Preston Palace all-inclusive family resort in Twente

Kom all-in genieten in ons resort

Coronamaatregelen in 
Preston Palace

*Laatste update: 1 juni 2021. Goed nieuws! 

All-inclusive Family Resort Preston Palace is geopend voor all-inclusive hotelarrangementen met een aanbod volgens verplichte RIVM-richtlijnen. Het laatste coronanieuws over de maatregelen melden wij op deze pagina. 

Jouw reisgezelschap mag uit maximaal 4 personen (kinderen t/m 12 jaar niet meegerekend) of een huishouden bestaan. Bestaat jouw gezelschap uit meer dan 4 personen niet afkomstig uit hetzelfde huishouden, dan dien je voor elk gezin of stel een aparte boeking te maken. Er zijn aanpassingen om jouw all-inclusive verblijf nu mogelijk te maken: 

 • Aangepaste openingstijden van diverse faciliteiten voor een optimale verspreiding.
 • Vanaf de incheck reserveren voor alle activiteiten en restaurants tijdens jouw verblijf via de GastenApp.
 • Evenementen en arrangementen zonder overnachting zijn momenteel niet mogelijk in Preston Palace.
 • Het uitgaanscentrum blijft geopend tot 01:00 uur. Na 22:00 uur wordt er geen alcohol geschonken en sluiten de afhaallocaties in het uitgaanscentrum. Na 22:00 uur is de mogelijkheid tot het afhalen van drinken en snacks in hotelrestaurant Ribbleton, uitsluitend voor consumptie op je hotelkamer.

Daarnaast hanteren wij de basisregels:

 • Was regelmatig je handen.
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
 • Personen uit een gezamenlijk huishouden hoeven de 1,5 meter afstand onderling niet te bewaren.
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Zodra je ergens plaatsneemt of je bent op je hotelkamer, dan mag deze af.

Lees hier wat je mag verwachten van jouw all-inclusive hotelarrangement met de huidige maatregelen: 

Bij aankomst en tijdens jouw all-in hotelarrangement

 • Welkom! Volg bij aankomst de instructies van de portier op. Elke gast dient bij aankomst eerst de gezondheidsvragen te beantwoorden. Geen klachten? Je mag door naar de incheck!
 • Even wachten tijdens de incheck? Neem bij de hotelreceptie plaats in het 'wachtvak' en volg de instructies van de receptionist op. Heb je vragen? Onze gastvrouw helpt je verder!
 • Via de GastenApp reserveer je na de incheck jouw verblijf: van ontbijt-lunch-diner tot diverse spelfaciliteiten, animatie, Riviera zwemparadijs en Boardwalk indoor kermis.
 • Jouw hotelkamer is voor aankomst grondig gereinigd en voorzien van voldoende handdoeken voor de eerste dag. Voor jouw en onze veiligheid wordt je hotelkamer niet tijdens je verblijf gereinigd. Elke ochtend mag je tussen 9:00 en 12:00 uur schone handdoeken ophalen op het liftenplein op de eerste etage. Vuile handdoeken en evt. vuile vaat graag deponeren in de daarvoor bestemde kar op het liftenplein. Wanneer je een kamerschoonmaak wil tijdens jouw verblijf (bijvoorbeeld bij een meerdaags verblijf), mag je dit melden bij de hotelreceptie. Wij plannen een gepast moment in.
 • Je mag vanuit het uitgaanscentrum jouw hapje en drankje meenemen naar je hotelkamer. Na 22:00 uur wordt er geen alcohol geschonken. Om 22:00 uur sluiten alle afhaallocaties en barren in het uitgaanscentrum. De bar in hotelrestaurant Ribbleton is geopend tot 01:00 uur voor de afhaal van (non-alcoholische) consumpties en Takeaway Streetfood. De mag je na 22:00 uur uitsluitend op je hotelkamer nuttigen.
 • Riviera subtropisch zwemparadijs is dagelijks geopend exclusief voor hotelgasten. In de horecaruimte zijn water, frisdrank en waterijsjes verkrijgbaar. Het subtropisch zwemparadijs reserveer je vooraf in de GastenApp. Je kleedt je vooraf om in je hotelkamer. Zorg je dat je een grote badhanddoek of badjas over je badkleding draagt? Wij adviseren om een eigen badjas mee te nemen. Heb je geen badjas? Geen probleem! Bij de hotelreceptie kan je deze kopen (zolang de voorraad strekt). De kleedhokjes zijn geopend voor uitzonderingen. Wanner je hier gebruik van wil maken, verzoeken wij je om je badkleding voor je zwembadbezoek al onder je kleding aan te doen.
 • Riviera Wellness is dagelijks geopend voor hotelgasten. Een behandeling reserveer je vooraf telefonisch via 0546-542121 (afdeling Reserveringen) of ter plaatse bij de zwembadreceptie.
 • Boardwalk indoor kermis is dagelijks exclusief voor hotelgasten geopend. Drankjes en lekkernijen worden uitgeserveerd. De indoor kermis reserveer je vooraf in de GastenApp.
 • De barretjes in de barstraat zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. Deze kleine, knusse barretjes zijn niet bemand vanwege het minimale aantal gasten dat hier vanwege de 1,5 meter kan worden toegelaten. Je mag wel plaatsnemen in de barretjes om je drankje te nuttigen. Drankjes haal je af bij Preston Palace Central of in Black rock.
 • Preston Palace Central met terras is dagelijks geopend vanaf 09:00 uur. Hier mag je consumpties afhalen en plaatsnemen op het terras (dit is een open zone, hier hoef je vooraf niet te reserveren).
 • De Snackcounter is dagelijks geopend vanaf 14:00 tot 22:00 uur. Hier haal je snacks zoals een borrelplankje, nootjes en/of kleine hapjes (dit is een open zone, hier hoef je vooraf niet te reserveren).
 • Hotelrestaurant Ribbleton is dagelijks geopend met een uitgiftebuffet voor het ontbijt, lunch en diner. Je reserveert je tafel vooraf via de GastenApp.
 • Black rock is dagelijks vanaf 09:00 uur geopend. Hier mag je jouw verse kop koffie/thee en luxe koeken en/of gebak afhalen (dit is een open zone, vooraf reserveren is niet nodig).
 • Peppermill is dagelijks geopend voor een plate service ontbijt, lunch en diner. Je reserveert jouw tafel vooraf via de GastenApp.
 • De spelotheek is dagelijks geopend vanaf 09:00 uur. Hier mogen kinderen tot 7 jaar lekker spelen (open zone) en er is op vrijdag, zaterdag, zondag en in vakanties een animatieprogramma (bekend bij de spelotheek, op de TV's of in de GastenApp). Een voorbeeld van de activiteiten: minidisco, knutselen, 'Meet & Greet' met Preston of Alice of pizza bakken. De activiteiten reserveer je vooraf in de Gastenapp.
 • Dagelijks entertainment: het showteam verzorgt dagelijks op meerdere momenten een show, pubquiz, bingo of ander entertainment voor de hele familie (vooraf gratis reserveren in de GastenApp). Er is geen live-muziek.
 • De Shops zijn dagelijks geopend van 09:00 uur tot 17:30 uur.
 • E-bike verhuur, fietstochten, wandeltochten en meer informatie over toeristische mogelijkheden verkrijg je ter plaatse bij de hotelreceptie (exclusief voor hotelgasten).

Hoe vaak en hoe lang mag je per verblijf/dag een bepaalde activiteit inplannen?

De mogelijkheden en duur zijn als volgt:

1 x per verblijf 45 minuten bowlen (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag naar de bioscoop (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag een entertainment activiteit (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag 45 minuten snooker of biljart (op basis van beschikbaarheid).
2 x per dag 1 uur zwemmen in het subtropisch zwemparadijs.
2 x per dag 1 uur naar de indoor kermis.
2 x per dag 1 uur midgetgolfen.

Deze activiteiten reserveer je tijdig vooraf in de GastenApp. Houd je alsjeblieft aan de gereserveerde tijden. Zo maak je optimaal gebruik van jouw gereserveerde activiteiten en geef je elkaar de ruimte!

Wil je vaker gebruikmaken van jouw favoriete spelfaciliteit? Vraag ter plaatse of er nóg een extra plekje voor jou is vrijgekomen.

Bij uitcheck van jouw all-in hotelarrangement

 • Indien er nog een betaling openstaat, verzoeken wij je met één persoon te melden bij de hotelreceptie. Wanneer alles is voldaan, mag je uitchecken bij de portiersloge.
 • Indien er geen betaling  openstaat, verzoeken wij je uit te checken bij de portiersloge. Je hoeft dus niet meer langs de hotelreceptie.

Extra hygiëne maatregelen vanuit 
Preston Palace

 • Medewerkers volgen een speciale 'COVID-19 Hygiëne Training'.
 • Er zijn extra desinfectie spots en hygiëne checks in alle ruimtes.
 • Duidelijke veiligheidsborden en looprichtingen met 1,5 meter afstand vermelding.
 • Er is extra toezicht op en handhaving van de huidige 'corona huisregels'.

Preston Palace houdt de allerlaatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de aanbevelingen vanuit de overheid nauwlettend in de gaten. Het welzijn van jou en onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Heb je vragen over een boeking? Neem hiervoor - met je boekingsnummer - contact op met de Afdeling Reserveringen via reserveringen@prestonpalace.nl of kijk op de pagina veelgestelde vragen. 

Riviera-1-Mobile

Ben jij ook aan vakantie toe? 

Je leeft momenteel in tijd waarin veel van jou wordt gevraagd. Iedereen is toe aan een welverdiende vakantie. Gelukkig mag het weer in Preston Palace! 

Wanneer wij rekening met elkaar houden en vooraf onze plannen vastleggen, zijn er weer volop mogelijkheden. Wij kijken ernaar uit jou te verwelkomen in ons All-inclusive Family Resort!