IMG_6059

Alles nu op een locatie. Ideaal!

Nieuwe kantine is geopend! 

Op maandag 22 mei heeft Carlo Slag (DGA Preston Palace) de gloednieuwe, prachtig ontworpen kantine feestelijk geopend.

Alles ineen
Dit is beslist meer dan zomaar 'een kantine'. Wij beschikken nu over één centrale locatie voor de lockers, kleedkamers, doucheruimtes, nieuwe keuken, prachtig restaurant en vergaderaccommodatie voor de Preston Palace medewerkers.

Blijven vernieuwen 
"Met prachtig design en innovatie blijven we bouwen aan ons reeds goede voorzieningenaanbod voor zowel gasten als medewerkers in ons resort', aldus Slag.

Enthousiast 
De koks zijn enthousiaster dan ooit vanwege alle mogelijkheden die onze nu volledig nieuwe keuken biedt. Het aanbod is mooier, verser en meer kwalitatief hoogstaand dan ooit tevoren. De mogelijkheden zijn eindeloos, want medewerkers mogen hun eigen gerechten samenstellen.

Gezond assortiment 
Het assortiment is uitgebreid met gezonde opties zoals zelf samengestelde maaltijdsalades. De nieuwe top kwaliteit koffiemachines zorgen ervoor dat alle medewerkers genieten van heerlijk vers gezette koffie. En rond een uur of 4 is het tijd voor een opkikkertje bij de nieuwe Cup a Soup bar.

Duurzaam 
Het thema 'duurzaamheid' staat ook in Preston Palace centraal. In de nieuwe kantine worden vrijwel geen plastic wegwerpbekers en verpakkingen meer gebruikt. In plaats daarvan wordt glaswerk en porselein gebruikt, wat bijdraagt aan het verminderen van milieuvervuiling en plasticsoep.

Ook voor meetings 
De nieuwe kantine biedt ook ruime afsluitbare kamers, ideaal voor personeelsactiviteiten of teamvergaderingen. Het interieur is fris en comfortabel met verschillende zitjes variërend van hoge stoelen tot loungestoelen, perfect om even te ontspannen na het diner. Buiten is het goed toeven op het overdekte terras.

Met plezier aan de Slag 
Samen gaan we met veel plezier aan de Slag, dankzij deze fantastische faciliteiten in onze nieuwe kantine. Maar noem het gerust rustruimte of restaurant of luxe relaxroom. Deze vernieuwing biedt zoveel meer dan een kantine.

Wil jij ook zo lekker werken bij Preston Palace? Hier ontdek je alle vacatures!