Met plezier aan de slag in de horeca bij Preston Palace

Leren & werken ineen!

Gratis opleiding tijdens het werk
In 2019 is de Academie Preston Palace opgericht: een opleidingstraject in Preston Palace in samenwerking met het Endoor | ROC van Twente. Preston Palace werknemers volgen naast hun werk een opleiding in Preston Palace waarmee een landelijk erkend MBO diploma wordt behaald. De kosten van deze opleiding worden voor jou betaald. Veel medewerkers maakten van deze mogelijkheid gebruik en dit unieke project is geslaagd! Zo geslaagd dat er het schooljaar 2021-2022 opnieuw een opleiding wordt aangeboden.

Samenwerking Endoor | ROC van Twente met Preston Palace
Preston Palace is het grootste All-inclusive Family Resort van Twente en een prettige werkplek voor meer dan circa 400 medewerkers. Bij de afdelingen horeca, keuken, kermis en huishouding is een veelzijdig aanbod om werkend te leren. Samen met dé beroepsopleider van de regio, Endoor | ROC van Twente, is Preston Palace nu ook een gewilde opleidingsplek.

Werken en leren op één locatie
De aangeboden opleiding van Academie Preston Palace is een BBL-opleiding. BBL staat voor de beroepsbegeleidende leerweg en behoort tot het middelbaar beroepsonderwijs dat wordt gegeven op het Endoor | ROC van Twente, dé beroepsopleider van de regio. Het mooie van dit project: jij hoeft voor je opleiding niet naar het ROC. Jouw opleiding vindt, net als je werk, plaats in Preston Palace. Wel zo vertrouwd en makkelijk voor jou!

Welke opleiding kun je kiezen?

Medio september 2021 wordt gestart met de BBL Opleiding Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 3. Tijdens deze 1-jarige opleiding volg je 4 modules:

Module 1: Faciliteert Events
Module 2: Facilitaire Zaken
Module 3: Relatiebeheer
Module 4: Begeleiden

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere faciliteren van bijeenkomsten, logistiek, veiligheid, onderhoud van ruimten/apparatuur, maar ook werken met systemen, bewaken van budgetten en begeleiden van medewerkers. Elke module bestaat uit 6 bijeenkomsten van een dagdeel (4 à 5 uur) en een academiedag. Na 1 jaar kun je een erkend MBO diploma niveau 3 halen en kun je doorstromen naar een vervolgopleiding of naar een reguliere baan binnen Preston Palace!

Alle voordelen op een rij
Fijne werkplek bij Preston Palace
Praktijk- en theorielessen bij Preston Palace
Salaris conform horeca CAO
Preston Palace betaalt jouw opleiding
Exclusief Personeels Loyaliteitsprogramma
Zeer grote kans op een baan na het behalen van je diploma
Mogelijk voor nieuwe of bestaande medewerkers
Vrijwel iedereen kan instappen

Meld je nu aan! 
Wij helpen jou ook graag aan een leuke baan én een opleiding. Eind mei 2021 zal er een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd worden waar je je aansluitend kunt aanmelden voor de opleiding. Ben je geïnteresseerd? Mail nu naar recruitment@prestonpalace.nl. Na ontvangst hoor je zo snel mogelijk van ons.