Kinderfeestjes

Op zoek naar hét perfecte kinderpartijtje? Verjaardagsfeestje voor een jongen of een meisje? Bij Preston Palace is zoveel mogelijk én all-in! Ons vrolijke animatieteam zorgt voor een onvergetelijke verjaardag!

Royaal aanbod

Of het gaat om een kinderfeestje voor jongens of voor meiden: 
Het is pas feest, als ze in Preston Palace zijn geweest!
Preston Palace heeft een royaal aanbod voor ieder kind.

Perfecte feestjes

Preston Palace biedt perfecte kinderfeestjes die tot in puntjes zijn verzorgd. U heeft geen kind aan de kinderen! Van bakfeestje tot sieradenfeestje, van piratenfeestje tot midgetgolffeestje. Ons geweldige animiatieteam zet de jarige in het zonnetje en verleent topservice met een glimlach!

Spelotheek

De meeste feestjes vinden plaats in en rondom de spelotheek. Deze ruimte is toegankelijk voor kinderen t/m 7 jaar. Hier is een super springkussen, een kekke klim- en klauterruimte, leuke vloer- en wandspellen, wipkipjes, een blokkenhuis, een animatie/knutselruimte, kleine snackhoek en een buitenterras. En vergeet de mascottes Preston en Alice niet. Die zijn berelief!
Ben je ouder dan 7? Dan mag je lekker spelen bij de midgetgolf. Ook super tof.

All-in, dus betaalbaar

Bij Preston Palace is elk kinderfeestje all-in, dus overzichtelijk en betaalbaar. Wel zo handig! Kinderfeestjes kunnen dagelijks bij Preston Palace, ouders krijgen 50% korting*. En het verjaardagspartijtje is altijd all-in. Dus één vaste lage prijs voor een compleet kinderfeestje! Leuk voor jongens en meiden! 

Actie voorwaarden

*m.u.v. McDonalds feestje