Genomineerd! Stem op ons subtropisch zwemparadijs!

Hoera! Preston Palace is genomineerd voor 'Beste Tip Vakantie met subtropisch zwemparadijs’

Verdient Preston Palace het keurmerk 'Beste Tip zwemparadijsvakantie'? Om deze prijs daadwerkelijk te winnen hebben wij uw hulp keihard nodig! Stem nu op Preston Palace, help ons winnen en maak zelf ook kan op prachtige prijzen!

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk
Voor gezinnen met kids is waterpret één van de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagde vakantie. Met de zomer voor de deur lanceert Kids Vakantiegids daarom het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk. Hiermee worden de beste zwemparadijsvakanties onderscheiden in zeven categorieën. Uit honderden hotels, campings en vakantieparken in Nederland, België en Duitsland heeft Preston Palace het ‘Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk' in de categorie 'Vakantie met subtropisch zwemparadijs’ mogen ontvangen. Hier zijn wij heel trots op, maar het kan nóg beter!

In de race voor Beste Tip! 
De vakkundige jury heeft per categorie een selectie gemaakt op basis van waterpretfaciliteiten en de mate waarin het zwemparadijs is gethematiseerd. Ook telt de beoordeling van andere gezinnen mee en zijn er punten toegekend voor de mogelijkheid tot baby- en peuterzwemmen. Naast het keurmerk zijn wij nu in de race om de Beste Tip van de categorie 'Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk' te worden. 

Ontdek alle tropische verrassingen
Zwem onder de tropische sterrenhemel, ontdek alle faciliteiten vanaf uw luxe ligstoel aan de waterkant, bubbel weg in de whirlpools, kom op adem in het stoombad, pak een saunaatje en geniet van een lekker drankje, fruit en ijs in de tropische jungle! Kortom voel u als een vis in het water. Zo'n mooi zwemparadijs verdient toch de titel 'Beste Tip Vakantie met subtropisch zwemparadijs'?

Helpt u ons naar de overwinning?
Nu ons mooie subtropische zwemparadijs voor de 'Beste Tip' is genomineerd, is het de beurt aan u, onze gewaardeerde gast, om op ons te stemmen! Alleen u kan ons laten winnen! Stemmen kan via deze link en is mogelijk tot 7 juli 2019. Vervolgens weten wij op 8 juli wie de winnaars zijn. Spannend!

Stem en maak kans op een €100,- cadeaubon!
Let goed op! Er zijn twee voordelen voor u als stemmer:
U zorgt ervoor dat ons subtropisch zwemparadijs deze prachtige titel gaat winnen en - nog mooier - u maakt grote kans op een Preston Palace cadeaubon ter waarde van €100,-!

Laat Preston Palace weten dat u heeft gestemd en win!
Hoe? Maak een screenshot van uw stembevestiging en mail deze naar marketing@prestonpalace.nl en wie weet bent u de gelukkige winnaar!