22 december 2014

Preston Palace verwelkomt hotelgast voor 100e bezoek

Ze noemen haar 'Moeder Preston' en een hotelarrangement in Preston Palace voelt als thuiskomen! Op woensdag 24 december checkt mevrouw Lampie, op haar verjaardag, voor de 100e keer in bij haar favoriete all-in hotel.

Even voorstellen
Het was 1964 toen Thilly in Hilversum een straat overstak. Ze was verdrietig en in gedachten waardoor ze die ene auto niet zag aankomen en haar aanreed. Om samen van de schrik te bekomen nam de chauffeur Joop haar mee naar een kroegje waar ze aan de praat kwamen. Thilly vertelde de oorzaak van haar verdriet en hij had de oplossing. Trouwen! En zo geschiedde, binnen drie maanden waren Thilly en Joop een stel. Op 21 mei 1965 beloofden zij elkaar eeuwige trouw. In het huwelijk kregen zij samen twee zoons en werden zij grootouders van zes kleinkinderen. Thilly is van alle markten thuis. Van bejaarden verzorgen tot rijlessen geven, van pilsjes tappen in de sportkantine tot het runnen van hun eigen café petit restaurant. Thilly heeft zelfs in de beveiliging gewerkt, waar ze o.a. werkte in bij de TV studios Hilversum en Baarn. Tegenwoordig is ze druk met haar hobby genealogie en kaarten maken.

Preston Palace
Het eerste bezoek was in begin jaren '90, samen met haar tweelingzuster en de echtgenotes. Dit beviel zo goed, dat ze in de loop van de jaren regelmatig naar het all-inclusive hotel afreisden. Zo werden ze graag geziene gasten. In 1995 waren ze 30 jaar getrouwd en hebben dit met de hele familie in Preston Palace gevierd. Ze genoten altijd volop samen van alle faciliteiten en hebben door de jaren heen vrijwel alle hotelkamers gezien. In 2008 werd de indoor-kermis geopend, waar op de wanddecoratie één van de huizen het naambordje van de familie Lampie staat. Joop was sterk en sportief en ging vaak met het personeel opdrukken. Hij won altijd. Thilly is meer een liefhebber van de schiettent en de soft-ijsmachine.

'Moeder Preston'
Elk jaar werd de trouwdag gevierd in Preston Palace en kwamen ze regelmatig over de vloer bij Preston Palace. Er ging wel eens iets mis, maar dit werd professioneel opgepakt en altijd naar alle tevredenheid opgelost. In november 2011 stierf haar man Joop op 78-jarige leeftijd. Na het overlijden van haar man gaat ze nog vaker naar Preston Palace, omdat ze hier haar echtgenoot om haar heen voelt en ze geniet van de warmte en gezelligheid van medegasten en personeel. Ze is zo tevreden over Preston Palace, dat ze zelfs folders meeneemt naar haar woonplaats Hilversum ter promotie van 'haar' Preston Palace. Vandaar dat ze de koosnaam 'Moeder Preston' draagt.

Waardering voor elke gast
Tijdens haar 100e bezoek op 24 december wordt mevrouw Lampie volop in de spotlight gezet. Zowel voor mevrouw Lampie als voor Preston Palace is de happening een mijlpaal. Ze wordt persoonlijk ontvangen door de directie met presentjes en verblijft in haar favoriete hotelkamer. 'Jaarlijks verwelkomen wij ruim 200.000 hotelgasten en wij zijn blij met elke gast. Of men nu voor de eerste of 100e keer komt, iedereen verdient een warm welkom. Het zit 'm dan ook niet in korting of kado's weggeven, maar in optimale service verlenen. Ondanks het feit dat wij een groot hotel zijn, proberen wij elke gast persoonlijk te benaderen. Wij willen specifiek weten wat onze gast beweegt, wat zijn of haar wensen zijn en daarop inspelen. Daarmee creëer je optimale loyaliteit en bindt je gasten voorgoed aan Preston Palace!', aldus de heer Slag, directeur Preston Palace.