Win deze auto!
Win deze auto!
Win deze auto!
Win deze auto!

25 maart 2017

Win deze auto!

20:00 uur tot 01:00 uur

All-inclusive uitgaan, altijd feest!

Wij verloten een Volkswagen up! tijdens het avondarrangement op zaterdag 25 maart. Rijdt u straks weg met deze prachtige wagen? Kom op 25 maart gezellig uit bij Preston Palace en u kunt 'm winnen!

Verloting auto tijdens uw avond uit! 
In 2017 bestaat Preston Palace 25 jaar en dat wordt op zaterdagavond 25 maart gevierd met een wel héél bijzondere uitgaansavond: Preston Palace geeft op deze avond een auto weg! U maakt tijdens het all-inclusive avondarrangement kans op een fantastische vijf-deurs Volkswagen Take up! met airco in de kleur Candy White met een nieuwwaarde van maar liefst € 12.329,00!

Gratis deelname en hoge winkans
Wanneer u uw all-inclusive avond- of hotelarrangement reserveert voor zaterdag 25 maart 2017, is de deelname aan de verloting geheel gratis. Daarbij is de winkans énorm groot en maakt deze "Win een Auto" actie uniek! 

Goodiebag
Naast een fantastische avond uit worden alle bezoekers ook getrakteerd op een goedgevulde goodiebag. Zo is iedereen een winnaar! 

Hoe werkt het?
Reserveer uw avond uit op 25 maart 2017. Enkele weken voor aankomst ontvangt u een e-mailbericht waarmee u zich dient aan te melden voor de gratis verloting van de auto. Elke gast uit uw gezelschap dient apart te worden aangemeld. NB: zonder aanmelding is deelname aan de verloting niet mogelijk. Na correcte en volledige inschrijving ontvangt u een uniek lotnummer. Dit is hét lotnummer waarmee u deelneemt aan de verloting. Inschrijven is uiterlijk mogelijk tot 23 maart 2017 om 23:59 uur. 

Meer informatie en de spelvoorwaarden:
www.prestonpalace.nl/autoactie

Wat is er bij je All-in tickets inbegrepen?

  • Entertainment
  • Kans op een Volkswagen up! ter waarde van € 12.329,00! (zie spelvoorwaarden)
  • Alle drankjes uit het assortiment (zowel binnenlands als buitenlands gedistilleerd)
  • Warme en koude buffetten in het uitgaanscentrum met overheerlijke gerechten
  • Toegang tot de indoor-kermis tot 23:00 uur
  • Spelfaciliteiten, zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart
  • Goedgevulde goodiebag 
  • Het arrangement begint om 20:00 uur en duurt tot 01:00 uur