Win een auto

Op zaterdag 25 november 2017 kunt u tijdens uw avond uit bij Preston Palace de gelukkige winnaar worden van een Volkswagen up! ter waarde van € 12. 329,00!

Win op 25 november een auto bij Preston Palace! 
In 2017 bestaat Preston Palace 25 jaar en dat wordt op zaterdagavond 25 november voor de 2e keer gevierd met een wel héél bijzondere uitgaansavond. U gaat gezellig uit in het bruisende uitgaanscentrum, beleeft alle faciliteiten én u maakt kans op een fantastische vijf-deurs Volkswagen up! met airco in de kleur Candy White met een nieuwwaarde van maarliefst € 12.329,00! 

Gratis en hoge winkans
Wanneer u uw all-inclusive avond- of hotelarrangement reserveert voor zaterdag 25 november 2017, is de deelname aan de verloting geheel gratis. Daarbij is de winkans énorm groot en maakt deze "Win een Auto" actie uniek! Preston Palace introduceert met dit evenement een nieuwe trend in de uitgaansmarkt. 

Hoe werkt het?
Op de website van Preston Palace reserveert u uw avond uit of hotelarrangement voor zaterdag 25 november 2017. Enkele weken voor aankomst ontvangt u een e-mailbericht waarmee u zich op de speciale actiepagina op de site van Preston Palace dient aan te melden voor de gratis verloting van de auto. Elke gast uit uw gezelschap dient apart te worden aangemeld. NB: zonder registratie vooraf is deelname aan de verloting niet mogelijk. Na correcte en volledige registratie ontvangt u een lot. Dit is hét lot waarmee u deelneemt aan de verloting. Bewaart u deze goed en vergeet u vooral niet deze , met uw identiteitsbewijs, mee te nemen op zaterdagavond 25 november naar Preston Palace. Inschrijven is uiterlijk mogelijk tot 23 november 2017 om 23:59 uur. De trekking vindt plaats op 25 november 2017 om 22:30 uur in de grote zaal van het uitgaanscentrum: de Preston Hall.

Twentse samenwerking
Bij Preston Palace staat kwaliteit voorop. Altijd. De samenwerking met Huiskes-Kokkeler is dan ook een bewuste keuze. Huiskes-Kokkeler Autogroep is met vijf vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de grootste dealer in Volkswagen personenauto’s, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA in Twente. Het Twentse bedrijf voorziet in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. De gelukkige winnaar van de Volkswagen up! kan genieten van vele jaren rijplezier.

All-in is echt all-in
Uitgaan bij Preston Palace is all-inclusive, dus compleet verzorgd. Tijdens uw zaterdagavond arrangement geniet u tussen 20:00 en 01:00 uur van entertainment, drankjes uit het assortiment (zowel binnenlands als buitenlands gedistilleerd), warme en koude buffetten in het uitgaanscentrum met overheerlijke gerechten, toegang tot de indoor-kermis, spelfaciliteiten zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart. All-in is dus echt all-in. Als 'extraatje' maakt u op 25 november óók nog kans op die prachtige Volkswagen up!. Rijdt u straks in deze mooie wagen? Reserveert u snel uw tickets! 

Spelvoorwaarden:
Klik hier voor de spelvoorwaarden