Hotel

Preston Palace is het gastvrije all-in hotel en uitgaanscentrum in Twente. Een populaire bestemming met verrassend veel faciliteiten onder één dak. Uw arrangement is altijd volledig verzorgd en de perfecte service voelt als een warme deken. Ontdekt u hier het zeer complete all-inclusive aanbod. All-in is écht all-in bij Preston Palace.

Hotelkamers: Economy, Classic, Royal en Suites

In Preston Palace kunt u kiezen uit verschillende type hotelkamers. Wordt het de Economy, Classic of Royal hotelkamer of boekt u de romantische Suite? Alle hotelkamers zijn sfeervol ingericht. Er zijn één-, twee-, drie-, vier-, vijf en zelfs zes-persoonskamers!

Hotelreceptie

U bent van harte welkom in Preston Palace! Ook tijdens uw verblijf staat het team van de receptie voor u klaar. Zij checken u vlot in en het grote genieten is al begonnen. Veel plezier tijdens uw all-inclusive arrangement! 

Uitgaanscentrum

Preston Palace is een hotel met een overdekt uitgaanscentrum. Hier vindt u de barstraat, diverse terrassen, spelfaciliteiten, koffiecorner, zwemparadijs, Preston hall, restaurants, spelotheek en indoor-kermis. Allemaal onder één dak!

Drinken

Proost! All-in is écht all-in. Van uw likeurtje bij de koffie tot uw wijntje aan de bar, alle consumpties zijn tijdens uw verblijf bij de prijs inbegrepen. Preston Palace schenkt A-merken.

Eten

Ontbijt-, brunch- en dinerbuffet wordt dagelijks verzorgd in het vernieuwde hotelrestaurant Ribbleton. Geniet in de koffiecorner van koffie, thee, gebak en/of luxe koeken. In het uitgaanscentrum is in de namiddag een soep- en saladebuffet en 's avonds een buffet met afwisselend aanbod. In de weekenden zijn er extra buffetten in het uitgaanscentrum. A la carte dineren? Reserveer bij Bistro de Heerlijkheid en familierestaurant de Piri Piri (kleine toeslag).

Activiteiten

Bowlen, biljarten, snookeren en midgetgolfen. Er is zoveel te doen! Een spelletje spelen wordt een ware beleving in Preston Palace!

Indoor-kermis

Een uniek overdekt attractiepark in Preston Palace! U gelooft uw ogen niet, dat moet u gezien hebben! Met zeven weergaloze attracties in een prachtig Twents decor. Ervaar de snelheid, de dynamiek, de vrije val... Geniet van de sfeer en verleg uw grenzen! Spectaculair!

Subtropisch zwemparadijs

Wildwaterkreken, stroomversnellingen, bruisplateaus en een klaterende waterval! Blaas stoom af in de sauna, krijg een kleur van de zonnebank. Het zwemparadijs zit boordevol tropische verrassingen. Ons subtropisch zwemparadijs behoort tot de top van zwembaden van Nederland!

Bioscoop

Als onze gast maakt u exclusief gebruik van onze huisbioscoop. Tijdens de filmvoorstelling serveren we drankjes en geniet u van een prachtige film. Een ‘bioscoopje pakken’ wordt zo wel een heel bijzondere ervaring.

Entertainment

Elke dag is een feestdag, daar hoort entertainment bij! Dagelijks is er live muziek en tijdens speciale evenementen treden er artiesten op.

Alles kids!

Een coole spelotheek met klim- en klauterattributen, mascottes en een animatieteam. Een spannende indoor-kermis en een spetterend subtropisch zwemparadijs met kinderbad. De baby's krijgen een babypakketje op de kamer en natuurlijk onbeperkt smikkelen en smullen! Alles kids bij Preston Palace! 

Mooie omgeving

Preston Palace ligt in hartje Twente dat bruist van de gezelligheid. Bezoek de gezellige steden in de omgeving, maak een mooie fietstocht of ga aan de wandel.... er valt nog zoveel te ontdekken!

Uw verblijf is all-inclusive. Compleet verzorgd!

 • 15:00 uur: start all-in verblijf en inchecken van de hotelkamer.
 • 11:00 uur: uitchecken van de hotelkamer en einde all-in verblijf.
 • Uw hotelkamer. 
 • Uitgebreid ontbijtbuffet.
 • Uitgebreid lunchbuffet (vanaf 2 nachten).
 • Uitgebreid dinerbuffet. 
 • Tijdens midweken één extra buffet 's avonds in het uitgaanscentrum.
 • Extra warme & koude buffetten op vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag.
 • Inclusief drinken: koffie, thee, frisdranken, zuiveldranken, vruchtensappen, alcoholische dranken (zowel binnenlands- en buitenlands gedistilleerd). 
 • Vers gebak & luxe koeken. 
 • Spelfaciliteiten, zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart.
 • Films kijken in de huisbioscoop.
 • Toegang tot het subtropisch zwemparadijs met whirlpools, stoombad en zonnehemels. Inclusief fris, koffie, thee, ijsjes en fruit.
 • Toegang tot de indoor-kermis met spectaculaire attracties. Inclusief fris, koffie, thee, typische lekkernij en soft-ijs.
 • Spelotheek voor kinderen t/m 7 jaar.
 • Elke avond entertainment. Extra entertainment op vrijdag, zaterdag en zondag.
 • Wifi.
 • Parkeren op het terrein van Preston Palace.

Service

Komt u er niet uit? 
Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden op onze pagina
veelgestelde vragen?

Of wilt u ons gewoon even persoonlijk spreken?
Dan vindt u hieronder de manieren waarop u ons 7 dagen
per week kunt bereiken.

Contact

Telefoonnummer Customer service: 0546-542 121 
E-mail Customer service: info@prestonpalace.nl 
Facebook Customer service: facebook.com/prestonpalace

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier.