Preston Palace all-inclusive family resort in Twente

Kom weer all-in genieten in ons resort

Coronamaatregelen in 
Preston Palace

*Laatste update: 14 september 2021.

All-inclusive Family Resort Preston Palace is geopend voor all-inclusive hotelarrangementen met een aanbod volgens verplichte RIVM-richtlijnen. Je leest hier het huidige all-inclusive hotelaanbod met de laatste versoepelingen. 

Maatregelen tot 25 september 2021:

 • Gezellige live muziek is helaas niet mogelijk.
 • Indien je niet uit 1 huishouden komt, geldt onderling 1,5 meter afstand houden.
 • De barretjes in de barstraat zijn niet bemand vanwege het minimale aantal gasten dat hier vanwege de 1,5 meter kan worden toegelaten.

Maatregelen vanaf 25 september 2021:

 • Hotelgasten dienen in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs bij incheck.
 • Elke avond gezellige live muziek op Preston Palace Central.
 • 1,5-meter-regel is niet meer van toepassing.
 • De barstraat gaat weer open! Aan de hand van het aantal gasten openen wij een aantal knusse cafés in de barstraat.

Wat kan en mag er in Preston Palace?  

 • Vanaf de incheck hoef je uitsluitend nog te reserveren via de GastenApp voor de restaurants, bioscoop en bingo uit het entertainmentprogramma tijdens jouw verblijf. De overige faciliteiten zijn open zones en hoeven niet gereserveerd te worden.
 • Vanaf 25 september is de 1,5-meter-regel niet meer van toepassing.
 • Eet- en drinkgelegenheden zijn tot 00:00 uur geopend. Na 00:00 uur kan je alleen nog (non-alcoholische) drankjes afhalen bij de bar in Ribbleton en nuttigen op jouw hotelkamer. NB: de barretjes in de barstraat zijn dagelijks  geopend vanaf 10:00 uur. Tot 25 september zullen deze onbemand zijn - vanaf 25 september bemannen wij aan de hand van het aantal gasten enkele cafés in de barstraat. 
 • Bij de Snackcounter en Peppermill takeaway kan je heerlijke snacks en streetfood afhalen tot 00:00 uur.
 • Gezellige live muziek is vanaf 25 september weer mogelijk op Preston Palace Central.
 • In Hotelrestaurant Ribbleton is een royaal selfservice buffet voor ontbijt-, lunch en diner.
 • Naast Hotelrestaurant Ribbleton kan je ook bij de Peppermill gebruikmaken van een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor de lunch en diner is er een á la carte menu.
 • Helaas zijn evenementen en arrangementen zonder overnachting momenteel nog niet mogelijk in Preston Palace. Zwemparadijs Riviera en indoor kermis Boardwalk zijn wel geopend voor dag- en of avondbezoek.
 • Bistro de Heerlijkheid en San Remo zijn tijdelijk gesloten. Wil je graag een gerecht van de San Remo menukaart bestellen? Vraag de bediening bij de Peppermill voor de mogelijkheden.

Dit mag je verwachten

Bij aankomst en tijdens jouw all-in hotelverblijf:

 • Welkom! Volg bij aankomst de instructies van de portier op. Vanaf 25 september worden in de horeca coronatoegangsbewijzen verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Ook in Preston Palace wordt deze maatregel vanaf 25 september ingevoerd. Geldige bewijzen zijn: een toegangsbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voor meer informatie kijk op www.rijksoverheid.nl. Gelukt? Dan mag je door naar de incheck! 
 • Even wachten tijdens de incheck? Neem bij de hotelreceptie plaats in het 'wachtvak' en volg de instructies van de receptionist op. Heb je vragen? Onze gastvrouw helpt je verder!
 • Na de incheck hoef je tijdens jouw verblijf via de GastenApp alleen maar te reserveren voor de restaurants, de bioscoop en de bingo/quiz uit het entertainmentprogramma.
 • Jouw hotelkamer is voor aankomst grondig gereinigd en voorzien van voldoende handdoeken voor de eerste dag. Jouw hotelkamer wordt niet tijdens je verblijf gereinigd. Elke ochtend mag je tussen 9:00 en 12:00 uur schone handdoeken ophalen op het liftenplein op de eerste etage. Vuile handdoeken en evt. vuile vaat graag deponeren in de daarvoor bestemde kar op het liftenplein. Wanneer je een kamerschoonmaak wil tijdens jouw verblijf (bijvoorbeeld bij een meerdaags verblijf), mag je dit melden bij de hotelreceptie. Wij plannen een gepast moment in.
 • Je mag vanuit het uitgaanscentrum jouw hapje en drankje meenemen naar je hotelkamer. Om 01:00 uur sluit het uitgaanscentrum met spelfaciliteiten. Na 00:00 uur sluiten eet- en drinkgelegenheden en kan je alleen nog drankjes afhalen bij de bar in Ribbleton.
 • Riviera subtropisch zwemparadijs is een open zone en hoef je niet vooraf te reserveren. Dagelijks geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur voor hotel- en daggasten. 
 • In de horecaruimte van het zwemparadijs zijn water, frisdrank en waterijsjes verkrijgbaar. Je kleed je vooraf om in je hotelkamer. Zorg je dat je een grote badhanddoek of badjas over je badkleding draagt? Wij adviseren om een eigen badjas mee te nemen. Heb je geen badjas? Geen probleem! Bij de hotelreceptie kan je deze kopen (zolang de voorraad strekt). De kleedhokjes zijn geopend voor uitzonderingen en dag- en of avondgasten. Wanneer je hier gebruik van wil maken, verzoeken wij je om je badkleding voor je zwembadbezoek al onder je kleding aan te doen.
 • Riviera Wellness is dagelijks geopend voor hotel- en daggasten. Een behandeling reserveer je vooraf telefonisch via 0546-542121 (afdeling Reserveringen) of ter plaatse bij de zwembadreceptie. 
 • Boardwalk indoor kermis is dagelijks van 14:00 tot 23:00 uur voor hotel- en daggasten geopend. Drankjes en lekkernijen worden uitgeserveerd. De indoor kermis is een open zone en hoef je niet te reserveren.
 • De barstraat is tot 25 september onbemand geopend. Wel zijn de deuren van de kleine, knusse barretjes vanaf 10:00 uur open, maar niet bemand vanwege het minimale aantal gasten dat hier vanwege de 1,5 meter kan worden toegelaten. Uiteraard mag je wel plaatsnemen in de barretjes om je drankje te nuttigen. Drankjes haal je af bij Preston Palace Central of in Black rock. NB: vanaf 25 september zijn de bars voorzien van een barman/-vrouw en openen wij aan de hand van het aantal gasten enkele cafés in de barstraat.
 • Preston Palace Central met terras is dagelijks geopend vanaf 09:00 uur. Hier mag je consumpties afhalen en plaatsnemen op het terras (dit is een open zone, hier hoef je vooraf niet te reserveren). Tevens kun je hier vanaf 25 september weer genieten van live muziek.
 • Het soep en salade buffet op Preston Palace Central is dagelijks weer open van 14:00 tot 18:00 uur.
 • De Snackcounter is dagelijks geopend vanaf 14:00 tot 00:00 uur. Hier haal je snacks zoals een borrelplankje, nootjes en/of kleine hapjes (dit is een open zone, hier hoef je vooraf niet te reserveren).
 • Hotelrestaurant Ribbleton is dagelijks geopend met een royaal selfservice buffet voor het ontbijt, lunch en diner. Je reserveert je tafel vooraf via de GastenApp.
 • Black rock is dagelijks vanaf 09:00 uur geopend. Hier mag je jouw verse kop koffie/thee en luxe koeken en/of gebak afhalen (dit is een open zone, vooraf reserveren is niet nodig).
 • Peppermill is dagelijks vanaf 08:00 uur geopend. Hier kan je vanaf heden ook gebruikmaken van een royaal ontbijtbuffet. Voor de lunch en diner is er een á la carte menu. Je reserveert jouw tafel vooraf via de GastenApp. 
 • De spelotheek is dagelijks geopend vanaf 09:00 uur. Hier mogen kinderen tot 7 jaar lekker spelen (open zone) en er is een animatieprogramma (bekend bij de spelotheek, op de TV's of in de GastenApp). Een voorbeeld van de activiteiten: minidisco, knutselen, 'Meet & Greet' met Preston of Alice of pizza bakken. Deze activiteiten hoef je niet vooraf te reserveren.
 • Dagelijks entertainment: het showteam verzorgt dagelijks op meerdere momenten een show, pubquiz, bingo of ander entertainment voor de hele familie. JTevens kun je vanaf 25 september weer genieten van live muziek op Central.  Je hoeft alleen maar voor de bingo te reserveren via de Gastenapp.
 • De Shops zijn dagelijks geopend van 09:00 uur tot 17:30 uur.
 • E-bike verhuur, fietstochten, wandeltochten en meer informatie over toeristische mogelijkheden verkrijg je ter plaatse bij de hotelreceptie (exclusief voor hotelgasten).

Bij uitcheck van jouw all-in hotelarrangement

 • Indien er nog een betaling openstaat, verzoeken wij je met één persoon te melden bij de hotelreceptie. Wanneer alles is voldaan, mag je uitchecken bij de portiersloge. Je hoeft dan dus niet meer langs de hotelreceptie.

Veelgestelde vragen

Vragen over het coronavirus

Preston Palace houdt de allerlaatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de aanbevelingen vanuit de overheid nauwlettend voor je in de gaten. Alle updates omtrent actuele coronamaatregelen kun je hier nalezen. Het welzijn van onze gewaardeerde gasten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. 

Is Preston Palace open?

Hoera! Preston Palace is open voor een all-inclusive verblijf. Alle updates omtrent actuele coronamaatregelen kun je hier nalezen. Het welzijn van onze gewaardeerde gasten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Wij kijken ernaar uit je in goede gezondheid bij Preston Palace te mogen verwelkomen!

Welke Coronamaatregelen hanteert Preston Palace?

Preston Palace houdt de allerlaatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de aanbevelingen vanuit de overheid nauwlettend voor je in de gaten. De actuele coronamaatregelen lees je op deze pagina.

Welke Corona toegangsbewijzen accepteert Preston Palace

CoronaCheck-app
In de CoronaCheck-app kun je drie bewijzen aanmaken:

Vaccinatiebewijs
Testbewijs
Herstelbewijs

Door middel van de QR-code kunt u aantonen dat u beschikt over een corona toegangsbewijs.

Geprint vaccinatiebewijs
Heb je geen mobiele telefoon, of is het niet mogelijk om de app op je telefoon te downloaden? Dan is het mogelijk om je gegevens over vaccinaties en testen te printen. Dit kan via coronacheck.nl

Geprint testbewijs
Als u een PCR test doet, ontvang je een document waarop jouw uitslag beschreven staat. Deze kun je toevoegen aan de CoronaCheck-app maar mag je ook geprint meenemen.

Registratiekaart Corona vaccinatie
Preston Palace ziet dit ook als corona toegangsbewijs.

Geel Vaccinatieboekje
Het ‘gele boekje’ is het internationale bewijs van inenten dat wordt aanbevolen door de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO). Preston Palace ziet dit ook als corona toegangsbewijs.

Moet ik met een negatieve test die 24 uur geldig is, elke 24 uur opnieuw testen?

Nee, alleen op het moment van binnenkomst wordt gevraagd om een vaccinatiebewijs, toegangstest of herstel bewijs. Eenmaal ingecheckt, hoeft u dit niet elke 24 uur te tonen. 
 

web-balkon-hotelkamer-4e-etage-bed-agnes-2-gedimd

Ben jij ook aan vakantie toe? 

Iedereen is toe aan een welverdiende vakantie. Gelukkig mag het weer in Preston Palace en er kan steeds meer!  Wij kijken ernaar uit jou te verwelkomen in ons All-inclusive Family Resort!

Activiteit reserveren

De restaurants, de bioscoop en bingo/quiz reserveer je tijdig vooraf in de GastenApp. Houd je alsjeblieft aan de gereserveerde tijden. Zo maak je optimaal gebruik van jouw gereserveerde activiteiten en geef je elkaar de ruimte!

 

Extra hygiëne maatregelen vanuit Preston Palace

 • Medewerkers volgen een speciale 'COVID-19 Hygiëne Training'.
 • Er zijn extra desinfectie spots en hygiëne checks in alle ruimtes.
 • Duidelijke veiligheidsborden en looprichtingen met 1,5 meter afstand vermelding (tot 25 september).
 • Er is extra toezicht op en handhaving van de huidige 'corona huisregels'.

Daarnaast hanteren wij de basisregels:

 • Was regelmatig je handen.
 • Blijf thuis en laat je testen bij klachten.
 • Geef elkaar de ruimte.

Preston Palace houdt de allerlaatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de aanbevelingen vanuit de overheid nauwlettend in de gaten. Het welzijn van jou en onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Heb je vragen over een boeking? Neem hiervoor - met je boekingsnummer - contact op met de Afdeling Reserveringen via reserveringen@prestonpalace.nl of kijk op de pagina veelgestelde vragen.