14 november 2016

Ondernemers Woonboulevard Almelo verwelkomen de gasten van Preston Palace

Sinds kort rijdt de Amerikaanse Schoolbus van Preston Palace weer naar Almelo. Er is een mooie samenwerking opgezet tussen het populaire all-inclusive hotel en de ondernemers van de Woonboulevard Almelo.

Gastvrij shoppen
Elke dinsdag gaan de gasten van Preston Palace met de bus naar de Woonboulevard Almelo. Hier begint de shop-expeditie met een heerlijke kop koffie, een goodiebag en een gratis shoptegoed! Een perfecte start voor een paar uurtjes winkelen op de Woonboulevard, een prachtige promenade met uitgebreid winkelaanbod.

Wens van de gast
'We zijn altijd op zoek naar het allerbeste voor onze gewaardeerde gasten. De wens van onze gast staat hierin uiteraard centraal. Zo rijden we wekelijks naar Borne, Ootmarsum en sinds kort ook naar de Woonboulevard Almelo. Hier worden onze gasten zeer hartelijk ontvangen, ze hanteren hier dezelfde gastvrije service als in Preston Palace, wel zo prettig!' aldus Alexander Muller, directielid bij Preston Palace. Ook Harold Asbroek van McDonalds is blij met de toestroom van bezoekers vanuit Preston Palace. ' Wij zien kansen, Preston Palace is van groot belang voor de Almelose economie. Laten we elkaar niet tegenwerken, maar juist samenwerken. Dat levert veel meer op voor elke partij. Wij, ondernemers van de Woonboulevard Almelo,  zijn zeer tevreden over onze creatieve samenwerking en kijken uit naar een toekomst vol verrassende mogelijkheden'.

Meer over Woonboulevard Almelo
Woonboulevard Almelo biedt bijna 40.000 m2 winkelplezier en ontvangt jaarlijks duizenden bezoekers. En dat is niet alleen omdat er voldoende gratis parkeerplaatsen zijn. Er is een geweldig shop-aanbod: verrassende woonwinkels, bouwmarkten, goed uitgeruste beddenzaken en diverse restaurants met mooie terrassen. Combineer dat met de kenmerkende Twentse gastvrijheid en u beleeft een fantastisch dagje uit! 

Meer over Preston Palace 
Momenteel beschikt Preston Palace over 323 hotelkamers met in totaal bijna 1.000 bedden. Met jaarlijks ruim 200.000 gastnachten en een bezettingspercentage van boven de 87% is Preston Palace een groter succes dan ooit tevoren. Het marktaandeel voor Preston Palace van hotelovernachtingen in geheel Overijssel ligt op 18%. Het is met deze aantallen bovendien één van de grootste hotels van Nederland en biedt werkgelegenheid aan bijna 500 mensen.