Hotelkamers

1-persoons Economy kamer

Deze éénpersoonskamer is modern ingericht en biedt ruimte en comfort. De kamer is voorzien van een boxspring, douche, toilet, televisie, telefoon en gratis WIFI.

2-persoons Economy kamer

Deze tweepersoonskamer is modern ingericht en biedt ruimte en comfort. De kamer is voorzien van boxsprings, douche, toilet, televisie, telefoon en gratis WIFI.

3/4 persoons Economy kamer

Deze drie/vierpersoonskamer is modern ingericht en biedt ruimte en comfort. De kamer is voorzien van tweepersoonsbed met een stapelbed, douche, toilet, televisie, telefoon en gratis WIFI.

5/6 persoons Economy kamer

Deze vijf/zespersoonskamer is modern ingericht en biedt ruimte en comfort. De kamer is voorzien van boxsprings, een extra slaapkamer met 2 stapelbedden, douche, toilet, televisie, telefoon en gratis WIFI.

Mindervalide kamer

Deze tweepersoonskamer is modern ingericht en biedt ruimte en comfort. De kamer is voorzien van boxsprings (deze zijn niet aangepast of verstelbaar), douche, toilet, televisie, telefoon en gratis WIFI. De kamer heeft extra brede deuren en is drempelloos. De badkamer heeft een toilet met beugels (zitverhoger aanwezig), een grote douche met beugels en douche stoel en een verlaagde wastafel met kantelbare spiegel. Foto kan afwijken van werkelijkheid.

2-persoons Royal kamer

Deze vernieuwde tweepersoonskamer biedt comfort. De kamer is voorzien van boxsprings, een gezellig zitje, bureau, kluisje, douche, toilet, föhn, televisie en gratis WIFI. Voor deze Deluxe kamer geldt een toeslag van € 10,00 per persoon per nacht en is uitsluitend telefonisch te reserveren.

4-persoons Royal kamer

Deze vernieuwde vierpersoonskamer biedt comfort. De kamer is voorzien van boxsprings en stapelbed, een gezellig zitje, bureau, kluisje, douche, toilet, föhn, televisie en gratis WIFI. Voor deze Deluxe kamer geldt een toeslag van € 10,00 per persoon per nacht en is uitsluitend telefonisch te reserveren

2-persoons Suite

Deze Suite biedt u ruimte en comfort met een luxe uitstraling. De kamer is voorzien van boxsprings, een luxe badkamer met douche, toilet, dubbele wastafel, bubbelbad, föhn en gratis WIFI. Tevens beschikt deze kamer over een gezellig zitje, kluisje, televisie en telefoon. Voor deze Suite geldt een toeslag van € 50,00 per persoon per nacht en is uitsluitend telefonisch te reserveren. 

Eén dag is gewoon te kort voor alle mogelijkheden van drie sterren hotel en uitgaanscentrum Preston Palace. Een midweek of weekendje weg is daarom van harte aan te bevelen. De hotelkamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

Er zijn verschillende kamertypen. Eén- en tweepersoonskamers. Maar ook kindvriendelijke familiekamers voor vier of zes personen. Alle hotelkamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon en gratis WIFI.

NIEUW!
Sinds kort beschikt Preston Palace ook over een compleet nieuwe hotelvleugel met Deluxe kamers en twee romantische Suites. Voor een verblijf in deze nieuwe hotelkamers geldt een toeslag per persoon. 

Service

Komt u er niet uit? 
Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden op onze pagina
veelgestelde vragen?

Of wilt u ons gewoon even persoonlijk spreken?
Dan vindt u hieronder de manieren waarop u ons 7 dagen
per week kunt bereiken.

Contact

Telefoonnummer Customer service: 0546-542 121 
E-mail Customer service: info@prestonpalace.nl 
Facebook Customer service: facebook.com/prestonpalace

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier.

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs
McDonalds zwemfeestje

McDonalds zwemfeestje

All-in vanaf € 11,50 Bekijken