Nieuwe F&B Manager vol enthousiasme en plannen!

Voor Thomas Horstman kan 2020 niet beter beginnen; hij is dit nieuwe decennium gestart als F&B manager van Preston Palace. Hij is enthousiast over zijn baan die hij zelf omschrijft als 'een super gave uitdaging die ik niet kon weigeren'.

Voorstelrondje niet nodig
Thomas is terug van weggeweest. Van 2013 tot 2018 was hij namelijk werkzaam in Preston Palace als Duty Manager. Daarna vertrok hij voor een jaartje als Accountmanager bij Bolscher Meer dan Vlees BV. "Ontzettend leuk werk, maar toen kwam er een telefoontje uit Almelo met een uitdagend aanbod dat ik gewoonweg niet kón weigeren."

Horecamens
Na zijn vertrek in 2018 heeft Thomas altijd contact gehouden met een aantal personen in Preston Palace, waaronder Sebastiaan de Korte (Operationeel Directeur). Die vertelde hem onlangs over de ontwikkelingen binnen de managementstructuur en de mogelijk nieuwe kans voor Thomas. "Mijn hart zei direct ja", aldus Thomas. "Ik ben een horecamens, een teamplayer en ik praat altijd nog vol trots en enthousiasme over Preston Palace. Genoeg redenen om deze uitdaging als F&B Manager aan te gaan."

Weloverwogen
Uiteraard zegt men niet zomaar 'ja' alleen op basis van gevoel. Het moet voor alle partijen een weloverwogen verstandig besluit zijn en daarbij staat het jonge gezin Horstman voor Thomas op nummer één. Ook daarvoor was alle begrip en nu staat hem niets meer in de weg om zijn kans te pakken. ​"Preston Palace heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt. Samen met het team ga ik mooie plannen maken en uitvoeren om de Afdeling Horeca naar een nóg hoger niveau te tillen. Ik heb zin in deze mooie uitdaging!"

Fantastisch bedrijf
In het jaar dat Thomas buiten Preston Palace opereerde, merkte hij dat veel (lokale) mensen geen idee hebben wat er eigenlijk in het grote Twentse all-inclusive horecabedrijf omgaat. "Daar liggen nog veel kansen om ons unieke aanbod meer naar buiten te dragen en te laten zien dat Preston Palace een fantastisch bedrijf is met heel veel mogelijkheden voor elke doelgroep." 

Succes
Wij zijn trots dat Thomas onderdeel uitmaakt van ons ambitieuze Preston Palace team en wensen hem veel succes toe. Samen gaan wij vol enthousiasme aan de slag om nieuwe doelstellingen te behalen en verwachtingen te overtreffen in ons unieke resort! 

 

Operationeel Directeur en F&B Manager Preston Palace
F&B Manager Preston Palace
Nieuw bloed in de horeca van Preston Palace