IMG_9584

Ik heb het zo naar mijn zin! 

Evelien is Medewerker Bediening in 
Preston Palace

Wanneer je vanaf je 17e al in de horeca werkt en op je 43e nog altijd super blij wordt van tevreden gasten; dan mag je wel stellen dat het horeca bloed door de aderen van Evelien stroomt. Sinds 2019 werkt ze in Preston Palace als Medewerker Bediening. Hoe ze bij ons is gestart en wat haar werk zo leuk maakt? Deze en nog veel meer vragen vuurden wij af op onze gewaardeerde collega!

Stel jezelf even voor: 
"Mijn naam is Evelien Evers, 43 jaar en ik ben Medewerker Bediening bij Preston Palace. Ik werk 32 uur, verdeeld over 5 dagen per week. De dagen die ik werk verschillen per week, waardoor het werk ook erg afwisselend blijft."

Ze begon 'lang geleden' een opleiding voor verzorgende, maar al snel bleek dit niet haar ding te zijn. Gelukkig kon ze op haar 17e terugvallen op haar bijbaantje in de horeca en daarvan maakte ze haar fulltime baan. Naast haar werk blijft ze in zichzelf investeren. Ze behaalt haar SVH diploma Sociale Hygiëne en volgt ze de cursus Professionele Leidinggevende. Evelien houdt overduidelijk niet van stilzitten! Wanneer ze in 2019 via een uitzendbureau bij Preston Palace gaat werken als Medewerker Bediening voelt het direct goed. Zo goed dat ze in juli 2020 een contract via Preston Palace krijgt en een waardevolle aanvulling op het enthousiaste horecateam is. 

Wat maakt je werk zo leuk?
"Ik vind de afwisseling in de afdelingen erg leuk. De ene dag werk je in een vol restaurant Ribbleton of Peppermill, de andere dag sta je in de Black rock waar je de gasten kan voorzien van koffie en gebak. Mijn naaste collega's zijn naast de Horeca collega's van alle afdelingen in het resort; van de Technische Dienst tot en met de Huishoudelijke Dienst. De één kan niet zonder de ander, we doen het samen!"

Wat heb je geleerd bij Preston Palace?
"Dat ik veel meer kan dan ik zelf dacht. We hebben met een aantal collega's het Service Hero team opgezet waarin wij allerlei verschillende trainingen hebben gegeven. Dat was echt superleuk om te doen."

Waar word je blij van?
"Ik word blij wanneer je een vol restaurant hebt gedraaid en de gasten tevreden zijn. En van gasten die je na een jaar nog herkennen omdat je net iets speciaals voor ze hebt gedaan." Dat gasten ook blij worden van de sublieme service van Evelien en haar servicegerichte collega's, blijkt wel uit de complimenten die Preston Palace dagelijks vanuit positieve reviews en recensies op diverse platformen mag ontvangen. 

Hoe zie je de toekomst? 
Voor de toekomst hoopt Evelien dat ze nog heel lang bij Preston Palace mag blijven werken en koestert ze ambities. 'Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. En misschien ooit iets hogerop te komen. Maar voor nu ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk."
 

Mailen of appen? 
Wil jij net als Evelien iedere dag met plezier aan de slag? Solliciteer via deze link of stuur ons een bericht via Whatsapp (06-52644733).