Preston academie

Preston Palace Academie 2024

Kom naar de Voorlichtingsbijeenkomst 
Op maandag 18 december vertellen wij je alles over de Preston Palace Academie. De bijeenkomst start om 15:30 uur in Preston Palace. Meld je nu aan via recruitment@prestonpalace.nl.

Gratis opleiding tijdens werk
In Preston Palace krijg jij de mogelijkheid om door te leren. Hiervoor is de Preston Palace Academie opgericht. In samenwerking met het ROC van Twente bieden wij vanaf eind januari 2024 opnieuw de opleiding 'BBL Opleiding Allround Medewerker Service/Dienstverlening niveau 3' aan. 

Geslaagd 
In 2019 is de Academie Preston Palace opgericht: een opleidingstraject in Preston Palace in samenwerking met het Endoor | ROC van Twente. Werknemers volgen naast hun baan een opleiding in Preston Palace waarmee een landelijk erkend MBO diploma wordt behaald. Het volgen van deze opleiding is gratis. Veel medewerkers maakten van deze mogelijkheid gebruik en daarmee is unieke project geslaagd. Zo geslaagd dat er een nieuw schooljaar in 2024 wordt gestart.

Samenwerking Endoor | ROC van Twente met Preston Palace
Preston Palace is het grootste All-inclusive Family Resort van Twente en een prettige werkplek voor meer dan circa 600 medewerkers. Bij de afdelingen Horeca, Keuken, Indoor kermis en Housekeeping is een veelzijdig aanbod om werkend te leren. Samen met dé beroepsopleider van de regio, Endoor | ROC van Twente, is Preston Palace nu ook een gewilde opleidingsplek.

Werken en leren op één locatie
De aangeboden opleiding van Academie Preston Palace is een BBL-opleiding. BBL staat voor de beroepsbegeleidende leerweg en behoort tot het middelbaar beroepsonderwijs dat wordt gegeven op het Endoor | ROC van Twente, dé beroepsopleider van de regio. Het mooie van dit project: jij hoeft voor je opleiding niet naar het ROC. Jouw opleiding vindt, net als je werk, plaats in Preston Palace. Vertrouwd en makkelijk!

Welke opleiding kun je kiezen?

Eind januari 2024 start de BBL Opleiding Allround Medewerker Service/Dienstverlening niveau 3. Tijdens deze 1-jarige opleiding volg je een aantal modules.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere faciliteren van bijeenkomsten, logistiek, veiligheid, onderhoud van ruimten/apparatuur, maar ook werken met systemen, bewaken van budgetten en begeleiden van medewerkers. Na 1 jaar kun je een erkend MBO diploma niveau 3 halen en kun je doorstromen naar een vervolgopleiding of naar een reguliere baan binnen Preston Palace!

Alle voordelen op een rij
Fijne werkplek bij Preston Palace
Praktijk- en theorielessen bij Preston Palace
Salaris conform horeca CAO
Preston Palace betaalt jouw opleiding
Exclusief Personeels Loyaliteitsprogramma
Zeer grote kans op een baan na het behalen van je diploma
Mogelijk voor nieuwe of bestaande medewerkers
Vrijwel iedereen kan instappen

Meld je nu aan! 
Wij helpen jou ook graag aan een leuke baan én een opleiding.  Interesse? 
Meld je hier aan!