IMG_0202

Joyce heeft een gave stage!

Ze loopt 30 uur per week stage in het hart van ons all-inclusive hotel en uitgaanscentrum: de Frontoffice van Preston Palace. Van incheck tot uitcheck is zij het aanspreekpunt en maakt zij het verschil voor onze gasten. Wij stellen je graag voor aan één van onze leergierige stagiaires Frontoffice: Joyce Schuurman.

Gevarieerde stage dagen en -tijden
Joyce is 18 jaar en loopt stage bij de receptie van Preston Palace als Frontoffice medewerker. Ze doet dit voor 30 uur per week. De dagen waarop ze haar stage uitvoert en de tijden waarop ze begint en eindigt, zijn zeer gevarieerd. Er zijn 5 verschillende diensten, namelijk van 8:00 uur tot 15:30 uur, 9:00 tot 17:00 uur, 10:00 tot 18:00 uur, 12:00 tot 20:00 uur en 15:00 tot 22:30 uur. Dit zorgt ervoor dat ze verschillende taken heeft, maar ook dat ze verschillende gasten ontmoet. Geen één dag is hetzelfde! Joyce vertelt: “Ik vind het fijn dat dit allemaal verschillende diensten zijn, omdat je in de avond andere dingen meemaakt dan in de ochtend. Ik denk dat ik de dienst die om 9:00 uur begint, het fijnst vind, omdat je dan lekker op tijd klaar bent. Maar de avonddienst vind ik ook leuk, want tijdens deze dienst zijn de barretjes open en wordt het ook gezellig onder de gasten”. 

De stage bij Preston Palace bevalt haar super goed
Joyce is op dit moment bezig met het volgen van de opleiding ‘Office Assistent’ op het ROC in Hengelo. Vanwege haar opleiding is ze voor het vinden van een stage bij Preston Palace terechtgekomen. Ze loopt stage bij Preston Palace sinds 31 augustus 2021. Dit bevalt haar super goed! Joyce vertelt: “Ik sta op en neem de trein vanuit Nijverdal naar Almelo. In Almelo heb ik een fiets op het station staan, dan fiets ik naar Preston Palace. Hier loop ik naar de receptie toe en begin ik met de werkwijze om op te starten”. Joyce heeft veel verschillende taken tijdens haar diensten. “Ik zorg ervoor dat ik gasten ontvang, gasten incheck, gasten uitcheck en gasten help met vragen. Maar ik verhuur ook rolstoelen, rollators, fietsen, etc. Daarnaast maak ik ook reserveringen”. Joyce voert haar taken merendeels uit bij de hotelreceptie, waar ze dan ook veel te vinden is. Maar ze heeft soms ook diensten bij de zwembad receptie en portiers. Bij de portiers verwijst ze de gasten naar waar ze kunnen parkeren, waar ze naar binnen kunnen en waar ze kunnen inchecken. Op deze manier weten ze snel en duidelijk de weg te vinden. 

Het belangrijkste: gasten blij maken met hun verblijf!
Joyce voelt zich erg op haar plek bij Preston Palace. De werkzaamheden die ze heeft, spreken haar aan en ze heeft ook goed contact met haar collega’s, die super aardig en sociaal zijn. Omdat geen één dag hetzelfde is, ontmoet ze altijd wel nieuwe gasten. Samen met haar collega’s zorgt ze ervoor dat gasten met al hun vragen bij hen terecht kunnen. Waar ze het meest blij van wordt, is gasten blij maken met hun verblijf. “Ik vind het leuk om te zien dat gasten Preston Palace met een glimlach verlaten!”

Fijne begeleiding vanuit Preston Palace
Wat ook belangrijk is, is dat Joyce op een goede manier wordt ingewerkt tijdens haar stage. “In het begin ben ik heel goed begeleid door de collega’s van de receptie en door mijn stagebegeleidster Eline. Na een aantal weken mocht ik al mijn eigen diensten draaien en dat ging ook super goed. Ik voel me hier ook fijn bij en ik heb ook het gevoel dat ik hier alles kan delen met mijn stagebegeleidster en collega’s!” 

Toekomst
Joyce zou graag in de toekomst, wanneer ze haar diploma heeft gehaald, bij Preston Palace willen werken. Door haar stage is ze erachter gekomen dat werken in een all-inclusive resort veel leuker is dan ze van te voren had verwacht. “Ik zou in de toekomst graag bij Preston Palace willen werken, omdat de werksfeer in Preston Palace met de collega’s super fijn is. Daarnaast vind ik de werkzaamheden die ik hier doe ook erg leuk!”

Solliciteren
Wil jij, net zoals Joyce, jouw kennis op theoretisch en praktisch vlak verbreden tijdens een stage bij Preston Palace? Neem een kijkje op onze vacaturepagina, solliciteer via WhatsApp: 06-52644733 of verstuur een open sollicitatie!