Families besparen veel geld met deze regeling!

Kleuters, kids en tieners mogen weer kind zijn! 

Het liefst gaan we een paar keer per jaar op vakantie. Al is het maar een paar dagen, het is belangrijk voor de innerlijke balans en een beloning voor jong en oud. Herfst-, kerst-, voorjaars-, mei- of zomervakantie. Er zijn voldoende momenten, maar jammer genoeg geldt dat niet altijd voor het budget. Op pad gaan met (oudere) kinderen is namelijk best prijzig.

Kindervakantie voordeel
'Googlet' u naar een royale kinderkorting, dan komt u tot de ontdekking dat vrijwel alle hotels en vakantieparken een leeftijdsgrens voor korting van 10 jaar hanteren. Met een beetje geluk en goed zoekwerk vindt u een uitzondering voor kids t/m 12. Jonge gezinnetjes mogen weleens profiteren van een 'kids-for- free-actie'. Echter komen zij na het lezen van de kleine lettertjes tot de conclusie dat zo'n voordeel vaak zeer beperkt blijkt. 'That's it' voor wat betreft het kindervakantie voordeel in Nederland.

Kleuters, kids en tieners
Best opvallend in een land waar jaarlijks zo'n 170.000 kinderen ter wereld komen en er anno 2018 meer dan een miljoen gezinnen met 2 kinderen zijn. Van deze kinderen is 1 op de 6 kind van gescheiden ouders, 34% van de huwelijken eindigt tegenwoordig in een echtscheiding. Dat leidt tot nieuwe samengestelde gezinnen, die vaak bestaan uit jonge kinderen en pubers en dubbel zoveel vakantiebehoefte. Waar het kind vroeger één keer op vakantie ging, gaat het nu én met mama én met papa op vakantie. Vaak in gezelschap met bonuspapa, -mama, -broertjes en of -zusjes.

Vernieuwd all-inclusive aanbod
Preston Palace, hét all-inclusive resort Nederland in Twente, besloot het voor deze grote doelgroep met kinderen aantrekkelijker te maken. Het all-inclusive aanbod is daarom flink vernieuwd; hotelkamers, suites en familiekamers zijn gerenoveerd. Nieuwe restaurants zijn gebouwd en er is letterlijk van alles te doen: kwaliteit en service staan nu nóg hoger in het vaandel. Als klap op de vuurpijl werd in mei 2018 een nieuwe kinderkorting t/m 17 jaar gelanceerd. Dat is uniek in de reiswereld!

Royale kinderkorting t/m 17
Het blijkt een gat in de vakantiemarkt te zijn. Het nieuwe concept is zó succesvol dat de unieke kortingsregeling onlangs is verlengd tot 31 augustus 2019. Alle nieuwe hotelboekingen die binnen deze periode zijn gemaakt profiteren ervan. Zo mogen kleuters, kids en tieners allemaal weer kind zijn in Preston Palace!