Feest

Iets te vieren? Lekker avondje stappen? Familiedag? Personeelsfeest? Voor elke gelegenheid bent u bij Preston Palace het allerbeste uit. Bekijkt u hier het verrassende all-inclusive aanbod. Er is zoveel mogelijk!  

All-in feest met activiteit

Vrijgezellenfeest, vriendinnendag, vriendendag, familiedag of jubileum? Preston Palace heeft de leukste activiteiten en workshops! Uw complete dag is tot in de puntjes geregeld door Preston Palace. Dus geen stress, alles wordt voor u geregeld! Dat is het voordeel van all-in!

Personeelsfeest

Voor een onvergetelijk feest bent u hier aan het juiste adres! All-inclusive, voor elk wat wils, alles onder één dak, compleet verzorgd, voordelig tarief en bovenal heel gezellig! Van een avondje uit tot een geheel verzorgd hotelarrangement; uw feest op maat is geen enkel probleem! Het zal u en uw personeel aan niets ontbreken. Bekijk onze mogelijkheden voor uw personeelsfeest

All-in dag of avond uit

Met de fantastische all-in formule is het altijd onbeperkt genieten! Het sfeervolle uitgaanscentrum is de ideale locatie voor een avondje stappen. Maar ook voor een familiefeest of zelfs een zakelijk uitje. Iedereen beleeft een geweldig arrangement, dat wilt u toch ook?

Receptie / Jubileum

Jubilaris in het zonnetje zetten? Nieuw product presenteren? Doe het bij Preston Palace! Er zijn sfeervolle zalen, ideaal voor recepties, presentaties, seminars en congressen.

Trouwen

Trouwen is een unieke gebeurtenis, daarbij hoort natuurlijk een unieke locatie: Gasterij de Boekerie in Preston Palace! Een schitterende zaal met een mooie bar, dansvloer en prachtig tuinterras. Viert u hier uw mooiste dag? Onze weddingplanner Wendy helpt u graag!

Kinderfeestjes

Hoera, wij hebben coole kinderpartijtjes! Vier jouw verjaardag dus lekker bij Preston Palace. Er is bereveel te doen voor jongens en meisjes! Kies jouw allerleukste feestje en wij zien je snel, jarige job! 

Altijd feest

Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, vriendendag, familiedag of jubileum:
Het is pas feest, als u in Preston Palace bent geweest!

Perfecte locatie

Preston Palace biedt u de perfecte locatie voor een onvergetelijk feest. En, alles onder één dak!

Compleet verzorgd

Van een avond of gezellig dagje uit tot een geheel verzorgd hotelarrangement. Bij Preston Palace kan het allemaal. Uw feest op maat is geen enkel probleem. Bij Preston Palace is uw feest betaalbaar, de prijs van een geheel verzorgd feest wordt vooraf bepaald. U bent voordelig uit met de heldere all-in formule.

Service

Komt u er niet uit? 
Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden op onze pagina
veelgestelde vragen?

Of wilt u ons gewoon even persoonlijk spreken?
Dan vindt u hieronder de manieren waarop u ons 7 dagen
per week kunt bereiken.

Contact

Telefoonnummer Customer service: 0546-542 121 
E-mail Customer service: info@prestonpalace.nl 
Facebook Customer service: facebook.com/prestonpalace

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier.

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs
Scooter rijden en uitgaan

Scooter rijden en uitgaan

All-in vanaf € 96,50 Bekijken
Twentse solex tocht

Twentse solex tocht

All-in vanaf € 92,00 Bekijken
Dansworkshop

Dansworkshop

All-in vanaf € 85,00 Bekijken
Kano Experience

Kano Experience

All-in vanaf € 102,50 Bekijken
Tuk Tuk rijden

Tuk Tuk rijden

All-in vanaf € 103,00 Bekijken