Veel gestelde vragen

Hier treft u een overzicht van de meest gestelde vragen. Is uw vraag hiermee niet beantwoord? Stuurt u dan een e-mail naar: info@prestonpalace.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Ik wil een arrangement reserveren dat afwijkt van uw standaard arrangementen. Is dit ook mogelijk?

  In overleg zijn er vele mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Reserveringen via telefoonnummer: 0546-542121.

 • Ik wil een Preston Palace cadeaubon bestellen. Hoe regel ik dit?

  U kunt een cadeaubon telefonisch aanvragen bij de afdeling Reserveringen via telefoonnummer 0546-542121 of een mail sturen naar reserveringen@prestonpalace.nl. Mailt u uw complete gegevens (inclusief e-mail en telefoonnummer) en vermeld hierbij tevens de waarde van uw gewenste cadeaubon (een arrangement of een bedrag in euro's).

  Een cadeaubon kan ter waarde van een bepaald bedrag maar ook ter waarde van een dag- of avondarrangement. De cadeaubon is een jaar geldig en de ontvanger kan zelf een reservering plaatsen. 
  Het verzenden van de cadeaubon is gratis. 

  Geef een origineel cadeau, geef een arrangement van Preston Palace cadeau! Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen!

 • Iemand in ons gezelschap heeft wat te vieren. Heeft u een leuk idee om wat extra’s te doen?

  Een à la carte diner in Bistro de Heerlijkheid of de Piri Piri

  is een leuk alternatief voor het buffetrestaurant.
  Een intieme sfeer om een feestelijke aangelegenheid te vieren. De toeslag voor Bistro de heerlijkheid bedraagt
  € 12,50 per persoon en voor Kiprestaurant de Piri Piri € 7,50 per persoon. Vooraf reserveren gewenst.

  Romantisch pakket

  Verras uw geliefde! Boek een romantische verrassing op uw hotelkamer. Het romantisch pakket bestaat uit een roos op bed, heerlijke chocolade en champagne voor 2! De kosten bedragen € 20,00 per romantisch pakket/per kamer.

  Een champagneontbijt

  Voor € 15,00 per persoon (minimaal 2 personen) bezorgen wij een rijkelijk champagneontbijt op de kamer. Een heerlijk ontbijt met lekkere broodjes, beleg, eitjes, koffie, thee, jus d’orange en natuurlijk een fles champagne. U geeft zelf aan op welk tijdstip u dit ontbijt wilt ontvangen. Als dat niet feestelijk wakker worden is!

  Een fles champagne of wijn

  Op uw verzoek plaatsen wij een fles champagne (75cl. € 95,00 of 37,5cl. € 55,00), Franse mousserende wijn (75cl. € 9,00) of wijn (75cl. € 13,00) met glazen op de kamer.

  Een taart bestellen

  Voor € 2,50 per persoon kunt u een taart met opschrift bestellen. Deze kunt u met uw gezelschap nuttigen in de koffiecorner of in het restaurant.

  Bloemen bestellen en laten bezorgen

  Via uw eigen Fleurop in de buurt of via www.fleurop.nl/DirectBestellen kunt u bloemen bestellen. U kunt ze laten bezorgen o.v.v. het reserveringsnummer en wij plaatsen de bloemen graag voor u op de gewenste kamer.

 • Mogen we tijdens een vrijgezellenfeest verkleed komen?

  Nee, verkleedpartijen zijn niet toegestaan in Preston Palace.

 • Is het ook mogelijk om alleen logies te boeken?

  Preston Palace heeft een all-inclusive formule. Hierdoor is het niet mogelijk om alleen logies te reserveren.

 • Kan ik een bowlingbaan of een bioscoopkaartje van te voren reserveren?

  Reserveren voor de bioscoop kan ter plaatse bij de hotelreceptie. De bowlingbanen en andere spelfaciliteiten zijn niet te reserveren, dit gaat op basis van beschikbaarheid.

 • Ik wil graag online reserveren, maar ik heb geen geldige creditcard of Ideal mogelijkheid. Is contant betalen bij aankomst een mogelijkheid?

  Dit is afhankelijk van de periode tussen boekingsdatum en uw aankomstdatum. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Reserveringen via 0546-542121.

  U dient aan het einde van uw online reservering direct uw betaling te voldoen met een geldige creditcard of via Ideal. Afhankelijk van de periode tot aan de aankomstdatum kan betaling eventueel ook in termijnen.
  U kunt eventueel vrienden/kennissen raadplegen die wel in bezit zijn van een geldige creditcard of Ideal om uw online reservering snel en gemakkelijk af te ronden.

  De reserveringskosten voor een boeking zijn € 10,00 per boeking.

 • Als ik om 11:00 uur uitcheck, mag ik dan nog de hele dag gebruikmaken van alle faciliteiten?

  Uw arrangement eindigt om 11.00 uur. U kunt dan geen gebruik meer maken van de faciliteiten. Wel bieden wij de mogelijkheid om uw hotelarrangement tegen een voordelige prijs te verlengen.

  Een verlenging tot 14:00 uur kost € 17,50 per persoon, inclusief lunch tot 13:30 uur.
  Een verlenging tot 18:00 uur kost € 37,50 per persoon, inclusief lunch tot 13:30 uur.
  De hotelkamer is uiterlijk tot 11:00 uur beschikbaar. U kunt uw bagage stallen in een onbewaakte ruimte. 

 • Vanaf 15:00 uur kan ik inchecken voor de hotelkamer. Mag ik al vroeger gebruikmaken van de faciliteiten?

  Uw arrangement begint om 15:00 uur. Tegen bijbetaling van € 17,50 per persoon, kunt u vanaf 12:00 uur van de faciliteiten gebruikmaken. Voor die prijs trakteren wij u ook op een heerlijke lunch. De hotelkamer is vanaf 15:00 uur beschikbaar.

 • Wordt er bij de buffetten rekening gehouden met allergie, dieet of geloofsovertuiging?

  De buffetten in het hotelrestaurant en uitgaanscentrum zijn met zorg samengesteld. Wij weten veel van de ingrediënten en bereiding van de gerechten, echter kunnen wij u geen 100% garantie geven over de aan/afwezigheid van allergenen.

  Geeft u daarom bij boeking uw dieetwensen (zoals bijvoorbeeld een glutenvrij-, gistvrij-, lactosevrij- of een vegetarisch) alvast door aan de afdeling Reserveringen en meldt u zich, ten tijde van uw verblijf, bij de dienstdoende kok. Onze koks gaan direct met uw speciale verzoek aan de slag en maken een smakelijke maaltijd voor u. 

  Tip van de Chef:
  Reserveer een á la carte diner in Bistro de Heerlijkheid of in Kiprestaurant de Piri Piri (kleine toeslag p.p. voor persoonlijke bediening, goede service voor allergie, dieet of geloofsovertuiging).

 • Is er openbaar vervoer van het station in Almelo naar Preston Palace?

  Vanaf centraal station Almelo kunt u met de bus naar Preston Palace. U neemt lijn 51 richting Hengelo. U stapt uit op de Violierstraat. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar Preston Palace. U kunt ook een (trein) taxi nemen. Deze staan voor de stationshal.

 • Is er fietsverhuur mogelijk?

  Gedurende uw verblijf kunt u een fiets huren. Informatie over  tarieven van fietsverhuur kunt u verkrijgen bij de Toeristische informatiebalie en bij de hotelreceptie.

 • Wat is het rookbeleid in Preston Palace?

  Preston Palace is geheel rookvrij. Op de terrassen buiten en op de aangegeven locaties binnen mag gerookt worden. Op het terras bij het hotelrestaurant en het terras bij The Loc '6313' is tevens een rookvrij gedeelte. Het is niet toegestaan om supersmoker (of dergelijke vervanging voor sigaretten) te gebruiken binnen Preston Palace, behalve op de aangewezen rookplekken.

 • Hoe laat sluit het uitgaanscentrum?

  De laatste ronde is om 00:45 uur. Het uitgaanscentrum van Preston Palace sluit om 01:00 uur. Besluit u hierna nog gebruik te maken van uitgaanscentra in de regio? In dat geval bent u, in verband met de nachtrust van onze overige hotelgasten, weer welkom bij Preston Palace vanaf 08:00.

 • Zijn huisdieren toegestaan?

  Huisdieren zijn niet toegestaan in Preston Palace. Met uitzondering van hulphonden. Deze zijn wel toegestaan in ons hotel en uitgaanscentrum, met uitzondering van het zwem- en saunaparadijs (in verband met hygiëne). 

 • Is er extra vermaak voor de kinderen?

  De spelotheek is dagelijks geopend, deze is geschikt voor kindjes tot en met 7 jaar. Hier kunnen kinderen ravotten op het springkussen en lekker spelen op de toestellen. Hier worden op bepaalde tijden patatjes bereid. Tevens is de indoor-kermis elke avond geopend, deze biedt faciliteiten voor kinderen vanaf ca. 9 jaar (afhankelijk van de lengte). Kinderen zonder begeleiding hebben vanaf 14 jaar toegang tot de indoor-kermis (legitimatie verplicht). Het vrolijke animatieteam is er speciaal voor de jongste gasten! Tijdens de vakantiearrangementen is er een uitgebreid programma zoals koekjes bakken, kinderdisco of een spannende speurtocht voor de kleintjes. Wie weet ontmoet je Preston of Alice de Beer... Wekelijks wordt een afwisselend programma afgestemd op het aantal gasten. Informeer bij aankomst naar het programma en de openingstijden.

 • Is er voldoende parkeergelegenheid en is dit gratis?

  Preston Palace beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.
  Hier parkeren kost dus niets! Dit is inbegrepen bij het all-in tarief. Parkeren is op eigen risico.

 • Kan ik gebruikmaken van (draadloos) internet?

   Het is mogelijk om kosteloos gebruik te maken van draadloos internet (WiFi) op de volgende locaties in Preston Palace

  - Hotelkamers,
  - Receptiehal,
  - Koffiecorner,
  - De Deel,
  - Biljartzaal, en
  - Vergaderzalen.

  Kies voor het netwerk 'Preston Palace'. De voorwaarden worden automatisch getoond. Is dit niet het geval, ga dan naar uw internet browser. Indien u akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden krijgt u gratis toegang tot het internet.

 • Kunnen wij bij onze boeking een bepaalde voorkeur aangeven voor de ligging van onze hotelkamer?

  Wij proberen onze gasten zo veel mogelijk bij elkaar in te delen, maar kunnen dit niet garanderen. Het kameraanbod is in de loop van de tijd flink vernieuwd qua inrichting, indeling en type hotelkamers. Preston Palace heeft 323 kamers in diverse types en groottes verspreid over maar liefst 10 vleugels. Hierdoor is het onmogelijk om aan alle wensen van onze gasten te voldoen. Uiteraard houden wij rekening met gasten die om medische redenen een bepaalde kamer wensen (zoals slecht ter been, invalide, rolstoelgebruiker, etc). Vanzelfsprekend brengen wij hiervoor geen kosten in rekening. 

  Essentie:

  Heeft u geen medische reden, maar is uw wens, qua ligging van de hotelkamers, zo essentieel/van groot belang voor uw gezelschap, dan is dit een “essentie”. Voorbeelden van een essentie zijn: Ligging op een bepaalde etage, achterin of voorin de gang, achterzijde of voorzijde van het gebouw, kamer met balkon of dichtbij de lift. Wij behouden ons wel het recht om een essentie te weigeren indien wij niet kunnen garanderen dat de uitvoering te realiseren is. Houdt u er rekening mee dat een essentie kosten met zich meebrengt. Wij vragen hiervoor € 25,00 per reservering. Een essentie is mogelijk tot maximaal drie hotelkamers. 

 • Zijn er kluisjes?

  Op de Classic hotelkamer, Royal hotelkamer en Suites zijn kluisjes aanwezig. Op de Economy hotelkamer is geen kluisje aanwezig. In de receptiehal zijn kluisjes aanwezig voor waardevolle spullen die u kunt huren via de hotelreceptie. De huur bedraagt € 3,50 per nacht en de borg bedraagt € 25,00.

   

 • Zijn er handdoeken op de hotelkamer?

  Dagelijks krijgt u een grote en een kleine handdoek op de kamer voor het douchen, wij verstrekken geen washandjes.
  Tevens adviseren wij u, zelf een badlaken mee te nemen voor het zwem- en saunaparadijs. 

 • Is er een föhn op de hotelkamer?

  Op de Classic en Royal hotelkamers en de Suites is een föhn aanwezig. Op de Economy hotelkamer is er geen föhn op de hotelkamer aanwezig. Wel heeft u de mogelijkheid om tegen betaling van €20,00 borg een föhn te lenen bij de hotelreceptie.

 • Heeft u ook grotere kamers voor vier of zes personen?

  Preston Palace heeft naast twee persoonskamers ook drie, vier, vijf of zes persoons kamers.

  De drie en vier persoons kamers bestaan uit een 2-persoonsbed en een stapelbed. Deze vier persoons kamers kunnen door drie of vier personen worden bezet.

  De zes persoons kamers bestaan uit een kamer met een 2-persoons bed en een aparte kamer met twee stapelbedden. Deze zes persoons kamers kunnen door vijf of zes personen worden bezet.

 • Zijn er hotelkamers met balkon?

  In Preston Palace zijn er enkele hotelkamers met balkon. Indien een dergelijke hotelkamer uw voorkeur geniet, kunt u dit tijdens uw boeking met een essentie aanvragen.

  Essentie:

  Is uw wens, qua ligging van de hotelkamers, zo essentieel/van groot belang voor uw gezelschap, dan is dit een “essentie”. Wij behouden ons wel het recht om een essentie te weigeren als wij niet kunnen garanderen dat de uitvoering te realiseren is. Houdt u er rekening mee dat een essentie kosten met zich meebrengt. Wij vragen hiervoor € 25,00 per reservering.

 • Ik wil wel online reserveren maar liever betalen bij aankomst. Kan dit?

  Dit is afhankelijk van de periode tussen de boekingsdatum en aankomstdatum. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Reserveringen via 0546-542121.

  U dient aan het einde van uw online reservering direct uw betaling te voldoen met een geldige creditcard of via Ideal. Afhankelijk van de periode tot aan de aankomstdatum kan betaling eventueel ook in termijnen.
  U kunt eventueel vrienden/kennissen raadplegen die wel in bezit zijn van een geldige creditcard of Ideal om uw online reservering snel en gemakkelijk af te ronden.

  De reserveringskosten voor een boeking zijn € 10,00 per boeking.

 • Een hotelarrangement is all-inclusive, maar wat is allemaal bij de prijs inbegrepen?

  Tijdens uw verblijf is het onderstaande bij de prijs inbegrepen:

  • Accommodatie naar keuze (inclusief gratis draadloos internet). U verblijft standaard in een tweepersoons Economy kamer. U kunt echter ook kiezen voor de luxere kamertypes: Classic, Royal of Suite.
  • Eten en drinken (zowel binnen-, als buitenlands gedestilleerde dranken) is inclusief tijdens uw verblijf,
  • Spelfaciliteiten, zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart,
  • Toegang tot de indoor-kermis,
  • Toegang tot de bioscoop,
  • Toegang tot het zwem- en saunaparadijs met whirlpools, stoombad en zonnehemels,
  • Spelotheek voor kinderen van 3 t/m 7 jaar,
  • Elke avond entertainment, en
  • gratis parkeren.

  Uw hotelarrangement begint op de aankomstdag om 15:00 uur en eindigt op de vertrekdag om 11:00 uur.
  Tegen bijbetaling kunt u vroeger aankomen (voor 15:00 uur) of langer verblijven (na 11:00 uur).
  Tijdens deze vervroeging of verlenging maakt u gebruik van de faciliteiten in ons uitgaanscentrum (met uitzondering van uw hotelkamer).

 • Hoe weet ik of er hotelkamers beschikbaar zijn?

  Wanneer u in de menubalk 'Overnachten' gaat staan, ziet u een veld met de item 'Acties', 'Zoek & Boek' en 'Vakanties'.
  Als u één van deze items aanklikt, verschijnt er op uw pagina een kalender met beschikbare data.
  Selecteer vervolgens in deze kalender uw gewenste aankomstdatum, aantal nachten en aantal personen.
  Vervolgens worden alle beschikbare arrangementen en prijzen getoond.
  Klik op de prijs in de kalender en 'Uw boeking' wordt aan de rechterzijde getoond.
  Wilt u dit definitief reserveren? Klik dan op 'Boek nu' en u gaat naar de vervolgstappen om het definitief reserveren. 

  Het kan voorkomen dat uw voorkeur niet beschikbaar is op onze website. Wij raden u aan om telefonisch contact op te nemen met de afdeling Reserveringen via tel: 0546-542121 voor meer informatie. Ook voor overige vragen over de beschikbaarheid van kamers kun u hier terecht.

 • Moet ik extra handdoeken meenemen voor het zwemparadijs?

  Dagelijks krijgt u een grote en een kleine handdoek op de hotelkamer voor het douchen.
  Voor het zwem- en saunaparadijs adviseren wij u uw eigen handdoek/badlaken mee te nemen.

 • Hanteert Preston Palace huisregels?

  Ja, Preston Palace hanteert huis- en gedragsregels. 

  De (huis)regels zijn hier vermeld en op deze website onder het kopje 'Over ons'. Online boekingen kunnen zelfs niet gemaakt worden indien niet akkoord wordt gegaan met de huisregels. Het stellen en vervolgens toepassen van deze huisregels zorgt mede voor een prettig verblijf van onze gewaardeerde gasten die wij dagelijks mogen ontvangen voor een aangenaam arrangement in Preston Palace.   

   

 • Heeft u ook luxe hotelkamers?

  Preston Palace beschikt over diverse type hotelkamers. Gaat u voor basis, comfortabel, royaal of pure luxe? Wordt het de Economy, Classic of Royal hotelkamer of boekt u de romantische Suite?

  Economy hotelkamer
  De Economy kamers zijn standaard ingericht en voorzien van boxsprings, douche, toilet, televisie, telefoon en gratis wifi.

  Classic hotelkamer
  De Classic kamers zijn sfeervol en modern ingericht en bieden alles voor een prettig verblijf. De kamer is voorzien van boxsprings, een gezellig zitje, bureau, kluisje, stortdouche, toilet, föhn, 32 inch flatscreen televisie, gratis wifi en heeft een pvc vloer.

  Royal hotelkamer
  Echt genieten doet u in onze Royal kamers. Deze kamers hebben een sfeervolle uitstraling en bieden meer ruimte en comfort. De kamer is voorzien van boxsprings, een gezellig zitje, bureau, kluisje, stortdouche, toilet, föhn, 47 inch flatscreen televisie, minibar (leeg) gratis wifi en heeft een pvc vloer.

  Suite
  Deze prachtige Suite biedt u luxe, ruimte en optimaal comfort. Uiteraard treft u hier een KingSize bed, ervaart u pure wellness in de luxe badkamer met stortdouche en bubbelbad/whirlpool met jetstreams, toilet, dubbele wastafel en föhn. Tevens beschikt deze royale hotelkamer over een bureau, een gezellig zitje, 55 inch flatscreen televisie, goed gevulde minibar, koffiemachine, kluisje, telefoon en gratis wifi.

 • Hanteert Preston Palace kledingvoorschriften?

  Ja, Preston Palace hanteert kledingvoorschriften.

  Gepaste kleding stellen wij zeer op prijs. Uitgaan blijft immers een bijzondere ervaring. Door dit te benadrukken stellen wij gepaste kleding zeer op prijs. Wat is wel of juist niet gepast? Om misverstanden te voorkomen geven wij enkele voorschriften aan: Voetbalshirts, afgeknipte broeken, hoofddeksels, sportkleding, badslippers e.d. zijn niet toegestaan. Bij heren kunnen we, zeker in het hotelrestaurant, zogenaamde tanktops of mouwloze shirts evenmin waarderen. Daarnaast is het niet toegestaan om u in badkleding/badjassen buiten het zwemparadijs te begeven. In het zwemparadijs zijn voldoende kleedruimtes aanwezig.

 • Waarom heeft het zwemparadijs geen glijbaan?

  Preston Palace wil graag een bijzondere sfeer en rust creëren in het zwemparadijs. Het zwemparadijs is niet vergelijkbaar met een standaard recreatiebad. Een glijbaan past niet in de bijzondere sfeer van het zwemparadijs.

 • Zijn er kamers met airconditioning?

  Op een beperkt aantal van onze Classic hotelkamers en Suites op de vierde etage is airconditioning aanwezig. Indien een dergelijke hotelkamer uw voorkeur geniet, kunt u dit tijdens uw boeking met een essentie aanvragen. Het is op overige hotelkamers wel mogelijk om een ventilator te huren bij aankomst (let op: er zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar). Ook is het mogelijk om een eigen ventilator mee te nemen.

  Essentie:

  Is uw wens, qua ligging of specifieke faciliteit van de hotelkamers, zo essentieel/van groot belang voor uw gezelschap, dan is dit een “essentie”. Wij behouden ons wel het recht om een essentie te weigeren als wij niet kunnen garanderen dat de uitvoering te realiseren is. Houdt u er rekening mee dat een essentie kosten met zich meebrengt. Wij vragen hiervoor € 25,00 per reservering.

 • Zijn er nog acties, aanbiedingen of last minutes?

  Alle actuele acties en last minutes worden getoond op de homepage onder de kopjes acties en last minutes. Deze aanbiedingen worden op zeer korte termijn uitgegeven en onze medewerkers kunnen vooruit niet zeggen of er een aanbieding komt voor een bepaalde periode.
  Wij adviseren u onze website www.prestonpalace.nl veelvuldig te raadplegen, hier staan (indien aanwezig) alle aanbiedingen op vermeld. Zo blijft u altijd op de hoogte!

 • Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?

  U kunt tot een week na uw reservering nog een annuleringsverzekering afsluiten. De kosten van een annuleringsverzekering zijn 4,85% van het totaalbedrag plus € 5,- administratiekosten.

 • Tot welke leeftijd geldt de kinderkorting?

  Kinderen van 0 t/m 2 jaar betalen € 15,00 per nacht, inclusief babybedje. Kinderen van 3 t/m 10 jaar ontvangen 50% korting op het arrangement, mits ze bij de ouders op de kamers slapen. Vanaf 11 jaar wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

 • Op Marktplaats worden wel eens arrangementen aangeboden, zijn die ook van Preston Palace?

  Nee, Preston Palace biedt geen arrangementen of vouchers aan via Marktplaats of soortgelijke websites. Met enige regelmaat worden wij zelfs geconfronteerd met mensen, die opgelicht zijn door verkopers van fictieve arrangementen. Helaas kan Preston Palace daar niets aan doen. Wij adviseren u dan ook altijd rechtstreeks bij Preston Palace te reserveren, zo loopt u geen enkel risico!

 • Wat is de minimumleeftijd voor een verblijf in Preston Palace?

  De minimumleeftijd voor een verblijf in Preston Palace is 18 jaar. De hoofdboeker (degene die de boeking maakt) moet minimaal 18 jaar zijn. De gasten die hij/zij meeneemt mogen dan wél minderjarig zijn.

 • Kan ik mijn elektrische auto opladen bij Preston Palace?

  Ja, dat kan! 

  Preston Palace heeft twee Ecotaps met elk twee oplaadpunten voor de elektrische auto. Voortaan laadt u niet alleen uzelf op tijdens een heerlijk all-inclusive verblijf, ook uw elektrische auto kan maximaal bijtanken.

  Gratis vervoer
  De komende tijd zal het gebruik van de Ecotap gratis zijn. Heel aantrekkelijk, Preston Palace betaalt op deze manier uw reiskosten! 

  Activeringspas
  Hoe werkt het? U vraagt ter plaatse bij de hotelreceptie uw activeringspas aan. Deze is verkrijgbaar tegen een borgbedrag van € 20,00. En dan kan uw auto al aan de lading. Zo makkelijk is het! De oplaadtijd is afhankelijk van onder meer het type auto en natuurlijk in hoeverre de accu ontladen is, maar met een geheel lege accu dient u rekening te houden met 2 á 3 uren oplaadtijd.

  Optimale service
  Met oog en oor voor uw wensen en behoeften werkt Preston Palace doorlopend aan verrassend gastheerschap: Meer dan dat u verwacht!

  Met de Ecotap verleent Preston Palace optimale service aan haar gasten. Daarnaast is zij met deze 'groene voorziening' koploper in de Nederlandse hotelbranche. 

 • Heeft Preston Palace A-merken in het all-inclusive aanbod?

  Absoluut, kwaliteit komt op de eerste plaats bij Preston Palace. Wij werken alleen met A-merken om u de allerbeste kwaliteit te bieden!

  Naast de dagelijkse verse leveringen van de bakker, groenteboer en slager staat hier een beperkt overzicht van het ruime assortiment A-merken: Grolsch, Lipton Ice Tea, Pepsi Cola, Sisi, 7-Up, Tonic (Royal Club), Sourcy, Rivella, Mora, Welten snacks, Van Lieshout snacks, De Bourgondiër, Bailey's, Johnnie Walker, Oetker, Koopmans, Chocomel, Fristi, Optimel, Melkunie, Heinz, Honig, De Ruÿter, Wijko, Liqor43, Bols, Hoppe, Passoa, Coebergh Bessen, Jägermeister, Famous Grouse, Jim Beam, Pisang Ambon, Maggi, Chef, Nestlé, Knorr, Unox, Carte D'Or, Conimex, Becel, Blue Band, Ola, etc., etc.

 • Zijn er speciale regels voor het hotelrestaurant?

  Uiteraard gelden de (huis)regels ook in ons hotelrestaurant.

  Ter verduidelijking dan wel aanvulling van de huisregels die reeds bekend zijn, kunnen we het erg waarderen wanneer onze gasten correct gekleed, gebruik maken van ons hotelrestaurant. Gelieve bijvoorbeeld geen sport tenues. Ook waarderen we het zeer wanneer gasten niet meer van de buffetten gebruiken dan hetgeen ze daadwerkelijk wensen te nuttigen.

  Wellicht ten overvloede, maar veiligheid staat uiteraard vaak aan de kern van onze (huis)regels. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om zelf tafels aan elkaar te schuiven. Dit hindert de effectiviteit van looppaden, en kan daarmee frustraties bij overige gasten opleveren en mogelijk zelfs een gevaar zijn bij calamiteiten.

  Bij onduidelijkheden, of voor specifieke wensen, kunt u altijd vragen aan onze medewerkers. Zij vertellen u graag wat mogelijk is.

 • Is het mogelijk als zwembadgast om tijdens een zwembadbezoek het terrein te verlaten?

  Nee, mede om fraude te voorkomen is het niet toegestaan om het terrein te verlaten en later, zonder opnieuw te betalen, weer te komen.

 • Is het aanbod in het weekend anders dan tijdens de midweek?

  Een verblijf in Preston Palace is altijd all-inclusive en prima verzorgd. Toch zit er wel een verschil in het aanbod in de weekenden (vrijdag/zaterdag) en de midweken (zondag t/m donderdag).

  Wij bieden elke dag een uitgebreid ontbijt-/lunchbuffet en een dinerbuffet in ons hotelrestaurant, de Koffiecorner is geopend voor koffie en gebak, diverse spelfaciliteiten, de Centrale Bar vanaf 10:00 uur, de indoor-kermis dagelijks vanaf 19.00 uur en het zwemparadijs dagelijks van 09:00 - 22:00 uur. Daarbij bieden wij elke avond entertainment en in de loop van de avond openen wij enkele barretjes in de barstraat.  

  Het aanbod in de weekenden is qua entertainment en extra buffetten in het uitgaanscentrum nóg uitgebreider dan in de midweek. Het tarief van de weekenden ligt daarom ook doorgaans hoger. Op vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag zijn er diverse buffetten in het uitgaanscentrum extra geopend, bieden wij extra entertainment en zijn er regelmatig bekende artiesten.

 • Hanteert Preston Palace korting voor senioren?

  Bent u 55 jaar of ouder? Dan krijgt u tijdens bepaalde midweken korting op uw hotelarrangement. Dit gaat buiten vakanties, feestdagen, weekenden, last-minutes en aanbiedingen om. Dan hanteert Preston Palace namelijk een transparante en aantrekkelijke prijs voor iedereen, ongeacht leeftijd! Zo krijgt elke gast, op elk moment van ons altijd de beste prijs aangeboden.

 • Zijn selfiesticks toegestaan bij Preston Palace?

  Nee. Net als bijvoorbeeld vele festivals, pretparken, musea, concerten en evenementen, staat ook Preston Palace het bezit en gebruik van selfiesticks niet toe. Onzorgvuldig met dergelijke metalen stokken in het rond zwaaien kan hinderlijk zijn voor andere gasten en daarmee de sfeer negatief beïnvloeden. In onder meer de indoor kermis kan het zelfs groot gevaar opleveren wanneer een dergelijke selfiestick verstrikt raakt in de mechaniek van de attracties. Selfiesticks zijn dus niet toegestaan bij Preston Palace.

 • Waarom zie ik mijn reservering niet terug in mijn Preston Palace account?

  Indien u een account heeft, kunt u tijdens het reserveren inloggen met uw account (bij de adresgegevens). Zo wordt uw reservering gekoppeld aan uw account.

  Gaat u eerst reserveren, en maakt u achteraf een account, dan is uw reservering niet gekoppeld aan dit account.

  Telefonische reserveringen worden ook niet gekoppeld aan uw account. Dit kan alleen bij reserveringen die via de website zijn gemaakt waarbij u bent ingelogd. 

  Verstandig: Eerst inloggen of een account aanmaken, daarna reserveren. Dan weet u zeker dat u uw reservering terug kunt zien in uw account. 

 • Altijd de laagste prijsgarantie bij Preston Palace. Wat bedoelt u hiermee?

  Altijd de laagste prijsgarantie bij Preston Palace.

  Dat wil zeggen dat u bij Preston Palace altijd het laagste tarief betaalt, in vergelijking met eventueel andere boekingssites die soms ook enkele arrangementen van Preston Palace aanbieden. Externe partijen hanteren immers commissie die aan u, de consument, worden doorberekend. Daarom is het verstandig om altijd rechtstreeks bij Preston Palace te reserveren. Onze tarieven kunnen overigens wel fluctueren, dat is afhankelijk van de vraag en het aanbod op dat moment.

 • Zijn er rookvrije terrassen in Preston Palace?

  Op het terras buiten bij het hotelrestaurant en het terras buiten bij 'The Loc 6313' is een rookvrij gedeelte. Dit deel van het terras is herkenbaar aan het 'roken verboden' bordje op tafel. 

 • Is Preston Palace rolstoelvriendelijk?

  Preston Palace is geheel rolstoelvriendelijk, het gehele gebouw is drempelvrij. Er zijn mindervalide toiletten aanwezig in zowel het uitgaanscentrum als in het zwemparadijs.

  Preston Palace beschikt over 4 mindervalide kamers (type Economy). In deze kamers zijn brede deuren (95cm) geplaatst zodat u makkelijk met een rolstoel naar binnen kunt. De douche is ruim, zonder drempels of douchebak. Het toilet beschikt over steunbeugels. Langs de douchewand is een steunstang aanwezig en er staat een plastic stoel. De wastafel is verlaagd zodat u er met een rolstoel bij kunt en de spiegel is kantelbaar. Het licht gaat automatisch aan en uit. De bedden zijn 60 cm hoog. Via ons kunt u een toiletverhoger en beugels in de badkamer aanvragen. Eventuele overige hulpstukken kunt u ook via uw eigen zorginstelling bestellen, evenals verpleging dient u ook zelf te regelen. Bij reservering dient u aan te geven dat u gebruik wil maken van een mindervalide kamer. Een mindervalide kamer is uitsluitend telefonisch te reserveren.

  Het hotelrestaurant is voorzien van brede gangpaden. U kunt zich gemakkelijk voortbewegen door het gehele restaurant. Ook is er in het restaurant een toilet voor mindervaliden aanwezig. Wanneer u een tafel dicht bij het buffet wenst, door beperkingen, kunt u via de hotelreceptie een bordje laten plaatsen op één van de tafels.

   

 • Heeft u ook mindervalide hotelkamers?

  Preston Palace beschikt over 4 mindervalide kamers (type Economy). In deze kamers zijn brede deuren (95cm) geplaatst zodat u makkelijk met een rolstoel naar binnen kunt. De douche is ruim, zonder drempels of douchebak. Het toilet beschikt over steunbeugels. Langs de douchewand is een steunstang aanwezig en er staat een plastic stoel. De wastafel is verlaagd zodat u er met een rolstoel bij kunt en de spiegel is kantelbaar. Het licht gaat automatisch aan en uit. De bedden zijn 60 cm hoog. Eventuele hulpstukken kunt u via de thuiszorg bestellen. Bij reservering dient u aan te geven dat u gebruik wil maken van een mindervalide kamer. Een mindervalide kamer is uitsluitend telefonisch te reserveren.

  Preston Palace is geheel rolstoelvriendelijk, het gehele gebouw is drempelvrij. Er zijn mindervalide toiletten aanwezig in zowel het uitgaanscentrum als in het zwemparadijs.

 • Heeft Preston Palace een nieuw restaurant?

  Dat klopt! Het voormalige hotelrestaurant van Preston Palace is volledig vergroot en vernieuwd. Het eindresultaat is een verfrissend, modern en groot restaurant, waarbij een ultieme huiskamersfeer is gecreëerd. Het is voorzien van de nieuwste technieken bij de buffetten, showcooking, verfrissende salade-bars, een cool kinderbuffet, bruisende bar, een eigentijdse inrichting met handgemaakte wanddecoratie, knusse zitjes, bankjes en gezellige hoekjes. Zo geniet u als hotelgast nog meer van het uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerbuffet.

 • Is er taxivervoer mogelijk van en naar Preston Palace?

  Preston Palace werkt samen met Taxi Centrale Almelo. Zij verzorgen taxi's en busvervoer. 
  Zij kunnen u desgewenst ophalen vanaf het station, naar huis vervoeren of voor groepsvervoer zorgen. 

  Reserveer dan vooraf via TCA (0546-853030). 

  Speciale actie:
  Op zaterdag is het mogelijk om een taxibus te huren vanaf 8 personen vanuit Enschede of Hengelo. U betaalt slechts een tientje p.p. voor een retourtje! Daarbij krijgt u € 5,00 korting op uw all-inclusive avondarrangement (niet icm andere acties) op vertoon van de taxibon.

  Dat is een leuke deal. Stap op en ga mee!

  Check hier het reisschema:

  19.30 uur: Enschede, busstation
  19.45 uur: Hengelo, Rabotheater (bibliotheek)
  20.00 uur: Aankomst Preston Palace, start avondarrangement
  01.00 uur: Einde avondarrangement Preston Palace, vertrek Preston Palace Pendel
  01.15 uur: Hengelo, Rabotheater (bibliotheek)
  01.30 uur: Enschede, busstation.

  Veilig uit en thuis met de bus. Goed geregeld! Reserveer vooraf via TCA (0546-853030)

  Uw zaterdagavond arrangement bij Preston Palace reserveert u gemakkelijk hier online of telefonisch (0546-542122).