Kaart silverado zonder logo

Dinerkaart Silverado Bistro

V = vegetarisch of vegetarisch mogelijk.

* Deze menukaart is onder voorbehoud van wijzigingen.
* Voor een diner in Silverado Bistro geldt een toeslag van €17,50 (bovenop een hotel-, dag- of avondarrangement).

Koude voorgerechten

  • Zalm ceviche: Dungesneden zalmfilet geserveerd met avocadosalade
  • Makreel rilette: Pulled makreel geserveerd met limoen, kruiden en tortilla crostini’s
  • Carpaccio Mexicana: Dungesneden runderbiefstuk geserveerd met salsa verde, pecannoten en crispy cheese chip
  • Azteekse salade met kip “Al Pastor” (V): Salade met coggia biet, mini maïs en zwarte bonen met gebakken kip in kruidige marinade

Warme voorgerechten


Gerechten

  • Tortilla crispy duck: Tortilla met eend, geserveerd met ananas salsa en sla
  • Quesadilla (V): Gebakken quesadilla geserveerd met geitenkaas, rucola en Pico de Gallo
  • Gamba spiesjes: Gebakken gamba’s geserveerd met veldsla en mango-habanero salsa

Soepen

  • Geroosterde paprika-tomatensoep (V): Soep van geroosterde paprika en tomaat geserveerd met een Padrón pepertje
  • Maïssoep (V): Romige maïssoep geserveerd met popcorn en gerookte paprikapoeder

Hoofdgerechten

  • Kabeljauw uit de oven: Kabeljauw geserveerd met chorizo, cassave en knoflook-limoen marinade
  • Tonijn van de grill: Tonijnsteak met een kruidenkorst geserveerd met chilimayonaise
  • Lágrimas de Ibérico: Gegrilde ribfingers afgelakt met smokey barbecuesaus
  • Ribeye: Doorregen ribeye steak van de grill geserveerd met chimichurri
  • Pollo Asado: Gemarineerde maïs kip geserveerd met gegrilde chimichurri
  • Dry aged entrecote: Gegrilde entrecote uit de dry aged kast geserveerd met chimichurri
  • Pork rib roast: Varkensrack van de grill geserveerd met salsa verde
  • Pulled jackfruit (V): Slow-roasted jackfruit geserveerd met een tortilla, rode kool, komkommer en Pico de Gallo

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met passende garnituur.

Desserts

  • Tropical trio: Drie soorten tropisch ijs geserveerd met kokosrasp en piña colada room
  • Tompouce Churros: Zoet bladerdeeg gevuld met room en kaneel
  • Pecan pie: Pecantaart met karamel geserveerd met mokka-ijs
  • Dame blanche: Vanille-ijs geserveerd met warme chocoladesaus en slagroom
  • Tiramisu: Tiramisu gemaakt van mascarpone, witte chocolade, Licor 43 en lange vingers

Kindermenu


Voorgerechten

  • Tortilla: Een tortilla geserveerd met kip en maïs
  • Geroosterde tomaten-paprikasoep (V): Soep van geroosterde paprika en tomaat geserveerd met een Padrón pepertje

Hoofdgerechten

  • Ribfingers: Ribfingers geserveerd met barbecuesaus en friet
  • Kipnuggets: Kipnuggets geserveerd met friet en appelmoes
  • Nacho’s: Nacho’s geserveerd met gehakt en kaas

Dessert

  • Kinderijsje: Twee soorten ijs geserveerd met een traktatie

Bijzonderheden

Voorwaarden
  • Je dient vooraf te reserveren via de GastenApp.
  • Kom op de vooraf gereserveerde tijd.