Preston-Palace-Horecamedewerker-PPCentral

• 19 november • 19:00-21:30 uur •

Ervaar jouw kansen tijdens de Job Experience

Wil jij meer verdienen met een toffe (bij)baan met flexibele uren & leuke extra's in een super gezellig team? Tijdens de Job Experience krijg jij een heuse "Tour du Preston Palace". Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes ontdek jij jouw kansen bij de afdeling Horeca en Keuken. Kom het beleven!

Experience job possibilities

Op een informele manier en onder het genot van lekkere hapjes krijg jij een rondleiding door ons mooie all-inclusive hotel met uitgaanscentrum. Zo ervaar jij eerstehands welke mogelijkheden er zijn en hoe het is om bij Preston Palace te werken. 

Je ontmoet medewerkers van de afdelingen Horeca en Keuken die hun verhaal doen en waar je van alles aan kunt vragen. Kom langs op 19 november voor de Job Experience en krijg een uniek kijkje achter de schermen!

Parttime, fulltime, anytime

Van vakantiebaan, bijbaan, parttime baan tot fulltime functie: tijdens de Job Experience laten wij jou alle mogelijkheden zien bij verschillende afdelingen in Preston Palace. Dit is dé kans om tijdens één bezoek de sfeer te proeven en te ontdekken wat werkt voor jou.

Wat kun je verwachten?

  • Rondleiding door Preston Palace
  • Medewerkers delen hun 'experience'
  • Informele manier om antwoord te krijgen op al jouw vragen
  • Lekkere hapjes & iets te drinken
  • Een kijkje in de 'keuken' bij de afdelingen Horeca en Keuken

Zien wij jou op 19 november?

Meer verdienen met jouw baan, flexibel werken en genieten van vele extra's? Kom gezellig langs op vrijdag 19 november. Zo krijg jij een goed beeld van werken bij Preston Palace. Zet de eerste stap en schrijf je vrijblijvend in via de onderstaande button of via een appje naar 06-52644733. Tot snel!

* Ook bij een minimaal aantal bezoekers gaat de Job Experience door! 

Jobexperience3

CV niet verplicht

Wij doen niet moeilijk. Je hoeft niet te zwoegen op een sollicitatiebrief met CV. Alleen jouw aanmelding en aanwezigheid op vrijdag 19 november van 19:00 tot 21:30 uur zijn voldoende. Wij staan voor jou klaar en laten je alle mogelijkheden zien. Natuurlijk mag je altijd je CV bij ons achterlaten, maar wij verplichten je tot niets.