21 december 2016

Preston Palace realiseert grootste hotelrestaurant van Nederland

De gasten van Preston Palace genieten nu nog meer van het ontbijt, lunch en diner in het nieuwe hotelrestaurant. Het is volledig vernieuwd, vergroot en dat allemaal in een sfeervolle setting. Dat moet u zelf proeven en beleven!

Uitdagende klus
Om het stijgende aantal gasten goed van dienst te kunnen blijven zijn, is een totaal vernieuwd en vergroot restaurant gerealiseerd in Preston Palace. In amper zeven weken, de periode tussen 31 oktober en 22 december 2016, is het voormalige restaurant compleet gestript en verbouwd tot een compleet nieuw en nóg groter restaurant. Een uitdagend project dat zeer voorspoedig is verlopen dankzij de tomeloze inzet van alle medewerkers, perfecte planning en puur vakmanschap.

Modern en intiem
Het eindresultaat is een verfrissend, modern en groot restaurant, waarbij een ultieme huiskamersfeer is gecreëerd. Het is voorzien van de nieuwste technieken bij de buffetten, showcooking, verfrissende salade-bars, een cool kinderbuffet, bruisende bar, een eigentijdse inrichting met handgemaakte wanddecoratie, knusse zitjes, bankjes en gezellige hoekjes.

Grootste van Nederland
De diverse verrassende elementen optimaliseren het gevoel van een 'warm welkom' en 'ultieme gastvrijheid'. Het nieuwe hotelrestaurant, met ruim 600 zitplaatsen, behoort tot de grootste en grootse restaurants van Nederland (!). Een aanwinst voor Preston Palace en haar gewaardeerde gasten.

Officiele opening door ?
Op donderdag 19 januari wordt het restaurant officieel geopend door een bekend persoon. Wie dat zal zijn wordt begin januari bekend gemaakt middels een persbericht. 

Blijven vernieuwen
Preston Palace staat niet stil na de opening van het nieuwe hotelrestaurant. Het horecabedrijf blijft investeren in haar all-inclusive aanbod om al haar gasten de perfecte beleving te bieden. Deze unieke beleving kenmerkt zich in kwaliteit, gastvrijheid en optimale service. Daarom wordt in januari de renovatie van de hotelkamers hervat. Vóór de zomervakantie zijn de laatste drie hotelgangen vernieuwd. Begin 2018 worden de hoofdentree en hotellobby vergroot en vernieuwd. Wellicht niet verrassend voor hen die de verbouwingen van Preston Palace kennen, maar ook de nieuwe hotellobby zal zijn gelijke in Nederland niet gaan kennen.