Preston-Palace-Horecamedewerker-PPCentral

KOM OP 3 AUGUSTUS EEN KIJKJE NEMEN!

Preston Palace Banenmarkt

Een open dag voor iedereen die benieuwd is naar de werkmogelijkheden bij Preston Palace. Dat is de Preston Palace Banenmarkt in een notendop. Heb je momenteel geen werk, heb je al een baan, kamp je met sollicitatievrees of heb je geen idee wat je allemaal kan doen in ons All-inclusive Resort? Wij nodigen jou van harte uit op 3 augustus voor de Preston Palace Banenmarkt! 

Parttime, fulltime, anytime 
Van vakantiebaan, bijbaan, uren aangepast op jouw privé situatie tot fulltime functie: tijdens de Banenmarkt laten wij jou alle mogelijkheden zien bij de diverse afdelingen in Preston Palace. Dit is dé kans om tijdens één bezoek de sfeer te proeven en te ontdekken wat werkt voor jou bij Preston Palace.  

CV niet verplicht 
Wij doen niet moeilijk. Je hoeft niet te zwoegen op een sollicitatiebrief met CV.  Alleen jouw aanmelding en aanwezigheid op dinsdag 3 augustus tussen 19:00 en 22:00 uur zijn voldoende. Wij staan voor jou klaar en laten je alle mogelijkheden zien. Natuurlijk mag je altijd je CV bij ons achterlaten, maar wij verplichten je tot niets.

Programma Preston Palace Banenmarkt* dinsdag 3 augustus 2021:
19:00 uur: Start Banenmarkt; ontvangst met koffie/thee met korte introductie over Preston Palace.
19:30 uur: Rondleiding langs de afdelingen Hotelreceptie, Horeca, Riviera, Boardwalk, Huishoudelijke dienst en Keuken. 
21:00 uur: Na de rondleiding is er ruimte voor een persoonlijk gesprek met de contactpersonen van de bovenstaande afdelingen. 
22:00 uur: Einde Banenmarkt en begin van jouw droombaan? Dat zou geweldig zijn! 

Meld je nu aan 
Via de Banenmarkt zijn veel bezoekers nu onze gewaardeerde collega's geworden. Jij ook? Zet de eerste stap, doe het gewoon en meld je aan via deze link. Wij zien jou graag op dinsdag 3 augustus om 19:00 uur in Preston Palace. Tot dan! 

* Ook bij een minimaal aantal bezoekers gaat de Banenmarkt door! Heb je nog vragen? Mail naar recruitment@prestonpalace.nl of bel ons via 0546-542170 (Personeelszaken)