unnamed-10

Geslaagde Job Experience van Preston Palace!

Vrijdag 19 november was het tijd voor de Job Experience van Preston Palace. Hiervoor was veel animo! Alle deelnemers zijn door de ambassadeurs meegenomen in de echte Preston Palace beleving.

Bij binnenkomst werd er door onze ambassadeurs een welkomstdrankje aangeboden in San Remo. Na een korte introductie namens Personeelszaken ging het gezelschap op pad voor dé Experience door het uitgaancentrum van Preston Palace.

Tijdens de Experience hebben de deelnemers tijdens de rondleiding alle werkplekken van de Horeca en Keuken bekeken. Op elke locatie stond een ambassadeur van de afdeling Horeca en/of Keuken. Elke ambassadeur liet de werkplek zien en vertelde wat over zijn/haar werk en hoe een werkdag eruitziet.

We namen een kijkje genomen achter de bar en in de keuken van het Ribbleton restaurant, waar een heerlijk hapje klaar stond. We proefden de feestsfeer van de barstraat en de rustgevende sfeer van Central. Ook zijn we gaan kijken hoe er een strike werd gegooid op de bowlingbanen en zagen we een fractie van de Magische Goochelshow.

Maar een Preston Palace Job Experience is niet compleet zonder het proeven van het ruime aanbod in eten. Zo hebben onze koks bij de Peppermill heerlijke fried chicken bereidt, bij de Snack Counter een voorproefje van de tapas, bij de centrale keuken een broodje pulled chicken en na al dat lekkers hoort natuurlijk een dessert. In Black Rock deelde de ambassadeur petitfourtjes uit aan de deelnemers.

Teruggekomen in San Remo kregen de deelnemers nog een verfrissend drankje met heerlijke bittergarnituur. Met daarbij een dankwoord en direct de mogelijkheid om gegevens achter te laten of zelfs een contract aanvraag in te dienen bij de medewerkers van Personeelszaken.

Veel deelnemers maakten hier gebruik van. Er mag gesproken worden van een zeer geslaagde Job Experience. Ben jij na het lezen van dit nieuwbericht ook enthousiast geworden om te gaan werken bij Preston Palace? Neem dan een kijkje op www.werkenbijprestonpalace.nl en wie weet zien wij jou ook snel!