IMG_2231

Stephanie is Allround Medewerker 

Ik houd van de afwisseling! 

Allround Medewerker in Preston Palace is een functie je werkt bij de Afdeling Huishouding, Horeca én Keuken. Ideaal wanneer je van afwisseling houdt. Perfect wanneer je nog niet precies weet welke werkzaamheden op welke afdeling jou het meest aanspreken. Wij gaan in gesprek met 'ervaringsdeskundige' Stephanie. Zij werkt nu meer dan een jaar als Allround Medewerker en vertelt ons alles over haar drie-in-één baan!

Stel je even voor!
"Mijn naam is Stephanie Holtmann, ik ben 35 jaar en Allround Medewerker bij Preston Palace. Ik werk 28 uur per week, verdeeld over totaal vier dagen, waarbij ik om het weekend werk."

Sinds wanneer werk je in Preston Palace? 
"Via een advertentie op de site van een uitzendbureau kwam ik bij Preston Palace. In oktober 2020 ben ik na een sollicitatie in dienst getreden als Allround Medewerker."

Heb je ervaring met werken in veelzijdig horecabedrijf als Preston Palace? 
"Nee, ik heb de opleidingen Ondernemer/Manager Detailhandel niveau 4 en Assistent Drogist succesvol afgerond. Vanwege mijn opleiding kwam ik in de detailhandel terecht, maar door de branche verschuiving in deze sector is het niet makkelijk om een vast contract te krijgen. Daarnaast raakte ik op het dagelijkse werk uitgekeken, waardoor ik op zoek was naar een nieuwe en meer uitdaging."

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
"Om 06:30 uur begin ik met schoonmaken in een restaurant zoals Ribbleton, Peppermill, Black Rock of bij de bowlingbanen. Die laatste moeten om de dag ontvet worden en elke dag in de olie worden gezet. De schoonmaakwerkzaamheden zijn stofzuigen, dweilen en afnemen. Daarna ga ik door naar de afdeling Keuken of Horeca. In de Keuken help ik bij het aanvullen van het buffet en bij de voorbereidende werkzaamheden zoals de vleeswaren snijden, ingrediënten voor de salades en amuses opmaken. Bij de Horeca help ik bij het afruimen van tafels (debrasseren) en als er tijd is maak ik natuurlijk een praatje met de gasten. Om 14:00 uur zitten mijn taken erop en is mijn werkdag afgelopen."

Wat maakt je werk zo leuk? 
"De afwisseling van de werkzaamheden en het samenwerken met veel verschillende collega’s op een dag. Mijn naaste collega’s zijn de medewerkers van de Housekeeping, Keuken en van de Horeca. Ik word blij van mijn leuke baan en dat de gasten volop genieten van alle faciliteiten waar ik ook een deel aan kan toevoegen. "

Wat heb je geleerd in Preston Palace? 
"Hoe het werkelijk is om in de Housekeeping, Horeca en Keuken te werken. Ik wist niet wat ik me daarbij moest voorstellen. Vooral niet bij zo'n groot bedrijf als Preston Palace.  Elke afdeling heeft z'n charme, ik zou niet kunnen of willen kiezen. Van de voldoening van een fris schoonmaakresultaat, je bijdrage leveren aan mooie gerechten of het contact met de hotelgast. De veelzijdigheid bevalt goed en ik hoop dat ik hier in de toekomst kan doorgroeien naar misschien wel een leidinggevende functie."

Wil je zelf nog iets toevoegen? 
"Ik ben blij dat ik hier mag werken met super leuke collega’s."

Gemotiveerd aan de slag 
Gemotiveerde 'multitaskers' zoals Stephanie vullen ons Preston Palace team perfect aan. Wil jij meer weten over de functie van Allround Medewerker of een andere functie in ons All-in Family Resort? Stuur ons een bericht via deze link of een Whatsapp via 06-52644733.