01 december 2014

Uitslag Verkiezing: Zwemparadijs Preston Palace bij Top 3 van Nederland!

Preston Palace heeft het beste zwembad van Overijssel en behoort tot de Top 3 van héél Nederland! Op maandag 1 december waren er tijdens de Zwembad van het Jaar Verkiezing maar liefst twee oorkondes voor het Twentse zwemparadijs.

Eerste en derde
In de categorie zwembaden die onderdeel uitmaken van een hotel of vakantiepark is Preston Palace de eerste van Overijssel geworden. Landelijk sleept het all-inclusive resort de derde prijs in de wacht. De directie en zwembadmedewerkers zien deze uitslag als een bekroning op hun werk en zijn trots op de behaalde positie in het klassement. 'Een prachtig zwem- en saunaparadijs met mooie faciliteiten alleen is niet genoeg. Service, kwaliteit en gastvriendelijkheid zijn van even groot belang. En met een perfecte combinatie wordt je provinciewinnaar én eindig je in de top 3 van heel Nederland!' aldus de heer Slag, directielid Preston Palace.  

Waardering
Tijdens de Verkiezing zijn er vele ludieke acties geweest. Zo ontvingen de gasten een presentje of korting en waren er via Social Media tal van oproepen. Daar werd massaal gehoor aan gegeven door de trouwe achterban van het Twentse hotel- vergader en uitgaanscentrum. De oorkondes zijn dan ook mooie opstekers voor alle stemmers die, gezien het hoge waarderingscijfer, enorm tevreden zijn over de faciliteiten in het subtropische zwem- en saunaparadijs. Preston Palace is diep onder de indruk van de onvoorwaardelijke steun van alle gasten.

Nieuwe projecten
'Het winnen van deze prijzen is voor ons een geweldige motivatie om vooral door te gaan met het bieden van unieke faciliteiten, topservice en kwaliteit voor onze gasten. Wij blijven daarom vernieuwen en verrassen bij
Preston Palace met uitdagende projecten. Zo is onlangs een nieuwe hotelvleugel met luxe suites en Deluxe hotelkamers geopend. In 2015 wordt de vernieuwing doorgezet bij de bestaande hotelkamers. Daarnaast werken wij in het geheim aan een verrassend 'Locomotief 6300-project' en wordt de Wellness breder en beter in haar aanbod. Binnenkort meer daarover.....nu eerst een feestje vieren!' aldus Slag.