Hoe ziet een verblijf in Preston Palace er nu uit vanwege corona?

In tijden van crisis innoveren. Preston Palace doet het! Op 1 juni opende Preston Palace haar nieuwe formule, maar volgens corona maatregelen. Uw verblijf is uiteraard all-in, maar met nóg meer eetgelegenheden, meer entertainment, meer service op maat en alle ruimte voor meer all-inclusive beleving. 

Na het beantwoorden van de gezondheidsvragen bij het inchecken, kan het plannen beginnen. Door middel van de GastenApp kunt u uw ideale vakantie samenstellen door uw favoriete faciliteiten te reserveren. Van een tafel in één van de restaurants tot zwemmen in de tropische jungle of botsen in de botsauto's. 

De (spel)faciliteiten zijn op basis van beschikbaarheid en de mogelijkheden en duur zijn als volgt:

  • 1 x per verblijf 45 minuten bowlen.
  • 1 x per verblijf naar de bioscoop.
  • 1 x per dag 45 minuten midgetgolfen. 
  • 1 x per dag 45 minuten snooker of biljart. 
  • 4 x per dag 1 uur naar het subtropisch zwemparadijs. 
  • 4 x per dag 1 uur naar de indoor kermis.

Buffetten zijn tegenwoordig een 'no go', maar daarvoor is een oplossing: er zijn extra restaurants gebouwd waarbij de buffetten servicelocaties zijn geworden waarbij het assortiment uitgebreid wordt gepresenteerd en uitgegeven. Naast de bestaande restaurants, zijn er meer restaurants ontwikkeld en er zijn nieuwe servicelocaties geopend om uw favoriete snacks af te halen. 

Medewerkers volgen een 'COVID-19 Training', er zijn extra desinfectie spots en hygiëne checks in alle ruimtes, duidelijke veiligheidsborden en looprichtingen met 1,5 meter afstand vermelding en extra toezicht en handhaving van de nieuwe 'corona huisregels'.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, leven wij momenteel in een maatschappij met strikte voorwaarden. Maar wanneer wij rekening met elkaar houden en vooraf onze plannen vastleggen, zijn er volop fantastische mogelijkheden in Preston Palace. Wij kijken ernaar uit u in goede gezondheid te mogen verwelkomen in ons vernieuwde All-inclusive Family Resort!