Update corona maatregelen!

Aangescherpte corona maatregelen in Preston Palace

*Laatste update: 13 oktober 2020  

Preston Palace is gesloten vanaf 14 oktober tot en met 10 november 2020.

Op de last van de Nederlandse Overheid en het RIVM is Preston Palace vanaf 14 oktober 2020 tot en met 10 november 2020 gesloten om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Het welzijn van onze gewaardeerde gasten en medewerkers staat voorop. Om samen deze pandemie te bestrijden, zijn wij gedwongen deze zeer verregaande maatregel op te volgen. Het begrip en de steun van onze gasten en medewerkers is hartverwarmend. Onze gedachten gaan uit naar iedereen die in welke vorm dan ook, te maken hebben of zijn getroffen door COVID-19. Wij wensen allen veel sterkte toe.


Ik heb geboekt en mijn verblijf valt in de periode van 14 oktober tot en met 10 november 2020, wat nu?

In verband met extreme drukte verzoeken wij u vriendelijk geen telefonisch contact op te nemen omtrent uw boeking. Indien uw verblijfsdatum binnen de periode valt dat Preston Palace gesloten is, zullen wij u via de mail contacteren. Graag verzoeken wij u deze mail geving af te wachten en het contact via de mail te vervolgen. Wij zijn door de verplichte maatregelen genoodzaakt uw boeking te annuleren. U kunt uw boeking kosteloos verplaatsen naar een andere datum (eventuele meerprijs kan van toepassing zijn). Wanneer u op dit moment geen nieuwe verblijfsdatum kunt plannen, kunt u een voucher ontvangen ter waarde van het betaalde bedrag. Met de voucher kunt u even de tijd nemen om een nieuwe datum te boeken.


Ik heb geboekt en mijn verblijf valt buiten de periode van 14 oktober tot en met 10 november 2020, wat nu?

In verband met extreme drukte verzoeken wij u vriendelijk geen telefonisch contact op te nemen omtrent uw boeking. Graag verzoeken wij u uw vragen per mail te stellen via reserveringen@prestonpalace.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden. Hartelijk dank voor uw begrip. 


Blijf gezond!

Preston Palace houdt de allerlaatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de aanbevelingen vanuit de overheid nauwlettend voor u in de gaten. Het welzijn van onze gewaardeerde gasten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Wij kijken ernaar uit u snel weer in goede gezondheid bij Preston Palace te mogen verwelkomen wanneer dit weer mogelijk is. Voor nu let goed op elkaar en blijf gezond!