24 augustus 2013

Preston Palace schitterde tijdens Profronde Almelo 2013

De Profronde Almelo kreeg van het sterk vernieuwde bestuur een stevige impuls. De vernieuwingen hadden betrekking op nagenoeg àlle onderdelen van het evenement. De vernieuwde Profronde moest het grote publiek op vrijdag 23 augustus in ieder geval al uren vroeger dan voorheen het centrum in lokken. Dat is gelukt, met dank aan een hele grote (muzikale) bijdrage van Preston Palace.

Voor criteriums als de Profronde Almelo is het allang niet meer vanzelfsprekend dat ze stand houden. Her en der in Nederland zijn wielerrondes opgehouden te bestaan. De crisis, sponsoren die zich terug trekken en de dopingaffaires eis(t)en hun tol. In Almelo evenwel staat, al maanden eerder dan gebruikelijk, vast dat de Profronde op vrijdag 23 augustus een nieuwe editie krijgt, mede dankzij Preston Palace. 

Preston Palace leverde het grootste aandeel dat de Profronde 2013 tot een groot succes maakte. Niet alleen een gratis nachtconcert na afloop van de koers, met sterren zoals Jeroen van de Boom, Floorjte, Juan Niks en Jannes. Maar ook véél muziek van de drive-in show  al vanaf een uur of vier ’s middags op het 'Preston Palace Centrumplein'. De sfeer zat er al vroeg in! Het Profrondebestuur was ontzettend blij met de inspanningen en bijdragen van Preston Palace. ‘Het all-inclusive hotel met uitgaanscentrum is een grote werkgever hier in Almelo en ontzettend belangrijk voor de middenstand. Dat ze dit deed voor de Profronde is absoluut fan-tas-tisch’, aldus Ritse Gierveld, die vanaf dit jaar de promotie en communicatie van de Profronde voor zijn rekening nam.