Door de verplichte maatregelen van het RIVM omtrent de bestrijding van het coronavirus, heeft Preston Palace tijdelijk de deuren moeten sluiten. Voor u als dag- of avondbezoeker van het subtropisch zwemparadijs betekende dit dat u geen gebruik heeft kunnen maken van uw kortingskaart vanaf 12 maart 2020.

Vanaf 1 juni 2020 ging Preston Palace weer open tot 14 oktober 2020. Daarna volgde een lange lockdown tot 5 juni 2021. 
Op deze datum werd Preston Palace eindelijk weer geopend voor hotelgasten. Om deze hotelgasten de ruimte te geven met de verplichte RIVM-maatregelen, was het subtropisch zwemparadijs nog niet toegankelijk voor daggasten. 

Vanwege de recente versoepeling van de verplichte RIVM-maatregelen mogen wij nu vanaf 1 juli 2021 het subtropisch zwemparadijs en de indoor kermis ook openen voor dag- en avondbezoekers. Hoera, u mag eindelijk weer bij ons zwemmen en relaxen! 

De dag- en avondtarieven voor een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs zijn in prijs verlaagd en de kortingskaarten zijn afgeschafd. Heeft u nog een kortingskaart? Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid het geld van uw resterende geldigheidsduur terug te vragen. Vul onderstaand formulier in en wij zullen uw geld retour storten. De kortingskaart is vanaf dan niet meer geldig en mag u vernietigen. 

Vult u bij uw gegevens alstublieft de gegevens die vermeld staan op uw kortingskaart en die bij ons bekend zijn.