Is Preston Palace open?

Jazeker! Op 1 juni 2020 is Preston Palace heropend voor enkel hotelgasten met een geheel vernieuwd all-inclusive concept. Het is voor uw en onze veiligheid dat er een aantal zaken anders zijn, zoals het vooraf plannen van diverse activiteiten en restaurants. Maar u levert niet in op all-in. Beslist niet! Er zijn zelfs meerdere faciliteiten voor u ingericht, zodat u ook in deze tijd optimaal van het all-inclusive aanbod blijft genieten. Denk hierbij aan extra entertainment zoals bijvoorbeeld een bingo, een quiz of live muziek. Daarnaast is er voor kinderen een uitgebreid animatieprogramma met leuke activiteiten. Er zijn nieuwe eetgelegenheden zoals de Snackcounter en de Grill voor het afhalen van de heerlijkste snacks. Tevens zijn er twee nieuwe restaurants opgericht: San Remo en de Peppermill, waardoor u meer keuze heeft om te ontbijten, lunchen en dineren. En als laatste kunt u als vanouds gebruikmaken van alle faciliteiten binnen Preston Palace. Kortom u bent van harte welkom in All-in Family Resort Preston Palace!

Benieuwd hoe een verblijf er nu in Preston Palace uit ziet? Van Incheck tot uitcheck nemen we u mee in de nieuwe all-in beleving en de actuele corona maatregelen

Helaas is Preston Palace voorlopig tot nader bericht volgt nog niet geopend voor dag- en of avondgasten. Dit houdt in dat het subtropisch zwemparadijs en de indoor kermis voorlopig alleen toegankelijk zijn voor hotelgasten en niet voor dag/en of avondarrangementen. Het is dus nog niet mogelijk om een dagje (zonder hotelovernachting) naar Preston Palace te komen.