15 december 2013

Preston Palace opent nieuwe Koffiecorner

De Koffiecorner is compleet vernieuwd. Onlangs zijn de deuren geopend van deze prachtige multifunctionele ruimte.Vakmanschap

Op 4 november werd er gestart met de restyling van de Koffiecorner en onze Technische Dienst verdient alle respect. Wederom hebben zij bewezen dat zij op technisch gebied tot werkelijk alles in staat zijn!

Multifunctioneel
Op zondag 15 december was het dan eindelijk zover. De Koffiecorner is weer helemaal 'up to date'!  Deze zaal heeft een complete metamorfose ondergaan, waarbij de meubels, verlichting, vloeren, buffetten en kleurpalet compleet zijn veranderd. Gezelligheid en stijl zijn de kernwoorden van deze multifunctionele ruimte. U kunt hier terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak en op alle gemak uw krantje lezen. Maar binnen no-time wordt de zaal omgetoverd voor een bruisend feest. Met de nieuwe inrichting is dat vanaf heden geen énkel probleem meer!

Dank
Tijdens de restyling-periode hebben wij getracht de overlast tot een minimum en werd het koffie & gebakbuffet in een andere ruimte opgesteld. Wij danken onze lieve gasten voor het begrip, dit waarderen wij enorm.

Service
Gastvrijheid, service en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Wij stellen alles in het werk om onze gasten een optimale all-inclusive beleving te bezorgen tijdens het verblijf in Preston Palace. De Koffiecorner zal dan ook zeker niet het laatste project zijn in Preston Palace. Wij bijven vernieuwen, wij houden u op de hoogte!