
Dinerkaart Bistro de Heerlijkheid
V = vegetarisch.
Koude voorgerechten
- Vitello Tonnato: Dun gesneden Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise en rucola
- Runder carpaccio: Dun gesneden runderhaas gegarneerd met sla, zonnebloempitten en Parmezaanse kaas
- Gekonfijte paddenstoelen (V): Gekonfijte paddenstoelen met blauwschimmelkaas, tomaat, mesclun sla en kruidendressing
- Tartaar van zalm: Gerookte zalm, mesclun sla en limoncellodressing
- Tomatensalade (V): Italiaanse salade van tomaat, mozzarella en basilicum
Warme voorgerechten
Gerechten
- Mosselen: In roomboter gebakken mosselen met een heerlijke romige rode pestosaus
- Biefstukpuntjes: Oosterse biefstukpuntjes in sesamsaus met diverse paddenstoelen
- Gebakken gamba's: Gebakken gamba's geserveerd in een romige kreeftensaus
Soepen
- Licht gebonden kreeftensoep: Met een garnituur van mosselen en gamba's
- Heldere tomatenbouillon (V): Met een garnituur van tomatenconcassé en verse kruiden
- Licht gebonden mosterdsoep (V): Hartige soep van grove mosterd met een garnituur van brunoise gesneden courgette
Hoofdgerechten
Visgerechten
- Zalm: Een in roomboter gebakken zalmmoot met witte wijnsaus
- Kabeljauw: Gestoofde kabeljauwfilet met cherrytomaten, bieslook en knoflook
- Roodbaars: Roodbaarsfilet met citruscompote
Vleesgerechten
- Varkenshaas: Varkenshaas gegratineerd met brie en parmaham
- Tournedos: Gegrilde malse biefstuk van de haas met een saus van rode wijn en rozemarijn
- Entrecote: Gegrilde entrecote geserveerd met peperroomsaus
- Mixed grill: Biefstuk, kalfsmedaillon en speenvarkenkotelet
- Parelhoen: Gegrilde parelhoen met tomaat en basilicum, gegratineerd met Parmezaanse kaas
Vegetarische gerechten
- Pasta met paddenstoelen (V): Pasta met paddenstoelen, bosui en knoflookroomsaus
- Pastei gevuld met verse groenten (V): Een heerlijk gevulde pastei met een mix van groenten, gegratineerd met brie
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met twee soorten garnituur.
Desserts
- Double choc: Witte chocolade-ijs met warme chocoladesaus
- Parfait tiramisu: Heerlijk tiramisu-ijs
- Coupe 'de Heerlijkheid': Vers fruit met drie soorten sorbetijs
- Crème brûlée: Klassieke crème brûlée van vanille
- Citroentaartje: Citroentaartje met een frisse bol bloedsinaasappelijs
- Grand dessert: Alle lekkere desserts uit onze keuken (min. 2 personen)
Kindermenu
Voorgerechten
- Heldere tomatenbouillon (1/2 kopje)
- Cocktail met stukjes vers fruit
- Ham met meloen
Hoofdgerechten
- Knakworsten: Met friet en appelmoes
- Frikandel: Met friet en appelmoes
- Pasta: Met een saus van rundergehakt en tomatensaus
- Kipnuggets: Met friet en appelmoes
Dessert
- Kinderijsje: Twee soorten ijs geserveerd met een traktatie
Bijzonderheden
Voorwaarden
- Je dient vooraf te reserveren via de GastenApp.
- Kom op de vooraf gereserveerde tijd.

