Preston Palace wint Award Familiehotel van het Jaar!

Familiehotel van 2019

Het nieuwe jaar kon niet beter beginnen voor Preston Palace. Voor de vijfde keer op rij sleept het populaire all-inclusive hotel en uitgaanscentrum de titel 'Familiehotel van het Jaar'  in de wacht. Op zondag 13 januari werd de Award tijdens de Vakantiebeurs uitgereikt.

Kwaliteit, originaliteit en variatie

Preston Palace werd uit negentig kanshebbers genomineerd door de 'Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards'-vakjury. Deze beoordeelde de wijze waarop Preston Palace inspeelt op de wensen van kinderen en hun familie. Daarbij werd onder andere gelet op het inlevingsvermogen in de doelgroep en de waarborging van de kwaliteit, de originaliteit en variatie van het activiteitenprogramma, gericht op zowel het kind als het hele gezin.

Overtuigend

Vervolgens lag het lot volledig in handen van het publiek. Over de loyaliteit en waardering van de Preston Palace achterban is geen twijfel mogelijk. Die is zeer groot. Met maar liefst 84% van de stemmen behaalde Preston Palace ruimschoots de meerderheid om de Award 'Familiehotel van het Jaar' glansrijk te winnen.

Win win!

Preston Palace wint niet alleen. Uit alle stemmers die een screenshot van de stembevestiging naar marketing@prestonpalace.nl mailden, is ook een winnaar geloot. Dat is mevrouw Melanie Nooij-Venema. Zij mag de € 200,00 cadeaubon verzilveren voor een all-in hotelarrangement in hét Familiehotel van het jaar.

Trakteren op prijzen

De komende periode is het feest op de Preston Palace Facebookpagina. Ter gelegenheid van de vijfde Award wordt vanaf 15 januari de High Five Winactie georganiseerd. Fans maken vijf keer kans op een prachtige prijs. Daar blijft het overigens niet bij. Ook op Instagram wordt volop getrakteerd.

Meer over Preston Palace

Het all-inclusive hotel en uitgaanscentrum werd in 2011 verkocht. Sinds de verkoop zijn er zoveel faciliteiten vernieuwd, dat er nu wordt gesproken van Preston Palace 2.0! Het biedt een uniek, vernieuwd en gevarieerd aanbod voor een doelgroep van 0 tot 100 jaar. 

USP'S

Families kiezen specifiek voor een verblijf in Preston Palace omdat het een royaal en kwalitatief goed aanbod heeft. Een subtropisch zwemparadijs, de indoor-kermis met spannende attracties, prettige familiekamers, een unieke kinderkorting t/m 17 jaar (!),  een vrolijk animatieteam met bere lieve mascottes, alles onder één dak en een prima prijs-kwaliteit zijn ook redenen waarom veel gezinnen een verblijf in het Twentse hotel boeken. Het is gewoon ideaal voor jong en oud!