Bruisplateaukopie

Kortingskaart

Door de verplichte maatregelen van het RIVM omtrent de bestrijding van het coronavirus, heeft Preston Palace tijdelijk de deuren moeten sluiten. Voor jou als dag- of avondbezoeker van het subtropisch zwemparadijs betekende dit dat je geen gebruik hebt kunnen maken van jouw kortingskaart vanaf 12 maart 2020.

Vanaf 1 juni 2020 ging Preston Palace weer open tot 14 oktober 2020. Daarna volgde een lange lockdown tot 5 juni 2021. Op deze datum werd Preston Palace eindelijk weer geopend voor hotelgasten. Om deze hotelgasten de ruimte te geven met de verplichte RIVM-maatregelen, was het subtropisch zwemparadijs nog niet toegankelijk voor daggasten.

Vanwege de recente versoepeling van de verplichte RIVM-maatregelen mogen wij nu vanaf 1 juli 2021 het subtropisch zwemparadijs en de indoor kermis ook openen voor dag- en avondbezoekers. Hoera, je mag eindelijk weer bij ons zwemmen en relaxen!

De dag- en avondtarieven voor een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs zijn in prijs verlaagd en de kortingskaarten zijn afgeschaft. Heb jij nog een kortingskaart? Uiteraard bieden wij jou de mogelijkheid het geld van jouw resterende geldigheidsduur terug te vragen. Vul onderstaand formulier in en wij zullen jouw geld retour storten. De kortingskaart is vanaf dan niet meer geldig en mag je vernietigen. 

Vul in dit formulier alsjeblieft de gegevens in die vermeld staan op jouw kortingskaart en die bij ons bekend zijn.

Fixed background a Fixed background b