02 juli 2017

Preston Palace is feestelijk startpunt Twentse Fietsvierdaagse

De Twentse Fietsvierdaagse start ook dit jaar vanuit Preston Palace. Van dinsdag 1 augustus t/m vrijdag 4 augustus stapt u op de fiets en geniet u van al het moois dat Twente en Preston Palace te bieden hebben.

Twente
De Twentse Fietsvierdaagse vanuit Preston Palace, één van de oudste Fietsvierdaagse in Nederland, zorgt jaarlijks voor veel fietsplezier. Twente is een streek met veel fietspaden en prachtige landwegen door koren- en maïsvelden, langs “de Doorbraak” die door deze regio slingert, langs molens en kastelen, langs musea, wijngaarden en oude historische gebouwen. Voor de jonge fietsers of de kinderen die bij vader, moeder, opa of oma achterop de fiets zitten, is een speciale kinderroute (25 km), waar onderweg leuke kinderactiviteiten plaatsvinden met het Preston Palace promotieteam. De jonge deelnemers krijgen een boekje, waarmee zij aan al deze activiteiten gratis mee kunnen doen. Aan de finish is er een feestelijk onthaal, waarbij een herinneringsmedaille wordt uitgereikt.

Vernieuwd Preston Palace 
Ruim duizend deelnemers uit alle delen van Nederland en het buitenland, maken tijdens de Fietsvierdaagse, kennis met de prachtige natuur en cultuur in de regio Twente én met de unieke faciliteiten van Preston Palace. Het all-inclusive resort is namelijk niet alleen het startpunt, het is ook dé perfecte locatie voor een onvergetelijk verblijf, met of zonder overnachting(en). Er is voor elk wat wils binnen het unieke all-in concept; de vriendelijke service, heerlijk eten, een bruisend uitgaanscentrum, dagelijks entertainment, het subtropisch zwemparadijs met wellness, de indoor-kermis, vernieuwde hotelkamers, luxe Suites en nog veel meer! 

Electrische fietsen van Stella
Gasten van Preston Palace worden tijdens een volledig verzorgd arrangement al goed in de watten gelegd. De samenwerking met Stella Fietsen zorgt ervoor dat de gasten, ook buiten het all-inclusive resort, niet op comfort inleveren. Door de trapondersteuning die een Stella Fiets biedt kunt u onbezorgd genieten, altijd de wind in de rug, is pas écht lekker fietsen!

Eén van de grootste hotels
Momenteel beschikt Preston Palace over 323 hotelkamers met bijna 1.000 bedden. Met jaarlijks ruim 200.000 gastnachten en een bezettingspercentage van boven de 87% is Preston Palace een grote speler in de hotelwereld. Het marktaandeel voor Preston Palace van hotelovernachtingen in geheel Overijssel ligt op 18%. Het is met deze aantallen bovendien één van de grootste hotels van Nederland en biedt werkgelegenheid aan meer dan 500 mensen. 

Inschrijven en deelnemen
De deelnemers kunnen kiezen uit routes van 30, 45 of 65 kilometer per dag, waarbij zowel de start en de finish bij Preston Palace zijn. De starttijden zijn dinsdag t/m vrijdag vanaf 09:00 tot ongeveer 11:00 uur. Vóór 18:00 uur dient u weer binnen te zijn voor de laatste stempel. Vier dagen fietsen is niet verplicht, per dag is iedereen van harte welkom. Opgeven kan op de fietsdag zelf tussen 09:00 uur en 11:00 uur bij Preston Palace.