Nieuwsbericht1

Riviera en Boardwalk open! 

Vanaf 1 juli ook voor dag- en avondbezoekers 

Spannende expeditie
Op zwemexpeditie onder de fonkelende sterrenhemel, jungledieren spotten vanaf je luie ligstoel, botsen in de kermis en milkshakes smullen? Vanaf 1 juli kan het ook weer voor dag- en avondbezoekers bij Preston Palace! 

All-inclusive zwemmen en naar de kermis 
De vraag was al groot vanuit de regio Twente; nu mag en kan het eindelijk weer. Een dag of avond relaxen in de whirlpools, een wellness behandeling in Riviera of een rondje Polyp in de Boardwalk indoor kermis. En natuurlijk afsluiten met een softijsje of een milkshake. Want het is toch all-in! Door o.a. versoepeling van de corona maatregelen is het vanaf 1 juli  mogelijk in het beroemde All-in Family Resort. 

Dagtarief Riviera verlaagd 
Dagelijks is Riviera Zwemparadijs van 09:00 tot 22:00 uur geopend om te chillen, bubbelen, zonnen, relaxen met een kop koffie, fris en ijs. Voorheen betaalde men € 16,50 p.p.. In 2021 is dit verlaagd naar een tarief € 15,00 p.p., 55+ers hoeven slechts € 12,50 af te rekenen. Kinderen van 3 t/m 17 jaar zijn € 9,50 p.p. en 0 t/m 2 jaar zijn gratis. De tarieven van het avondbezoek na 18:00 uur lees je hier

All-in tarief Boardwalk 
Boardwalk indoor kermis is elke dag geopend van 14:00 uur tot 23:00 uur. Een cool kermisrondje in Boardwalk inclusief koffie, thee, fris, softijs, milkshakes en lekkernijen. Kids t/m 2 jaar zijn gratis. Vanaf 3 jaar betaal je € 9,50 p.p. Er zijn maar liefst acht sensationele attracties

Voordelig combi arrangement 
Voor wie niet kan kiezen is het combi arrangement in het leven geroepen. Eerst de jungle van Riviera ontdekken en daarna een spannend avontuur in Boardwalk beleven. Ideaal voor een familiedag, gezinsuitje of gewoon lekker weg. Om de prijs hoef je het ook niet te laten. Een combinatie van zwemmen en kermis levert zelfs voordeel op! Voor slechts € 20,00 p.p. heb je al zo'n deal te pakken. Kinderen van 3 t/m 17 jaar betalen € 15,00 en kids 0 t/m 2 jaar zijn gratis. 

Reserveren vooraf niet nodig 
Natuurlijk mag je vooraf via 0546-542121 informeren naar de eventuele drukte, maar vooraf reserveren is niet nodig. Je haalt je kaartjes voor een dag- of avondje zwemmen of naar de kermis bij de kassa. Hier regel je ook het combi arrangement. Parkeren is gratis.

Riviera Wellness 
Ook Riviera Wellness is vanaf 1 juli toegankelijk voor dag- of avondgasten zonder overnachting. Ervaar pure weldaad en kom tot rust met een heerlijke massage, gezichtsbehandeling of ontspanningsbehandeling. Een aanrader voor iedereen die volledig tot rust wil komen. Wil jij je ook fitter voelen na een wellness treatment? Kies hier jouw favoriet! 

Welkom en weersonafhankelijk 
Riviera zwemparadijs en Boardwalk Indoor kermis zijn ideaal voor een uitje in de zomer van 2021. Aangenaam koel in de kermis en op een tropische regenbui na in Riviera is alles droog wanneer het buiten met bakken uit de lucht valt. Met alle faciliteiten onder één dak is Preston Palace ook voor inwoners van Almelo en omstreken de perfecte locatie. Ook jij bent van harte welkom!