Bistro-Mobile

Dinerkaart Bistro de Heerlijkheid


V = vegetarisch.

Koude voorgerechten

  • Vitello Tonnato: Dun gesneden Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise en rucola
  • Runder carpaccio: Dun gesneden runderhaas gegarneerd met sla, zonnebloempitten en Parmezaanse kaas
  • Gekonfijte paddenstoelen (V): Gekonfijte paddenstoelen met blauwschimmelkaas, tomaat, mesclun sla en kruidendressing
  • Tartaar van zalm: Gerookte zalm, mesclun sla en limoncellodressing
  • Tomatensalade (V): Italiaanse salade van tomaat, mozzarella en basilicum

Warme voorgerechten


Gerechten

  • Mosselen: In roomboter gebakken mosselen met een heerlijke romige rode pestosaus
  • Biefstukpuntjes: Oosterse biefstukpuntjes in sesamsaus met diverse paddenstoelen 
  • Gebakken gamba's: Gebakken gamba's geserveerd in een romige kreeftensaus

Soepen

  • Licht gebonden kreeftensoep: Met een garnituur van mosselen en gamba's
  • Heldere tomatenbouillon (V): Met een garnituur van tomatenconcassé en verse kruiden
  • Licht gebonden mosterdsoep (V): Hartige soep van grove mosterd met een garnituur van brunoise gesneden courgette

Hoofdgerechten


Visgerechten

  • Zalm: Een in roomboter gebakken zalmmoot met witte wijnsaus
  • Kabeljauw: Gestoofde kabeljauwfilet met cherrytomaten, bieslook en knoflook
  • Roodbaars: Roodbaarsfilet met citruscompote

Vleesgerechten

  • Varkenshaas: Varkenshaas gegratineerd met brie en parmaham
  • Tournedos: Gegrilde malse biefstuk van de haas met een saus van rode wijn en rozemarijn
  • Entrecote: Gegrilde entrecote geserveerd met peperroomsaus
  • Mixed grill: Biefstuk, kalfsmedaillon en speenvarkenkotelet
  • Parelhoen: Gegrilde parelhoen met tomaat en basilicum, gegratineerd met Parmezaanse kaas

Vegetarische gerechten

  • Pasta met paddenstoelen (V): Pasta met paddenstoelen, bosui en knoflookroomsaus
  • Pastei gevuld met verse groenten (V): Een heerlijk gevulde pastei met een mix van groenten, gegratineerd met brie

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met twee soorten garnituur.

Desserts

  • Double choc: Witte chocolade-ijs met warme chocoladesaus
  • Parfait tiramisu: Heerlijk tiramisu-ijs
  • Coupe 'de Heerlijkheid': Vers fruit met drie soorten sorbetijs
  • Crème brûlée: Klassieke crème brûlée van vanille
  • Citroentaartje: Citroentaartje met een frisse bol bloedsinaasappelijs
  • Grand dessert: Alle lekkere desserts uit onze keuken (min. 2 personen)

Kindermenu


Voorgerechten

  • Heldere tomatenbouillon (1/2 kopje)
  • Cocktail met stukjes vers fruit
  • Ham met meloen

Hoofdgerechten

  • Knakworsten: Met friet en appelmoes
  • Frikandel: Met friet en appelmoes
  • Pasta: Met een saus van rundergehakt en tomatensaus
  • Kipnuggets: Met friet en appelmoes

Dessert

  • Kinderijsje: Twee soorten ijs geserveerd met een traktatie

Bijzonderheden

Voorwaarden
  • Je dient vooraf te reserveren via de GastenApp.
  • Kom op de vooraf gereserveerde tijd.
Fixed background a Fixed background b