28 december 2014

Nominaties voor hotel én mascottes Preston Palace!

Is Preston Palace het familiehotel van 2015 en winnen Preston & Alice de 'Verkiezing Kids Vakantiemascotte'? Tot vrijdag 9 januari kan er gestemd worden!

Bij familiehotelPreston Palace spelen de mascottes Preston & Alice een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. Op de foto gaan met een mascotte tovert iedere schoolvakantie weer een grote lach op duizenden kindergezichtjes. Met de Kids Vakantiemascotte van het Jaar Award 2015 worden de mascottes in de schijnwerpers geplaatst als dank voor de grote bijdrage aan onvergetelijke vakantieherinneringen.

Zijn Preston & Alice de beste?
Reisorganisaties waarbij kindvriendelijkheid hoog in het vaandel staat hebben hun mascotte(s) opgegeven voor deelname aan de verkiezing. Vanzelfsprekend dat Preston & Alice hebben gewonnen. Ze zijn tenslotte berelief!

Nominatie familiehotel 
Preston Palace is tevens bij de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2015 genomineerd in de categorie familiehotels. In deze categorie zijn ook de De Bonte Wever en Hotels Viva genomineerd. 

Award uitreiking op de Vakantiebeurs
De uitreiking van de Kids VakantieMascotte en Familiehotel van het Jaar Award is onderdeel van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2015. Op woensdag 14 januari trekken de genomineerde mascottes in een vrolijke parade op de Vakantiebeurs over het plein SAMEN, waar een totaalpresentatie van vakanties voor Familie & Kinderen was in hal 10. Daar opent zangeres en presentatrice Monique Smit het feestelijke event met een spetterend optreden. Aansluitend is de Awarduitreiking, die tot het laatst toe spannend wordt.

Stem!
De beertjes Preston en Alice vinden het berespannend! Wordt hun geduld beloond? Krijgen zij de meeste stemmen en mogen zij ook dit jaar de 'Award Kidsvakantiemascotte 2015' mee naar het gezelligste familiehotel van Nederland nemen? Het ligt geheel aan u! Stem op Preston en Alice. U kunt er ook prachtige prijzen mee winnen. Klik hier!