Header atilla

Atilla is Toezichthouder in Riviera! 

Naast de opleiding tot beveiliger en zijn kickboks trainingen is de 22-jarige Atilla Karakayali in het weekend te vinden als Toezichthouder in de jungle. Beter bekend als Riviera subtropisch zwemparadijs. Vooral in de weekenden en tijdens vakanties is Atilla werkzaam in het zwembad.

Van gast tot werknemer
Atilla kwam graag wekelijks na zijn zware trainingen en wedstrijden even relaxen in het subtropisch zwemparadijs. Naast de trainingen en wedstrijden zocht Atilla een bijbaan die aansluit op zijn huidige opleiding. “Toen kwam ik al snel bij de functie Toezichthouder terecht.” Hier werkt hij 14 uur per week en in vakanties zelfs fulltime. Inmiddels heeft hij de Mbo-opleiding Sport & Coaching niveau 4 afgerond. Toch besloot hij om nog een opleiding te gaan volgen. Momenteel volgt hij de Beveiliger 2 opleiding.

Beschrijf jouw werkdag
Als Toezichthouder zijn er verschillende diensten, zo kun je in de ochtend of avond beginnen, in vakanties kan je ook een middagdienst krijgen. “Wanneer je ‘s ochtends begint klok je eerst in en loop je de gang af naar het zwembad, waar je je gaat omkleden. Hier zie je gelijk welke taken je voor die dag hebt en op welke post jouw dienst begint. Voordat je naar jouw post aan het zwembad gaat haal je eerst de portofoon op.” (Tenzij je in de middag werkt, dan neem je de portofoon van een collega over.) “Bij iedere post sta je een half uur, waarbij iedere post zijn eigen taken en werkzaamheden heeft. Vanaf het moment dat je dienst begint tot het einde, zorg je ervoor dat je goed toezicht houdt op het bad, je alert bent en dat iedereen zich aan de regels houdt. Verder sta je klaar voor gasten die jou benaderen met een vraag. Ook kan er nog wel eens wat gebeuren in een zwembad, dan verlenen wij EHBO.”

Veiligheid en gezelligheid
“Het werken in het zwembad van Preston Palace vind ik leuk omdat ik met veel verschillende mensen aan het werk ben en tegelijkertijd over hun veiligheid moet waken. Tijdens een dienst werk je samen met 4 andere collega’s. Wij hebben een erg leuk team waardoor ik met veel plezier naar mijn werk toe ga. Verder hebben wij een fijne leidinggevende waar je altijd met alles terecht kan.”

Persoonlijke ontwikkeling
“Doordat ik werk als Toezichthouder heb ik veel ervaring opgedaan en mijzelf op persoonlijk vlak verder ontwikkeld, zoals: communicatie, probleemoplossend denken, evenwicht tonen en werken in een teamverband. Ik word blij als ik andere mensen plezier zie hebben in het zwembad en dat ik een steentje bij kan dragen aan hun plezierige verblijf bij Preston Palace.”

Toekomst
“Dit is een bijbaan voor naast mijn studie. Hier werken wil ik nog wel een aantal jaar volhouden totdat ik in mijn studie behaald heb.” 

Haal ook jouw 'ticket to the tropics'
Heb jij net als als Atilla jouw zwemdiploma's op zak, ben jij graag in contact met gasten en kan je het overzicht houden? Check deze link of stuur ons een bericht met jouw wensen via Whatsapp (06-5264 47 33) .