17 maart 2018

Preston Palace onthult nieuwe naam hotelrestaurant

Honderden reacties stroomden binnen via diverse kanalen; de één nog verrassender en creatiever dan de ander. Aan de jury de moeilijke taak om uit deze reacties dé naam voor het hotelrestaurant te kiezen. Dat is gelukt. Vol trots presenteren wij hier de nieuwe naam!

Creatief
Vele gasten hebben inmiddels volop genoten van het uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerbuffet in het nieuwe hotelrestaurant van Preston Palace. Het aanbod, de sfeer en faciliteiten vallen bij iedereen goed in de smaak, maar er ontbrak nog één belangrijk onderdeel. Een passende naam voor dit unieke hotelrestaurant in een uniek all-inclusive hotel. Daarbij werd een beroep gedaan op de creativiteit van de gasten, fans en volgers middels Restaurant zoekt naam. Met succes! 

Ribbleton
Uit alle inzendingen is "Ribbleton" gekozen als nieuwe benaming voor ons prachtige en unieke hotelrestaurant. De stad Preston ligt in het noordwesten van Engeland, is het administratieve centrum van de graafschap Lancashire en ligt aan de rivier de Ribble. Ribbleton is, als één van de buitenwijken, onderdeel van de Engelse stad Preston, net als ons nieuwe hotelrestaurant een onderdeel is van Preston Palace. Gezien juist de buitenwijk Ribbleton ook "Ribble" in de naam heeft, is dit naar onze mening een bijzondere connectie tussen het water wat door de stad Preston stroomt en anderzijds de prachtige showvijver die momenteel gerealiseerd wordt voor de entree van Preston Palace. Deze showvijver is tevens te zien vanuit een groot gedeelte van het nieuwe hotelrestaurant.

Winnaar
De inzender, meneer Paul Janssen uit Huissen, voldeed met zijn inzending "Ribbleton" volledig aan alle eisen en wint hiermee een gratis all-inclusive hotelarrangement voor twee personen! Hij gaat binnenkort genieten van alle vernieuwde faciliteiten en geniet van alle heerlijkheden in het hotelrestaurant dat zijn bedachte naam draagt. Heel bijzonder!  

Meer over het hotelrestaurant
Het nieuwe hotelrestaurant is een verfrissend en modern hotelrestaurant, dat is voorzien van de nieuwste technieken bij de buffetten, showcooking, verfrissende salade-bars, een cool kinderbuffet, bruisende bar, een eigentijdse inrichting met handgemaakte wanddecoratie, knusse zitjes, bankjes en gezellige hoekjes. Deze verrassende elementen optimaliseren het gevoel van een 'warm welkom' en 'ultieme gastvrijheid'. Het nieuwe hotelrestaurant, met bijna 650 zitplaatsen, is een aanwinst voor Preston Palace en verdient een prachtige naam.

Meer over het vernieuwde Preston Palace
Preston Palace is in 2011 verkocht en onder het bewind van de nieuwe eigenaren, na vele investeringen, uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste hotels van Nederland. Dat de gastenaantallen stijgen heeft tevens te maken met een groeiende waardering voor Preston Palace. De nieuw gekozen strategie werpt ook op dat vlak haar vruchten af. Preston Palace wint de laatste jaren, mede daardoor, regelmatig awards. In de laatste jaren is het zwemparadijs door gasten meerdere malen verkozen tot één van de beste zwembaden van Nederland en Preston Palace is, ook in 2018, weer verkozen tot hét familiehotel van Nederland. 

* Aan deze wedstrijd kunnen geen rechten worden ontleend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd