Academie Preston Palace

Academie Preston Palace is geslaagd en gaat door!

In 2019 is de Academie Preston Palace opgericht: een opleidingstraject in Preston Palace in samenwerking met het ROC van Twente. Preston Palace werknemers volgen naast hun werk een opleiding in Preston Palace waarmee een landelijk erkend MBO diploma wordt behaald. De kosten van deze opleiding zijn voor rekening van de werkgever. Veel medewerkers maakten van deze mogelijkheid gebruik en dit unieke project is geslaagd! Zo geslaagd dat er het schooljaar 2020-2021 opnieuw opleidingen worden aangeboden.

Geslaagd
Maar liefst 30 medewerkers zijn momenteel in opleiding en Preston Palace wil in het nieuwe schooljaar nog meer medewerkers deze kans tot ontwikkeling en groei bieden. Daarom gaat Academie Preston Palace samen met het ROC van Twente door en worden er in het schooljaar 2020-2021 nieuwe opleidingen aangeboden.

Wil jij ook werken en leren combineren? Dan moet je bij Academie Preston Palace zijn. Jouw werkplek wordt tegelijkertijd jouw opleidingsplek; super handig!

Samenwerking ROC van Twente met Preston Palace
Preston Palace is het grootste all-inclusive hotel en uitgaanscentrum van Twente en een prettige werkplek voor meer dan 500 medewerkers. Bij de afdelingen horeca, keuken, kermis en huishouding is een veelzijdig aanbod om werkend te leren. Samen met dé beroepsopleider van de regio, ROC van Twente, is Preston Palace nu ook een gewilde opleidingsplek.

Werken en leren op één locatie
De aangeboden opleidingen van Academie Preston Palace zijn BBL-opleidingen. BBL staat voor de beroepsbegeleidende leerweg en behoort tot het middelbaar beroepsonderwijs dat wordt gegeven op het ROC van Twente, dé beroepsopleider van de regio.
Het mooie van dit project: jij hoeft voor je opleiding niet naar het ROC. Jouw opleiding vindt, net als je werk, plaats in Preston Palace. Wel zo vertrouwd en makkelijk voor jou!

Welke opleidingen kun je kiezen?
Medio september 2020 wordt gestart met de opleidingen BBL Opleiding Facilitair medewerker niveau 2 en BBL Opleiding Allround medewerker facilitaire dienstverlening niveau 3. Je hebt daarbij meestal één schooldag per week en daarnaast werk je minimaal 20 uur bij Preston Palace. Je bent werkzaam op één van de volgende afdeling in Preston Palace: Horeca, Keuken, Kermis of Housekeeping. Na 1 jaar kun je een erkend MBO diploma niveau 2 of 3 halen en kun je doorstromen naar een vervolgopleiding of naar een reguliere baan binnen Preston Palace!

Alle voordelen voor jou:

  • Fijne werkplek bij Preston Palace
  • Praktijk- en theorielessen bij Preston Palace
  • Salaris conform horeca CAO
  • Preston Palace betaalt jouw opleiding
  • Exclusief Personeels Loyaliteitsprogramma
  • Zeer grote kans op een baan na het behalen van je diploma
  • Mogelijk voor nieuwe of bestaande medewerkers
  • Vrijwel iedereen kan instappen

Solliciteren is makkelijk!
Wij helpen jou ook graag aan een leuke baan en opleiding. Solliciteer nu naar een BBL-plaats bij Preston Palace. Stuur je CV (motivatie mag maar hoeft niet) naar Chantal Monsma via cmonsma@prestonpalace.nl o.v.v. Academie Preston Palace. Na ontvangst hoor je zo snel mogelijk van ons.