28 november 2017

Nieuw: de Preston Palace uitgaansagenda 2018!

In 2018 komen populaire zangers, DJ's en Radioshows naar Preston Palace. Nieuw is de All-in Artiestenavond met drie top entertainers op één avond en de Dames Kortingsavond komt wegens succes terug. All-in uitgaan was nog nooit zo gevarieerd en muzikaal!

Grote stadions, poppodia's, theaters. Hij vult ze met gemak en mag daarom ook niet op de uitgaansagenda van Preston Palace ontbreken: Tino Martin! Op zaterdag 20 januari treedt hij op in de Preston Hall en het loopt nu al storm met de boekingen. Vandaar dat hij later in het jaar, op zaterdag 13 oktober, nogmaals terugkomt voor wederom een fantastisch optreden. 

Nieuw: All-in Artiestenavond! 

Niet één, twee, maar drie top artiesten tijdens uw avond uit! Het is de nieuwe All-in Artiestenavond bij Preston Palace. Op zaterdag 17 februari staan Daniel Oostra, Henk Dissel en John de Bever op het programma. Drie super zangers met hits van eigen bodem. Daar wordt u zo vrolijk van, dat die lach niet meer van uw gezicht gaat. Zaterdag 7 april wordt Daniel Oostra tijdens de All-in Artiestenavond omringd door toppers Django Wagner en Frank van Etten. Opnieuw een heerlijke feestavond! 

Bekende DJ's en radioshows
Iedereen heeft ze. 'Quilty pleasures'. Schaamt u zich niet, maar geniet er juist volop van tijdens de Coen en Sander Show, Die Verrückte Halbe Stunde en de Foute Party. In 2018 is er vrijwel elke maand zo'n feestelijk evenement waar jong en oud compleet uit z'n dak gaat. 

Dames Kortingsavonden
De ontdekking van 2017 wordt in 2018 wegens succes herhaald. Tijdens de Dames Kortingsavond betalen de dames geen € 47,50 maar slechts € 30,00 per persoon. Dat is maar liefst € 17,50 korting! De eerste Dames Kortingsavond is al op zaterdag 13 januari. Check de uitgaansagenda voor alle Dames Kortingsavonden van 2018.

All-in the music
Henk Dissel, John de Bever, Tino Martin, Jannes, André Hazes, Frank van Etten, Daniel Oostra. Deze muzikale mannen van formaat zorgen gegarandeerd voor een super sfeertje. Ontmoet deze toppers en zing uit volle borst mee tijdens uw all-in avond uit of hotelarrangement. Zonder bijkomende kosten. De optredens en evenementen van 2018 zijn namelijk bij uw all-inclusive prijs inbegrepen. Dat klinkt als muziek in de oren! 

Boeken
Dit is uw kans om uw favoriete artiest of evenement bij te wonen, zonder extra kosten, geheel verzorgd met goed eten, drankjes en volop gezelligheid. Dat is uniek. Wat u ook kiest: met of zonder overnachting. U boekt uw arrangement heel snel en makkelijk online

Meer over het vernieuwde Preston Palace 
Preston Palace is onder het bewind van de nieuwe eigenaren, na vele investeringen, uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste hotels van Nederland. Dat de gasten aantallen stijgen heeft tevens te maken met een groeiende waardering voor Preston Palace. De nieuw gekozen strategie werpt ook op dat vlak haar vruchten af. Preston Palace wint de laatste jaren, mede daardoor, regelmatig awards. In de laatste jaren is het zwemparadijs door gasten meerdere malen verkozen tot één van beste zwembaden van Nederland en Preston Palace is, ook in 2017, weer verkozen tot hét familiehotel van Nederland.