Vragen over het coronavirus

Laatste update: 24 juni 2020

Preston Palace gaat op 1 juni open!

Op 1 juni opent Preston Palace haar nieuwe familie formule met 160 hotelkamers. Uiteraard all-in, maar dan anders. Nóg meer beleving, service op maat en met maar liefst 35000 m2 aan gebouwen is er alle ruimte. Vanaf 1 juli zijn alle 318 hotelkamers van hét Familiehotel van het Jaar boekbaar. 'Fantastisch nieuws voor onze gasten en medewerkers!'

Ik heb een verblijf geboekt met aankomst na 1 juni 2020 in Preston Palace, wat gebeurt er nu? 
Wij rekenen op uw komst en u bent van harte welkom, maar besef dat wij ook in Preston Palace leven in een 1,5 meter maatschappij. Via een nieuwsbrief ontvangt u het laatste nieuws over uw all-inclusive verblijf met de aanpasingen volgens de RIVM-richtlijnen. Ook via deze link leest u allles over de faciliteiten tijdens uw verblijf.

Ik wil boeken met ons gezelschap dat bestaat uit meerdere personen die niet allen afkomstig zijn uit één huishouden. Wat nu? 
Volgens de RIVM-richtlijnen is het voor gezinnen en samenwonende stellen afkomstig uit één huishouden mogelijk om bij elkaar te verblijven. U kunt dan op één hotelkamer verblijven, bijelkaar aan tafel plaatsnemen en samen deelnemen aan de spelfaciliteiten, zonder dat er gevaar van verspreiding van het corona virus onstaat. Bestaat uw gezelschap uit meerdere stellen of gezinnen, dient u voor elk gezin of stel een aparte boeking te maken.

Ik heb al geboekt met ons gezelschap dat bestaat uit meerdere personen die niet allen afkomstig zijn uit één huishouden. Wat nu? 
Volgens de RIVM-richtlijnen is het niet mogelijk voor personen uit meerdere huishoudens bijelkaar te verblijven in een hotelkamer, aan tafel plaats te nemen of deel te nemen aan de activiteiten. Daarnaast dienst de afstand van 1,5 meter te allen tijde worden gewaarborgd. Dit heeft consequenties voor de ervaring van uw all-inclusive verblijf. Wij vragen u vriendelijk contact op te nemen met de afdeling Reserveringen om uw boeking op te splitsen in de huishoudens. Tevens mag u uw boeking kosteloos wijzigen naar een andere datum, waarop het waarschijnlijk wel opnieuw mogelijk is om met uw gehele gezelschap samen, zonder de strikte maatregelen, te verblijven in Preston Palace.

GastenApp: plannen is het nieuwe beleven!
U stelt zelf uw persoonlijke programma samen in de GastenApp. Vult u direct na de incheck uw gehele verblijf van 'A tot Z' in of plant u spontaan gedurende uw verblijf? Van een tafel in één van de restaurants voor het ontbijt, lunch of diner, tot een midgetgolfbaan of enkele uren subtropisch genieten in het zwemparadijs. De keuze is reuze en makkelijk en snel geregeld. 

Blijf gezond, respecteer de afstand en geniet!

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, leven wij momenteel in een maatschappij met strikte voorwaarden. Maar wanneer wij rekening met elkaar houden en vooraf onze plannen vastleggen, zijn er volop fantastische mogelijkheden in Preston Palace. Wij kijken ernaar uit u in goede gezondheid te mogen verwelkomen in ons vernieuwde All-inclusive Family Resort!