Opening vernieuwde hotelvleugel

Preston Palace blijft vernieuwen! 

Exact volgens planning wordt de vernieuwde hotelvleugel met 28 hotelkamers - goed voor zo'n 112 bedden- dit weekend geopend. Een mijlpaal voor het Twentse all-inclusive resort, dat hiermee alle 318 hotelkamers verbouwde tot moderne Suites, Classic en Royal hotelkamers.

Uitdaging

Veel tijd om bij deze mijlpaal stil te staan is er overigens niet. Vanaf vrijdag 15 maart 2019 checken de eerste gasten in voor een verblijf in de nieuwe hotelkamer. Daarbij is het gehele hotel (wederom) volledig volgeboekt. Een 'luxe probleem' waar ze bij Preston Palace wel aan zijn gewend en dat dankzij een slimme planning en teamwork eigenlijk geen enkel moment een probleem is geweest.

Dynamisch

De nieuwe Classic hotelkamers zijn dynamisch boekbaar; voor minimaal drie personen, maar ook voor twee volwassenen, twee kids en een baby of vier volwassenen. Ideaal tijdens midweken, weekenden, vakanties en/of feestdagen waarin Preston Palace zeer verschillende doelgroepen ontvangt. Voor deze service ontwikkelde het all-in hotel haar eigen unieke online boekingssysteem.

Comfortabel Classic

Naast dat ze dynamisch zijn, zijn de nieuwe Classic hotelkamers ook comfortabel ingericht met alle gemakken anno 2019; luxe boxsprings, een royale badkamer, perfecte hygiĆ«ne en goede WiFi behoren tot de standaard inrichting.

Gast centraal

Nu de vernieuwing van de hotelkamers en Suites volledig is afgerond, rijst de vraag wanneer het volgende project zich zal aandienen. Wat het ook zal gaan worden; de wens van de Preston Palace gast staat hierin centraal.

Meer over Preston Palace

Met de verkoop en komst van een nieuwe directie in 2011 zijn er met een aangepaste strategie veel grote investeringen gedaan op online en offline vlak. Dat heeft geleid tot stijgende bekendheid in binnen- en buitenland, groeiende waardering (Familiehotel 2016 t/m 2019, Beste Uitje) en 210.000 gastnachten per jaar; wat goed is voor een marktaandeel van circa 12% van alle hotelovernachtingen in Overijssel.