Corona maatregelen met nóg groter all-inclusive aanbod!

Actuele corona maatregelen in Preston Palace

Preston Palace is geopend met een nóg groter all-inclusive aanbod! 

*Laatste update: 10 juli 2020

Hoera, Preston Palace is geopend met een nóg groter all-inclusive aanbod en veilig volgens de RIVM-richtlijnen: 

 • Was vaak uw handen.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Schud geen handen.
 • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
 • Personen uit een gezamenlijk huishouden hoeven de 1,5 meter afstand onderling niet te bewaren. 
 • Evenementen en dag- en of avondrecreatie is momenteel niet mogelijk in Preston Palace.

All-in Family Resort Preston Palace biedt daarom all-inclusive hotelarrangementen voor gezinnen, families en samenwonende stellen afkomstig uit één huishouden. Bij het boeken is het zeer wenselijk dat u voor uw eigen huishouden reserveert. Bestaat uw gezelschap uit meerdere stellen of gezinnen, dient u voor elk gezin of stel een aparte boeking te maken. 

In goed overleg met de veiligheidsregio Twente heeft ook Preston Palace de nodige maatregelen getroffen voor hotelgasten die verblijven vanaf 1 juni 2020. Het is voor uw en onze veiligheid dat er een aantal zaken anders zijn, zoals het vooraf plannen van diverse activiteiten en restaurants. Maar u levert niet in op all-in. Beslist niet! Er zijn zelfs meerdere faciliteiten voor u ingericht, zodat u ook in deze tijd optimaal van het all-inclusive aanbod blijft genieten. 

Vóór aankomst van uw all-in hotelarrangement

 • Controleer uw aankomsttijd en houdt u zich hier alstublieft aan. Zo bevordert u een vlotte incheck en kunt u sneller genieten van het all-inclusive aanbod. 
 • Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in Preston Palace. Een hele goede reis gewenst! 

Bij aankomst en tijdens uw all-in hotelarrangement

 • Gezellig dat u er bent! Volg bij aankomst de instructies van de portier op; elke gast dient eerst bij aankomst de gezondheidsvragen te beantwoorden voordat men naar binnen kan.
 • Volg aanwijzingen op de informatieborden. Houd gepaste afstand van 1,5 meter tot andere gasten en Preston Palace medewerkers.
 • Moet u tijdens de incheck even wachten? Neemt u bij de hotelreceptie met uw gezin plaats in het 'wachtvak' en volgt u de instructies van de receptionist op. Heeft u vragen? Onze gastvrouw helpt u graag! 
 • Via het GastenApp programma reserveert u na de incheck uw verblijf: van ontbijt-lunch-diner tot diverse spelfaciliteiten en entertainment. (het subtropisch zwemparadijs, indoor kermis en de midgetgolf zijn open zones en hoeven niet gereserveerd te worden).
 • Uw hotelkamer is voor uw aankomst grondig gereinigd en voorzien van voldoende handdoeken voor de eerste dag. Voor uw en onze veiligheid wordt uw hotelkamer niet tijdens uw verblijf gereinigd. Elke ochtend ontvangt u nieuwe handdoeken en toiletrollen bij uw deur. Vuile handdoeken en evt. vuile vaat kunt u deponeren in de daarvoor bestemde kar op het liftenplein. Indien u een schoonmaak wenst tijdens uw verblijf (bijvoorbeeld bij drie nachten of meer), kunt u dit melden bij de hotelreceptie. Wij plannen een gepast moment in. 
 • Het subtropisch zwemparadijs is dagelijks exclusief geopend voor hotelgasten van 09:00 uur tot 22:00 uur. In de horecaruimte verkrijgt u water, frisdrank en waterijsjes. Het subtropisch zwemparadijs hoeft u niet te reserveren, dit is een open zone! U kleedt zich vooraf om in uw hotelkamer. Zorgt u dat u een grote badhanddoek of badjas over uw badkleding draagt? Wij adviseren u om een eigen badjas mee te nemen. Heeft u deze niet? Geen probleem! Bij de zwembadreceptie kunt u deze aanschaffen (zolang de voorraad strekt). De kleedhokjes zijn geopend voor uitzonderingen. Indien u hier gebruik van wenst te maken verzoeken wij u om uw badkleding voor aanvang al onder uw kleding aan te doen. 
 • Wellness is geopend voor hotelgasten. Een behandeling reserveert u vooraf telefonisch via 0546-542121 (afdeling Reserveringen) of ter plaatse bij de zwembadreceptie.
 • De indoor kermis is dagelijks geopend van 14:00 uur tot 23:00 uur. Drankjes en lekkernijen worden uitgeserveerd. De indoor kermis hoeft u niet te reserveren, dit is een open zone!
 • De barretjes in de barstraat zijn dagelijks geopend van 10:00 uur tot 01:00 uur. Deze kleine, knusse barretjes zijn niet bemand vanwege het minimale aantal gasten dat vanwege de 1,5 meter kan worden toegelaten. U mag wel plaatsnemen in de barretjes om uw drankje te nuttigen. Drankjes haalt u af bij Preston Palace Central of in Black rock. Bij drukte wordt ook de Engelse pub een afhaalpunt voor consumpties. 
 • Preston Palace Central met terras is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 01:00 uur, hier kunt u uw consumpties afhalen en plaatsnemen op het gezellige terras. Elke avond is hier live muziek. 
 • De Grill is dagelijks geopend van 14:00 uur tot 24:00 uur. Hier worden diverse grillgerechten bereid en hier kunt u 's avonds terecht voor een heerlijke bittergarnituur of snack (dit is een open zone, hier hoeft u vooraf niet voor te reserveren).
 • De Snackcounter (voormalige IJsgrot) is dagelijks geopend van 14:00 uur tot 24:00 uur. Hier haalt u snacks af zoals een borrelplankje, nootjes en/of kleine hapjes (dit is een open zone, hier hoeft u vooraf niet voor te reserveren).
 • Hotelrestaurant Ribbleton is dagelijks geopend voor het ontbijt van 07:00 tot 11:00 uur (duur 1 uur), lunch van 11:00 uur tot 14:30 uur (duur 1 uur) en diner van 17:00 uur tot 22:00 uur (duur 1,5 uur). U reserveert uw tafel vooraf via het GastenApp programma. Op uw tafel is een placemat met het uitgebreide aanbod, geef uw keuze aan bij het buffet en u krijgt het geserveerd. 
 • Eetcafé San Remo is dagelijks geopend voor het ontbijt van 08:30 uur en 11:15 uur (duur 1 uur), lunch van 11:45 uur en 14:30 uur en diner van 16:45 uur tot 22:00 uur. Hier serveren wij plate service met een heerlijke schnitzel, biefstuk, goedgevulde maaltijdsalades, etc. U reserveert uw tafel vooraf via het GastenApp programma. 
 • Bistro de Heerlijkheid is dagelijks geopend voor het à la carte vier- gangen diner om 17:00 uur en 20:00 uur. U reserveert uw diner vooraf (toeslag €15,- p.p. Tijdelijke actie in tot en met augustus: € 5,00 p.p) via het GastenApp programma.
 • Black rock (de voormalige koffiecorner) is dagelijks vanaf 09:00 uur tot 01:00 uur geopend. Hier kunt u uw verse kop koffie/thee en luxe koeken en of gebak uitkiezen (vooraf reserveren niet nodig). Tevens is Black rock geopend voor het ontbijt tussen 08:00 uur en 11:00 uur (plateservice, duur 1 uur). Geen toeslag! Reserveert u vooraf via het GastenApp programma.
 • Peppermill: Nice to meat you! In dit nieuwe restaurant worden typisch Amerikaanse gerechten en overheerlijke desserts geserveerd en is dagelijks geopend van 16:45 tot 21:30 uur. U reserveert uw tafel vooraf via het GastenApp programma.
 • De spelotheek met animatieteam is dagelijks geopend vanaf 09:00 uur. Hier mogen kinderen tot 7 jaar lekker spelen en er is een animatieprogramma (bekend bij de spelotheek, op de TV's of in de GastenApp). Een voorbeeld van de activiteiten: minidisco, knutselen, '1,5 Meter & Greet' met Preston of Alice of pizza bakken. 
 • Dagelijks entertainment: vanaf 21:30 uur live muziek in Black rock (niet reserveren), vanaf 21:30 live muziek op Preston Palace Central (niet reserveren) én elke avond entertainment als bingo of familiequiz. Ook verzorgd het showteam elke zaterdag een show! Deze activiteiten vinden plaats in de Preston Hall (vooraf gratis reserveren in de GastenApp).
 • De Shops zijn dagelijks geopend van 09:00 uur tot 17:30 uur. Houd ook hier 1,5 meter afstand tot andere gasten.
 • E-bike verhuur, fietstochten, wandeltochten en meer informatie over toeristische mogelijkheden verkrijgt u ter plaatse bij de hotelreceptie (exclusief voor hotelgasten).

Bij uitcheck van uw all-in hotelarrangement

 • Indien er nog een betaling openstaat, verzoeken wij u met één persoon zich te melden bij de hotelreceptie. Wanneer alles is voldaan, kunt u uitchecken bij de portiersloge. 
 • Indien u geen betaling heeft openstaan, verzoeken wij u uit te checken bij de portiersloge. U hoeft niet meer langs de hotelreceptie. 

Extra hygiëne maatregelen vanuit Preston Palace

 • Medewerkers volgen een speciale 'COVID-19 Hygiëne Training'.
 • Er zijn extra desinfectie spots en hygiëne checks in alle ruimtes.
 • Duidelijke veiligheidsborden en looprichtingen met 1,5 meter afstand vermelding.
 • Er is extra toezicht op en handhaving van de huidige 'corona huisregels'. 

Preston Palace houdt de allerlaatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de aanbevelingen vanuit de overheid nauwlettend voor u in de gaten. Het welzijn van onze gasten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Heeft u vragen over uw boeking? Neemt u hiervoor, met uw boekingsnummer, contact op met de Afdeling Reserveringen via 0546-542121 of kijkt u op de pagina vragen over het coronavirus.

Hoe vaak en hoe lang kunt u per verblijf/dag een bepaalde activiteit inplannen?

Na de incheck kunt u onder andere uw spelactiviteiten reserveren. Dit is op basis van beschikbaarheid en de mogelijkheden en duur zijn als volgt:

1 x per verblijf 45 minuten bowlen.
1 x per dag naar de bioscoop.
1 x per dag een entertainment activiteit.
1 x per dag 45 minuten snooker of biljart.
Onbeperkt animatie. 
Onbeperkt midgetgolfen.
Onbeperkt naar het subtropisch zwemparadijs.
Onbeperkt naar de indoor kermis.

Diverse activiteiten reserveert u vooraf in het GastenApp programma. Maak optimaal gebruik van alle activiteiten en houd u zich alstublieft aan de gereserveerde tijden. Zo komt niemand tijd tekort!

Blijf gezond, respecteer de afstand en geniet!

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, leven wij momenteel in een maatschappij met strikte voorwaarden. Maar wanneer wij rekening met elkaar houden en vooraf onze plannen vastleggen, zijn er volop fantastische mogelijkheden in Preston Palace. Wij kijken ernaar uit u in goede gezondheid te mogen verwelkomen in ons vernieuwde All-inclusive Family Resort!