Bistro de Heerlijkheid

Sfeervol dineren doet u zeker in à la carte restaurant Bistro de Heerlijkheid. Ontdek de nieuwe menukaart met zoveel heerlijke gerechten. Uit eten is een feest!  

A la carte diner

Intiem à la carte diner voor twee? Dat kan ook bij Preston Palace! Laat u smakelijk verrassen door de mooiste gerechten, heerlijkste wijnen en vriendelijke bediening in Bistro de Heerlijkheid. Ook leuk om te combineren met een avond of dagje uit. 

Bijboeken bij hotelarrangement

Voor hotelgasten is het dinerbuffet in het hotelrestaurant inclusief. A la carte dineren in Bistro de Heerlijkheid kan ook. Hiervoor geldt een toeslag van € 12,50 p.p. en reserveren is gewenst. 

Sfeervol dineren & uitgaan

Heerlijk à la carte dineren bij Bistro de Heerlijkheid en daarna stappen in het uitgaanscentrum? Het kan bij Preston Palace! 

Besloten diner

Speciale gelegenheid? U kunt Bistro de Heerlijkheid exlusief reserveren voor uw gezelschap. Geniet in intieme sfeer van een feestelijke avond inclusief culinaire heerlijkheden. Mogelijk tot 70 personen. 

Dagarrangement Bistro de Luxe

Doe maar lekker luxe! Maak uw dagarrangement nog completer en sluit uw dag culinair af met een zalig à la carte diner in Bistro de Heerlijkheid. Geniet van een heerlijk 4-gangen diner, uiteraard met drankjes!

Iets te vieren?

Iets te vieren? Stel met de chefkok een mooie menukaart samen en sluit af met een feestelijk grand dessert. Gegarandeerd geslaagd! 

A la carte restaurant

Bij Bistro de Heerlijkheid geniet u van een sfeervol à la carte diner. Perfect voor een romantisch diner voor twee of een etentje voor de hele familie. Bijzonder smaakvol, gezellig en goed. Wat een heerlijkheid!

Bistro de Heerlijkheid is een à la carte restaurant in Preston Palace. Bent u hotelgast? Dan betaalt u hiervoor een toeslag. Bent u dag- of avondgast? Informeer naar de diverse arrangementen, wel of niet in combinatie met een bezoek aan het bruisende uitgaanscentrum.

Service

Komt u er niet uit? 
Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden op onze pagina
veelgestelde vragen?

Of wilt u ons gewoon even persoonlijk spreken?
Dan vindt u hieronder de manieren waarop u ons 7 dagen
per week kunt bereiken.

Contact

Telefoonnummer Customer service: 0546-542 121 
E-mail Customer service: info@prestonpalace.nl 
Facebook Customer service: facebook.com/prestonpalace

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier.

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs
Dag uit Bistro de Luxe

Dag uit Bistro de Luxe

All-in vanaf € 59,50 Bekijken
Dineren in de Bistro en uitgaan

Dineren in de Bistro en uitgaan

All-in vanaf € 56,00 Bekijken