Omgeving

Preston Palace ligt in hartje Twente. Ontdek het veelzijdige, gastvrije Twente tijdens uw verblijf. Ervaar dat u meer dan welkom bent!

Toeristische info

Informatie over fietsverhuurkosten en openingstijden zijn verkrijgbaar bij de Toeristische Informatiebalie in het hotel. Fiets- wandel- en autoroutes zijn er ook te verkrijgen. Bovendien kunt u er terecht voor dagtips en leuke suggesties om eropuit te trekken.

Gastvrij Twente

Het leven is goed in het Twentse land en vooral bij Preston Palace! Ervaar tijdens uw verblijf de gemoedelijke sfeer en gastvrije service.

Landschap

Preston Palace ligt aan de rand van de stad Almelo op een steenworp afstand van het landelijke buitengebied. Een heerlijke omgeving voor een wandeling of een fietstocht. Markante torenspitsen wijzen de weg naar rustieke kerkdorpjes. Kastelen en watermolens geven een glimp van het rijke Twentse verleden.

E-bike en fietsverhuur

Preston Palace ligt aan de rand van een prachtig buitengebied. U kunt dagelijks een E-bike of fiets huren bij de Toeristische Informatiebalie. Daar treft u ook tal van fiets- en wandelroutes. Beleef het landelijke Twente en ervaar de schoonheid en gastvrijheid. 

Ootmarsum

Met zijn authentieke centrum, een Openluchtmuseum, het Educatorium en diverse galeries is Ootmarsum zeker een bezoek waard! Vraag bij de Toeristische informatiebalie naar de routebeschrijving.

Delden

Een typisch Twents stadje met het Zoutmuseum, Kasteel Twickel en zijn bijzondere tuinen. Vraag bij de Toeristische informatiebalie naar de routebeschrijving.

Over de grens

Maak eens een uitstapje naar het buitenland. Duitsland ligt binnen handbereik! Binnen een half uurtje bent u over de grens en bezoekt u leuke stadjes als Nordhorn of Gronau in de Grafschaft Bentheim.

Borne

Drie maal per week rijdt de Amerikaanse Schoolbus naar het gezellige plaatsje Borne. Vraagt u ter plaatse  bij de toeristische informatiebalie naar de mogelijkheden. 

Amerikaanse Schoolbus

Shoppen of mooie plaatsjes bezoeken? De Amerikaanse Schoolbus van Preston Palace weet de mooiste plekjes in Twente te vinden! Informeer bij de Toeristische Informatiebalie naar de mogelijkheden.