Academie Preston Palace

Wil jij werken en leren combineren?

Dan moet je bij Preston Palace zijn! Medio september start de Academie Preston Palace: een opleidingstraject in samenwerking met het ROC van Twente. Naast jouw werk bij Preston Palace volg je een opleiding - ook in Preston Palace - waarmee je een landelijk erkend MBO diploma kunt behalen. Handig: jouw werkplek is ook jouw opleidingsplek!

Wie zijn wij
Preston Palace is het grootste all-inclusive hotel en uitgaanscentrum vanTwente en een prettige werkplek voor meer dan 500 medewerkers. Bij de afdelingen Horeca, Keuken, Kermis en Huishouding is een veelzijdig aanbod om werkend te leren. Samen met dé beroepsopleider van de regio, ROC van Twente, is Preston Palace nu ook een gewilde opleidingsplek.

Werken en leren op één locatie
De aangeboden opleidingen van Academie Preston Palace zijn BBL-opleidingen. BBL staat voor de beroepsbegeleidende leerweg en behoort tot het middelbaar beroepsonderwijs dat wordt gegeven op het ROC van Twente, dé beroepsopleider van de regio. Het mooie van dit project: jij hoeft voor je opleiding niet naar het ROC. Jouw opleiding vindt, net als je werk, plaats in Preston Palace. Wel zo vertrouwd en makkelijk voor jou!

Welke opleidingen kun je kiezen?
Medio september 2019 wordt gestart met de opleidingen voor niveau 1 (Entreeopleiding) en voor niveau 2 kwalificatiedossier (Dienstverlener Facilitair Medewerker). Je hebt daarbij meestal één schooldag per week en daarnaast werk je minimaal 20 uur bij Preston Palace. Je bent werkzaam op één van de volgende afdeling in Preston Palace: Horeca, Keuken, Kermis of Housekeeping. Na 1 jaar kun je een erkend MBO diploma niveau 1 of 2 halen en kun je doorstromen naar een vervolgopleiding of naar een reguliere baan binnen Preston Palace! 

Alle voordelen voor jou:

  • Fijne werkplek bij Preston Palace.
  • Praktijk- en theorielessen bij Preston Palace.
  • Salaris conform horeca CAO.
  • Preston Palace betaalt jouw opleiding.
  • Exclusief personeelsloyaliteitsprogramma.
  • Zeer grote kans op een baan na het behalen van je diploma.
  • Mogelijk voor nieuwe of bestaande medewerkers.
  • Wel of geen diploma, vrijwel iedereen kan instappen.

Solliciteer: een CV is al voldoende!
Wij helpen jou ook graag aan een leuke baan en opleiding. Solliciteer nu naar een BBL-plaats bij Preston Palace. Stuur je CV (motivatie mag, maar hoeft niet) naar Chantal Monsma via cmonsma@prestonpalace.nl o.v.v. Academie Preston Palace. Na ontvangst hoor je zo snel mogelijk van ons.