete snacks af te halen. 

Medewerkers volgen een 'COVID-19 Training', er zijn extra desinfectie spots en hygiëne checks in alle ruimtes, duidelijke veiligheidsborden en looprichtingen met 1,5 meter afstand vermelding en extra toezicht en handhaving van de nieuwe 'corona huisregels'.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, leven wij momenteel in een maatschappij met strikte voorwaarden. Maar wanneer wij rekening met elkaar houden en vooraf onze plannen vastleggen, zijn er volop fantastische mogelijkheden in Preston Palace. Wij kijken ernaar uit u in goede gezondheid te mogen verwelkomen in ons vernieuwde All-inclusive Family Resort!