02 april 2016

Pieter Omtzigt verzorgt opening bij Preston Palace

Op maandag 11 april zal Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt de officiële opening verrichten van de replica van de grootste stoomtrein van Europa, ‘The Loc 6313’, in Preston Palace. De medewerkers van het Twentse all-in hotel rollen de rode loper uit.

Ambitieus
Omtzigt staat bekend als een ambitieuze politicus. Hij leverde een uitzonderlijke bijdrage aan de pensioensector, is zeer begaan met de mensenrechten van de christenen in het Midden-Oosten, werd door de Raad van Europa benoemd tot ‘rapporteur afluisteren en klokkenluiders’ en in 2014 werd hij van de 225 kamerleden verkozen tot ‘Kamerlid van het jaar’. Een prachtige staat van dienst voor deze jonge politicus. Omtzigt is een belofte voor de toekomst. Met recht een politicus van formaat.

Twente
Omtzigt is geboren in Borne en woont tegenwoordig in Enschede. Hij geniet landelijke bekendheid en is zeer geliefd bij zijn Twentse achterban. Hij dwingt respect af door zijn kenmerkende manier van politiek drijven, komt op voor de normen en waarden van de medemens en hij schuwt de gevestigde orde niet en stelt diverse ‘hoofdpijn-dossiers’ aan de kaak.

Gevestigde orde
De directie van Preston Palace ziet veel overeenkomsten met de werkwijze van politicus Omtzigt. Het nieuwe management dat sinds 2011 de scepter zwaait is ook zeer gedreven, ambitieus en bovenal niet bang om zich af te zetten tegen de gevestigde orde. Men is zeer kritisch over gesubsidieerde instanties zoals het Twents Bureau voor Toerisme, Almelo Promotie en daaraan gelieerde stichtingen in Twente. Er is bijvoorbeeld geen enkel aantoonbaar verband tussen de prestaties van de toeristische sector en de inzet van de promotionele stichtingen die jaarlijks in Twente € 10 miljoen belastinggeld uitgeven. Toch veel geld waar burgers en (toeristische) bedrijven in Twente elk jaar voor moeten werken om te betalen.

Vernieuwen
Preston Palace ontwikkelt verbazingwekkende projecten zoals de replica van de grootste stoomlocomotief van Europa, de bouw van een nieuwe hotelvleugel met 30 nieuwe hotelkamers en luxe suites, het renoveren van bestaande hotelkamers, een vernieuwde wellness, een op maat gemaakt reserveringssysteem, tal van online vernieuwingen op de website en het bereik van social media blijft maar groeien.

Succes
Preston Palace blijft overigens investeren in haar all-inclusive aanbod om al haar gasten een perfecte en unieke vakantiebeleving te bieden. Immers staat de wens van de gast centraal. In 2016 zijn de renovaties van de hotelkamers hervat en start de vernieuwing van het hotelrestaurant. Het imposante horecabedrijf is ondertussen gegroeid tot het grootste hotel van Nederland in de toeristische sector. Ook politici onderkennen steeds meer de positieve invloed die Preston Palace heeft op de lokale en regionale economie. Preston Palace beschouwt de komst van de aimabele, doch kritische CDA-er als een tussentijdse bekroning op de continue reeks van vernieuwingen.
Het feestelijke programma start maandag 11 april vanaf 16.00 uur in Preston Palace.