14 januari 2015

Preston Palace wint Award 'Familiehotel 2015'

Op woensdag 14 januari nam Preston Palace de Award 'Familiehotel 2015' in ontvangst tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Award uitreiking op de Vakantiebeurs
De uitreiking van de 'Familiehotel van het Jaar Award' zijn onderdeel van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2015 en worden georganiseerd door Kids Vakantiegids. Op woensdag 14 januari trokken de genomineerde mascottes in een vrolijke parade over de Vakantiebeurs in Utrecht. Daar presenteerde zangeres en presentatrice Monique Smit de Awarduitreiking, die tot het laatst toe spannend bleef.

Preston Palace voldoet aan alle wensen
De jury beoordeelde de wijze waarop de ingeschreven reisorganisaties in de markt inspelen op de belevingswereld en vakantiewensen van kids tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij is onder andere gelet op het totale reisaanbod, de inrichting van accommodaties, de animatieprogramma’s gesegmenteerd naar leeftijd en thema, interactie met de doelgroep, duurzaamheid en innovatie. Het is dan ook geen verrassing dat Preston Palace heeft gewonnen. Het all-inclusive hotel en uitgaanscentrum voldoet ruim aan alle wensen van zowel kids als ouders. In de categorie familiehotels waren ook de Bonte Wever en Viva Hotels genomineerd, maar volgens de stemmers en de jury is Preston Palace hét allerleukste familiehotel van Nederland. 

Mascottes
Bij familiehotel Preston Palace spelen de mascottes 'Preston & Alice' ook een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. Op de foto gaan met een mascotte of een dansje wagen tovert iedere vakantie weer een grote lach op duizenden kindergezichtjes. De schattige beertjes waren dan ook door het dolle heen met het binnen slepen van de Award 'Familiehotel 2015' en presentatrice Monique Smit kreeg een dikke knuffel. 

Vernieuwen
Preston Palace is constant haar all-inclusive aanbod aan het vernieuwen om al haar gasten een perfecte en unieke vakantiebeleving te bieden. Zo zijn reviews van gasten een spiegel voor de hele organisatie en speelt social media een grote rol in het bedrijf. Tijden veranderen en Preston Palace gaat met haar tijd mee, loopt zelfs voorop in bepaalde zaken maar hecht ook waarde aan 'ouderwets' belangrijke waarden zoals gezelligheid, gastvrijheid en aandacht voor élke gast! Dat levert niet alleen een prachtige prijs op, maar ook tevreden gasten. En daar draait alles om bij Preston Palace!