Visual-Afhaal-PP-2

Nieuw! Preston Palace Takeaway

Online eten bestellen. Afhalen of thuis bezorgd! 

Maak thuis kennis met onze nieuwe restaurants!

Preston Palace heeft een nieuwe Takeaway service! Maak thuis kennis met de allernieuwste restaurants. Proef de afhaal classics van Peppermill en San Remo. Haal de lekkerste lunches, diners, royale ontbijt-, brunch- en borrelboxen nu heerlijk en voordelig in huis. Nu ook bij jou thuis bezorgd! 

 

Nice to meat you

Proef Peppermill food & bar

Er staat zó veel lekkers op het Amerikaanse Peppermill menu: een Beef of Vega burger, Southern fried chicken strips, Mac & Cheese, Texas Ribs of een goed gevulde Caesar salade. Proef de wereldse gerechten!

DSCF5137

Ouderwets gezellig eetcafé

Smul van San Remo

Met de klassiekers van eetcafé San Remo zet je echt iets lekkers op tafel! Wat dacht je van Zalm uit de oven met witte wijnsaus, Wildpeper of de Champignonschnitzel?

San Remo gezin met Alice

Kids smullen hiervan! 

Samen aan tafel met de kinderen is een smulfeestje met etenvanprestonpalace.nl. Alle bordjes gaan zeker weten leeg met de smikkel gerechten op het coole kindermenu!

Op elk moment

Een goede start van je dag met een lekker ontbijt, een verse brunchbox, lekker borrelen met de borrelbox of een werelds gerecht van Peppermill of San Remo. Op elk moment word je culinair verwend! 

De ontbijt-, en brunchboxen haal je tussen 10:00 - 13:30 uur af en de warme maaltijden en borrelboxen tussen 16:00 - 21:00 uur in Preston Palace!

 

Save the best for last

Delicious desserts

Cheesecake met lemoncurd, Brownie met chocoladesaus of Red Velvet met witte chocoladesaus en alle desserts hebben een dikke toef slagroom als 'finishing touch'. Voor deze desserts laat je een plekje vrij!

Hiermee kan je thuiskomen! 

Heb je ook lekkere trek gekregen van het heerlijke aanbod? Bestel nu jouw Takeaway online via etenvanprestonpalace.nl en smul thuis van de classics uit ons allernieuwste restaurants. 

Zien wij je zo in Preston Palace of laat je het thuis bezorgen? 

Fixed background a Fixed background b