Oud & Nieuw feest
Oud & Nieuw feest
Oud & Nieuw feest
Oud & Nieuw feest

31 december 2018

Oud & Nieuw feest

21:00 tot 02:00 uur

All-inclusive uitgaan, altijd feest!

Sluit 2018 spetterend af en wens elkaar een fantastisch 2019 met top entertainment, heerlijk eten, volop gezelligheid, fantastisch vuurwerk en champagne in het bruisende Preston Palace!

Zoveel te doen

Met top entertainment van Stageline en een gezellige sfeer is een onvergetelijk verblijf gegarandeerd! Bezoek één of meerdere bijzondere thema-cafeetjes in onze barstraat of vertoon uw zangkunsten in het karaoke café. Dans de sterren van de hemel of klets gezellig bij onder het genot van een hapje en drankje. Daag uw vrienden en vriendinnen uit aan één van de biljarttafels of op de betoverende bowlingbanen.

Genieten

Er is spetterend entertainment geduurde de hele avond van Stageline, fantastisch vuurwerk en natuurlijk champagne! Uiteraard blijft u tussendoor genieten van de royale buffetten en gezelligheid. Eigenlijk te veel om op te noemen en allemaal all-in! Preston Palace, voor iedereen dé locatie om gezellig all-inclusive uit te gaan. Dat moet u beleefd hebben!

Partyband Stageline

De klassiekers, rock, top 40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem via stadion-rock naar Hollandse meezingers, tot DANCE . . .Stageline speelt ze allemaal! Stageline is niet voor niets de VETSTE band, vooral omdat het publiek altijd krijgt wat ze wil, en dat keer drie!

Wat is er bij je All-in tickets inbegrepen?

  • Warme en koude buffetten in het uitgaanscentrum
  • Live entertainment
  • Onbeperkt koffie, thee en gebak
  • Alle dranken uit ons assortiment
  • Spelmogelijkheden: midgetgolf, bowling, snooker en biljart
  • Vuurwerk en champagne om 00:00 uur